Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My na połówkowe 20 lipca ale to dlatego ze maja urlopy. Idę jeszcze 3 sierpnia do innej gin na usg. Lepiej na większym dziecku podobno.
I żadnej sesji nie planuję. Nie lubię ustawianych zdjęć, ślubne mi do końca życia wystarczą.
Właśnie dostaliśmy wielka walizę ciuszków maluszkowych od znajomych, od jutra przegrzebię i zinwentaryzuję co tam w ogóle jest, na pierwszy rzut oka WSZYSTKO.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
Z córką nie robiłam żadnej sesji, teraz też nie
Dzieci czasem dziwacznie wyglądają na tych zdjęciach, w jakichś dziwnych pozycjach jak dla mnie, nienaturalnych. I akcesoria pozostawiają dla mnie wiele do życzenia, o higienę tego wszystkiego mi chodzi
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Cześć Dziewczyny. Miałam dzisiaj wizytę, wszystko w porządku, lekarka zadowolona więc ja tym bardziej. W brzuszku rośnie nam zdrowy synek.
Już drugi.
hehe. Rozłożył nogi i podobno nie było wątpliwości.
Pozdrawiamy.
Szczesliwa_mamusia, Wachciowa, Jacqueline, Lady Savage, Zołzimagic, Jooozefka, Aztoria, magdzia26, Edith, Sunshine_111, A85K, Anuśka...G lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Dziś w pracy z narzeczonym oficjalnie pochwaliliśmy się naszym szczęściem
ogólnie reakcje pozytywne, znajomi oferują akcesoria po dzieciach, więc kilka rzeczy wyprawkowych byćmoże nam odpadnie. W sumie to czuję ulgę, że już niczego nie ukrywam. Zdziwiło mnie tylko, że wszyscy mówili, że nic nie widać, ale ja raczej luźne ubrania mam, więc trochę się kamufluje.
Wachciowa, Lady Savage, Aztoria, Zołzimagic, Edith, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny. Miałam dzisiaj wizytę, wszystko w porządku, lekarka zadowolona więc ja tym bardziej. W brzuszku rośnie nam zdrowy synek.
Już drugi.
hehe. Rozłożył nogi i podobno nie było wątpliwości.
Pozdrawiamy.
gratulacjęimię już wybrane?
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Ja wizyte u gin mam 26.07, a na usg polowkowe jeszcze sie nie umawialam, ale to też gdzies kolo 31.07, bedzie wtedy 20t3d z usg, a z OM 19t0
Co do sesji niworodkowej to zastanawiamy sie nad nią, a sesje brzuszkowa mojego kolega ma zrobić, ale poki co to musze na brzuszek poczekac bo rosnac nie chce.
Dzisiaj mam jakies dziwne samopoczucie, od samego rana mam doła bo boje sie o maluszka, mam taka wodnista wydzieline, ze caly czas sie zastanawiam czy to nie wody, poki co zalozylam sobie wkladke i leze i obserwuje, ale narazie wkladka sucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 17:12
Oliwierek- 22.12.2017r. -
Witam dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt I życzę powodzenia na kolejnych
Żadko tu bywam ale w miarę możliwości będę tu zaglądać
Byłam dzisiaj na wcześniejszej wizycie kolejna 31.07 to będzie mój 22+0 a wg mojej gin 21+4 ona jakoś inaczej liczy .
U BOBASKA WSZYSTKO DOBRZE TERMIN PORODU BEZ ZMIAN 4.12.17
BĘDZIE CZWARTA DZIEWCZYNKANA DZIEŃ DZISIEJSZY (18+0) 223 GRAMY
:-*
Oczywiście gin nie powiedziała , że na 100% ale ja nie widziałam siusiaka a na tym etapie byłoby już widać.
A OTO ZDJĘCIA NASZEJ CÓRECZKI
Może fotki nie najlepsze ale taki sprzęt
Tizzi możesz mi wpisać córeczkęWachciowa, Jooozefka, Szczesliwa_mamusia, Ewka094, Lady Savage, Aztoria, magdzia26, Jacqueline, Edith, Nola, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
Laura
-
nick nieaktualnySpokojnie, moze tizzy jwst na wakacjach
Wlasnie wrocilam z basenu ( kryty)ale fajnie bylo poplywac, troche mialam obawy wirusy bakterie cytomegalie i inne badziewia ale nie bede wpadac w paranoje
Ja dostalam od brata w prezencie sesje moglam wybrac albo ciazowa albo jaka chce. Wybralam sie na nia z synem jak mial 1,5 rokusuoer sprawa z brzuchem nie chcialam bo gruba jestem i ladnie to nie wygladalo, a noworodkowe pozowane nie podobaja mi sie jak dziecko malenkie jest tak ustawiane itp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Amus mi lekarz zalecił tampony z priobiotykiem. Nie są najtańsze, bo koszt ok 30zł,ale jak się chce iść na basen, to je kupię. W tym tygodniu jestem uziemiona, bo mam auto niesprawne, ale w przyszłym tygodniu też zamierzam iść
-
Ja już zaczęłam powoli zakupy bo tego trochę jest a czeka nas jeszcze remont w domu wiec jakoś trzeba rozłożyć wydatki
zamówiłam już pieluchy tetrowe i flanelowe, płyn do kapania, szampon, kilka ciuszków. Teraz chce kupić kocyki i rzeczniczki i chyba postawie na te z bambusa
Ja głupia od dziś na L4 a i tak w pracy byłam i jutro tez idę - to już chyba pracoholizmhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png