Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
78beti wrote:A co myślicie o tym muślinowych czy bambusowych: kacykach, otulaczach itd co to za materiały ?
Dotykalam pieluszke bambusowa u ChrzesniakA. Na lato super- tkanina delikatnie chłodzi. Kuzynka stosuje jako kocyk. Nie wiem jak jest zimą, może któraś z Mam używała. -
nick nieaktualnyk878 wrote:Co do wątróbki to zgoda ze w ograniczonych ilościach bo w wątrobie odkładają się toksyny. A ostatnio kupiłam krem na rozstępy z wit A i ma napisane ze od 4. Miesiąca.
Poza tym, zależy z tymi witaminami, słyszałam o człowieku który codziennie wypiłam szklankę soku marchewkowego i wątroba mi wysiadła. Oczywiście nie wiem czy oprocz soku nie pijał np pewnej ilości wódkia moja koleżanka która jadła przez ponad rok 2 rutinoscorbiny dziennie miała problemy z nerkami. Lekarz powiedział ze od tego.
Najlepsza jest chyba zróżnicowana dieta, żeby nie przesadzić. W gotowanym się większość witamin zabija. -
Wachciowa wrote:ja potrafię zrobić tylko ze schematu, nie czaję opisow dlatego dla mnie maskotki to etap nie do przeskoczenia. kiedys chcialabym spotkac jakas dobra duszyczke, ktora wytlumaczy mi łopatologicznie jak do tego się zabrać.
Ja za to tylko z opisów robię, a schematy to dla mnie czarna magiaGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Amus87 wrote:ja tylko swoje zdanie wyraziłam
lekarka w 1 ciazy nie zalecała poza tym gadala ze to sam syf jest
ale kazdy robi wg siebie
moje malenstwo ma zaledwie ok 70 gram hihi -
Lady Savage wrote:Bambusowe tkaniny są kapitalne, polecam wszystkim.
Na zimę też dla Maluszka? Ostatnio kupiłam gacie z bambusamateriał zajebisty na teraz
nie wiem czy później będzie ok?
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Każdy ma swój gust i smaki, może ona nie lubi, ja nie lubię pieczarkowej ale nikomu jej nie obrzydzam
A tu czy wolno
https://parenting.pl/czego-nie-jesc-w-ciazy
Ale kazdy robi jak uwazaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 19:24
-
Wachciowa wrote:Na zimę też dla Maluszka? Ostatnio kupiłam gacie z bambusa
materiał zajebisty na teraz
nie wiem czy później będzie ok?
Wachciowa lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
ja już się najadłam hiszpańskim surowym fuetem
a co do wątróbki to podzielam zdanie Amus, uważałabym głównie ze względu na toksyny, które gromadzi więc jak już to polecam ze sprawdzonego źródła... acz miałam już fazę na pasztet w ciaży
co do ruchów to chyba wczoraj poczułam... wrażenie jakby takiego pływaka w brzuchu to to? bo nigdy wcześniej takiego odczucia nie doświadczyłam -
nick nieaktualnyMamabyc3 wrote:Nie wiem ja nigdy nie zwracałam, aż tak uwagi co jem... co można czego nie... uważam że wszytsko w granicach rozsądku nie zaszkodzi.
a tak to jem wszystko w granicach zdrowego rozsadku
Ara mysle ze takto moze byc to
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 19:59
-
nick nieaktualny
-
A ja cos tam czuję, ale nie jestem przekonana, ze to dzidzia, chociaz jak puknie to glaszcze brzuch i gadam do niego. Ale chyba musze jeszcze poczekac na cos konkretniejszego
Amus87, Aztoria, Mamabyc3, Szczesliwa_mamusia, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
Oliwierek- 22.12.2017r.