Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
k878 wrote:magdzia - nadgarstkowe są do dupy; są bardzo wrażliwe na to pod jakim kątem trzymasz łapkę, jak bardzo wyprostowaną w łokciu itd. i przez to pomiary nie są dokładne;
dziewczyny z Trójmiasta - będę tam w weekend: który szpital polecacie "jakby co"? może świruję, ale jak coś mnie zaskoczy wolałabym wiedzieć dokąd się udać
Ewentualnie Wojewódzki, unikałabym Klinicznej i Redłowa w Gdyni -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Zaczynam się martwić że mój faktycznie jest mały jak na swój wiek wg lekarza z polnej, miał 2 dni temu 165 g.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 07:00
-
Gratulacje kolejnych tc
Ciekawe jakie u mnie będzie to dziecię, czy lekarz oszacuje wagę na tym sprzęcie w poradni co będę w 18t0d. Wolałabym, aby było raczej mniejsze niż córka jeśli chcę mieć jakiekolwiek szanse na snNiech chociaż główkę ma mniejszą, tak 35cm żeby była
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Łaaaa zazdraszczam wizyt
U mnie minął tylko tydzień, ale w sumie dziecka nie widziałam na usg, tylko lekarz zmierzył serce i mówił, że jest ok, a takie podglądanie to miałam w 12t5d
Więc czas mi się dłuży jakoś niemiłosiernie
Wczoraj po południu jakoś więcej pochodziłam czego efektem był bolący krzyż trochę wieczoremPrzeszło oczywiście po odpoczynku. No kurcze, wkurzające to nieco, nie leżę non stop przecież, tu się po coś przejdę, czy normalnie w pozycji siedzącej trochę, jakiś mały spacerek, ale właśnie poleżę w ciągu dnia tak systematycznie w odstępach łącznie jakieś 3h to mnie nie boli krzyż, a jak pół dnia nic nie poleżę za bardzo to potem boli
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Mamaokruszka wrote:Zaspa, zdecydowanie Zaspa (Szpital im. Św. Wojciecha) na ul. Jana Pawła II.
Ewentualnie Wojewódzki, unikałabym Klinicznej i Redłowa w Gdyni
A czemu nie Redłowo? Ja tam miałam zamiar rodzic, bo ja z Gdyni.
Dziewczyny, czy wy też jesteście senne tak kolo 19? Ja ostatnio mogłabym chodzić spać już o 19 właśnie,oczy same się zamykają. Dzisiaj idziemy na slub i wesele, chyba będę zasypiam na siedząco, albo zapałki w oczu wsadzę
Co do ruchów to ja już czuję od jakiegoś czasu, najpierw były pojedyncze, raz na dwa dni, ale od jakiś czterech dni są bardziej regularne, nie kopniaki, tylko czuje je jako lekkie dotknięcie albo tak, jakby ktoś palcem od środka przejechał
-
mycha91 wrote:Dziewczyny czy to mozliwe zeby po twardej macicy wyczuwac juz w ktorym miejscu sie babel alurat znajduje?
-
agii81 wrote:No wlasnie ja też się nad tym zastanawiałam ostatnio. Jak leżę na plecach to mam twarde "takie coś" raz na środku, raz lekko z boku, za chwilę znowu na środku (granicą jest równo z pępkiem) W poprzednich ciazach się nie zastanawiałam nad tym, co to. Wprawdzie miałam wtedy więcej tłuszczu na brzuchu i mogłam tego nie wyczuć
Ja mam troche tluszczyku ale czuje dokladnie jak.ty, raz na prawo raz na srodku, raz lewo -
nick nieaktualny
-
mycha91 wrote:Ja mam troche tluszczyku ale czuje dokladnie jak.ty, raz na prawo raz na srodku, raz lewo
Czyli mamy to samoJa trochę też mam, ale nie takie pokłady tłuszczu jak w poprzednich ciążach, wtedy to nie bylo szans na wyczucie czegokolwiek pod nim
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Jacqueline- mnie też boli kręgosłup jak za długo stoję, czy chodzę. Szczególnie w części ledzwiowej. Jakby nie patrzeć brzuch zaczyna ważyć. Dlatego ja marzę o basenie. W ogóle tęsknię za pływaniem. Najchętniej to bym w jeziorze poplywala.
Ja jiz czekam na to az moj znowu otworza po przerwie konserwacyjnej - duzo mniej mnie bolal kregoslup w ciazy ( mnie akurat boli miedzy krzyzem a rowkiem od tylka) jak chodzilam. -
nick nieaktualny