Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Olimpia78 wrote:Cześć kochane ,
Wpisuje się na wasza grudniowa listę, mam termin na 26.12 ale , ze w brzuchu dwie niespodzianki to raczej będzie wcześniej. W 8tc miałam robione USG i słyszałam dwa serduszka. W środę mam USG i prenatalne i jestem przerażona , oby wszystko było Ok. Na dzień dzisiejszy 12t4dc.Pozdrawiam
OOO super, no w końcu jakieś bliźniaki, gratuluję!!Olimpia78 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny...ja Was czytam i kibicuje wszystkim , ale nie wiele sie udzielam. Czekamy wciaz na wyniki nifty, wiec bardzo sie denerwujemy i w sumie az sie boje myslec i planowac tak jak wy. A wczoraj jeszcze mielismy stres i szpital dzisiaj z rana. W nocy obudzily mnie pptworne mdłosci, sztywniejacy twardy brzuch, ciagniecie pepka od srodka, dreszcze i zaslabniecia. Oczywiscie sama w domu, jedni i drudzy rodzixe na dzialkach, M w pracy nocny event, znajomi na grillach za warszawa. A ja tu ledwo zywa. Nie wiedzialam czy isc na dyzur
, wzywac pogotowie czy lezec...dramat. Jakos dotrwalam do rana,.bo na szczescie nie krwawilam. Pobieglismy na dyzur, na szczescie dziecko bezpieczne, szyjka w normie... w sumie nikt.nie wie co to bylo, ale wyglada na to ze nic groznego. Co sie najadlam strachu to moje...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
mycha91 wrote:A gdzie kochana ten sklep w Bydgo? Chodxi mi o te RWF
Kochana sklep bobo wózki.
Osobiście polecam grupę na fb osiem gwiazdek. Fachowcy doradzają foteliki. Jest to grupa zwolenników jazdy tyłem. -
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Przy okazji możesz zapytać. Dziękuję
nas właśnie zainteresowal ten sklep w Płocku i jeszcze hurtownia w Bydgoszczy. Podobno tutaj w mojej okolicy jako nieliczni mają przeszkolony personel pod kątem fotelików RWF.
ul. Piłsudskiego 35 www.bambi-plock.pl
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olimpia78 wrote:Cześć kochane ,
Wpisuje się na wasza grudniowa listę, mam termin na 26.12 ale , ze w brzuchu dwie niespodzianki to raczej będzie wcześniej. W 8tc miałam robione USG i słyszałam dwa serduszka. W środę mam USG i prenatalne i jestem przerażona , oby wszystko było Ok. Na dzień dzisiejszy 12t4dc.PozdrawiamOlimpia78 lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Olimpia witaj. Gratuluję bliźniaków
editchen Wszystkiego naj, na nowej drodze życia
[/URL]
A ja chyba zaczynam po mału się rozrastać, waga 2 kg na minusie a ja wczoraj nie zmieściłam brzuchola z spodnie. Nie jestem szczupłą osobą, ale akurat brzuch miałam płaski, więc to nie sadełko. Dosłownie z dnia na dzień mi wychodziWachciowa, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, A85K, salenne, Jacqueline, [m]alina, Opolanka 85, Amus87, kaka470, Edith, magdzia26, Marteczka93, Sunshine_111, Olimpia78 lubią tę wiadomość
-
malysmoku a może to ze stresu? Czekanie na wyniki, więc mało go nie masz
Ja miałam tydzien temu tak, że wszystko mnie ciągnęło, brzuch bolał i twardnial, kulo mnie po bokach i to mocno, ale ja się sama załatwiłam latające i nosząc ciężkie rzeczy non stop po schodach, czyli z własnej głupoty. Na szczęście wszystko ok, szyjka twarda i bardzo wysoko, ale co się strachu najadlam to moje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 13:01
-
nick nieaktualnyAle brzuszki rosną, aż miło popatrzeć
Cześć Olimpia
A ja się moim brzuchalem w takim razie też w końcu pochwalę. Jeszcze niedawno narzekałam, że brzucha brak, a tu proszę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78af6d6291fd.jpgSzczesliwa_mamusia, Jacqueline, Lady Savage, [m]alina, Opolanka 85, Wachciowa, Zołzimagic, A85K, Amus87, k878, agii81, kaka470, Jooozefka, Edith, magdzia26, Marteczka93, Sunshine_111, Olimpia78 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 14:39
salenne, A85K, Wachciowa, Amus87, Jacqueline, Lady Savage, k878, [m]alina, Szczesliwa_mamusia, agii81, kaka470, Jooozefka, Edith, magdzia26, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja chciałam się zapytać, czy któraś z was ma podobnie i co polecacie. Bardzo boli mnie brzuch i kręgosłup w pracy. Moja praca jest w miarę fizyczna, pracuje w domu starców jako pielęgniarka, oraz opiekunka+. Cały dzień na nogach, a do tego mam pare tych domów do obsłużonia, wiec tez dużo chodzę. (Prawka chwilowo brak
).
Catherine❤️
Data porodu - 9 Grudnia ❤️ -
Piękne macie brzuszki
Mnie wczoraj pierwszy raz przepuszczono w kolejceu mnie brzuch mega widoczny
i chyba coś mi tam od wczoraj zaczyna bulgotac
pożyjemy zobaczymy jak to dzidzia to codzień będzie coraz wyraźniej czuć
Szczesliwa_mamusia, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny