Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja biorę prenatal duo. podobnie jak u szczęśliwej_mamusi jest wszystko dobrze po przejściu z wersji uno
a co do tego kaszlu i kataru... napiszę wam że miałam wodnistą jasna wydzieline, strasznie kaszlalam i smarkalam (nie żółtą) i dała mi lekarka claritine bo też niby alergia. ale wcześniej kazała wybrać antybiotyk na bakterie w moczu. brałam 8 dni , bakterie w moczu nieliczne a do tego po kuracji antybiotykiem przestałam kaszleć i smakac
teraz przeczytałam ulotkę to jestem mądra hehe , antybiotyki zabijają bakterie w całym organizmie, u mnie był dalacin 300 i on jest do leczenia między innymi zakażeń bakteryjnych dróg moczowych ale też leczy się nim przeziębienia i zapalenia ucha środkowego. więc ta moja wydzielina okazała się nie być alergia i claritine ostatecznie nie wzięłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 14:49
k878 lubi tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualny
-
Jagna0707 wrote:Dziewczyny, które biorą eurytrox jakie bierzecie witaminy? Co z jodem w tych witaminach?
Mi endo wręcz kazała brać 100 j jodu; powiedziała, że w ciąży jest wyjątek, bo dziecko potrzebuje i trudno; powiedziała też, że jakbym przestała brać w witaminach, to mam powiedzieć, to mi jodid przepiszeCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Jooozefka wrote:Jestem...jestem dziewczyny...ja czasem cos skrobnę tu czasem na listopadówkach...ale czytam Was codziennie i wciskam palucha w górę...
Dziś od rana miałam taki fajny dzień...moja córa spiewała dziś w Kościele psalm i alleluja na zakończeniu zerówek...i wiecie taka duma mnie rozpiera...ja całe życie śpiewałam w scholkach i chórach...a teraz...ahhh...dumna jestem niesamowicie...aż słów mi brak, żeby opisać jak bardzo
ale później zadzwoniła do mnie najlepsza przyjaciółka...kolejny raz poroniła...teraz w 8 tyg...tak bardzo mi przykro...tak sie cieszyłyśmy, że razem będziemy rodzić...poza tym teraz jej siostra bliźniaczka jest w 34t więc tez miały masę planów...ahhhh...przez to zaczęłam doceniać, że mimo krwawienia mojemu dzidziusiowi udało się przetrwać...jej niestety nie...
Uważajcie na siebie dziewczyny...w szczególności te plamiące i krwawiące...
ojej przykro mi z powodu przyjaciółki, musi być jej ciężko
skoro siotra już na końcówce, trzymam kciuki by szybko doczekała się maluszka.
-
nick nieaktualnyJagna0707 wrote:Dziewczyny, które biorą eurytrox jakie bierzecie witaminy? Co z jodem w tych witaminach?
Robilam crp dzisiaj ciekawe jakie wyjdzie e ciazy norma chyba az do 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 15:18
-
Modrzewiowa wrote:Hej cioteczki!
Wachciowa, 3mam kciuki, żeby się u Was poukładało, mocno trzymam.
Dziewczyny, a mam pytanie o to jakie witaminy prenatalne bierzecie? Ja biorę "Folik Mama" ale kiepsko się po nich czuję.
Miłego dzinka
ja nadal femibion 2 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki!
Polecam kiecki na wesele są super wygodne i bardzo ładnie się prezentują, piaseczek przesunelam nad brzunio i doszylam na niego ozdobę do włosów.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c0699f9aa5b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4950a4aa075.png
magdzia26, Jooozefka, Anuśka...G, Wachciowa lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Jacqueline wrote:Ooooo mamy bliźnięta
Olimpia - witaj serdecznieTrzymamy kciuki
A ciąża z dwóch pęcherzyków czy jeden?
-
Dziękuję serdecznie za przyjęcie mnie do grupy na FB
Jesli chodzi o witaminy to od 14t żadnych nie biorę...ale chyba musze coś kupić bo włosy wypadają mi garściami...nawet fryzjerka stwierdziła, że aż tyle to wypadać nie powinno...Tak w ogóle witam sie dziś w 17tSzczesliwa_mamusia, Wachciowa, Lady Savage, Sunshine_111, Aztoria lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Wachciowa wrote:Dziękuję za tyle dobrych słów od Was. Mój pracodawca- właściciel jednej z większych sieci aptek w kraju ma podobno taką politykę i nie przedłuża umowy na okres macierzyńskiego. Słowa kadrowej. Mój Mąż będzie zwolniony. Już trochę ochlonelismy, martwi nas kredyt hipoteczny, na szczęście są na koncie oszczędności chociaż na kilka rat do przodu. Jest opcja kuronia w No- też nie małe pieniążki..Mój M jest bardzo zaradny. Uruchomił kontakty już dostał propozycję- niestety praca od pon do pt- nie są możliwe zjazdy do domu. Jeżeli nie znajdzie pracy w Norwegii, w najgorszym przypadku założymy firmę. On z zamiłowania jest fotografem, teraz po godzinach robił kursy z elektroniki. Wiem że sobie poradzimy. innej opcji nie przewiduję. Teraz najważniejszy jest Dzidziuś.
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
witam się po urlopie i w 14 tygodniu
Przyznam się, że nie wytrzymałam bez czytania Was, więc jestem na bieżąco
Pochwalę się, ze jutro USG prenatalne- już się nie mogę doczekać, kiedy zobaczę naszego maluszkado tego jutro też nasza 3 rocznica ślubu, więc piękny dzień na wspólną wizytę
Te urlopy potrafią pozytywnie nastroić do życia
Amus87 przeczytaj sobie ten artykuł:
http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/2453,likwidacja-firmy-nie-pozbawia-przyszlej-matki-prawa-do-zasilku.htmlWachciowa, Amus87, Jooozefka, Aztoria lubią tę wiadomość