Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus - spokojnie z tym Clotrimazolem. Ja zewnętrznie w pierwszym trymestrze smarowałam delikatnie. Teraz nie mam potrzeby. A na zwykłe podrażnienia polecam Lacibios Femina, żel dla kobiet w ciąży na podrażnienia.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
U mnie piersi zrobiły się miękkie i oklapciałe. Ale wiem, że za kilka tygodni znowu zrobią się piękne, pełne i ciężkę.
Co do karmienia, ja karmiłam przez 2 miesiące piersią potem butelką, i u nas sprawdzała się zwykła prostokątna poduszka. -
nataliamonika wrote:Dziewczyny, był temat poduszek do spania, zastanawiam się też nad kształtem poduszki do karmienia. Może któraś z Was już dzieciata doradzi, która lepiej się sprawdzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b3414b26a56.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0840a7751dc5.jpg
Druga poofi jest rewelacyjna karmiłam na niej rok:)magdzia26, nataliamonika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIjeee po 30 min szukania tetna udalo sie
mam pewnosc ze to dzidziusia bo skakalo 142-153.
moje bylo 88
)))))
magdzia26, Szczesliwa_mamusia, Wachciowa, emikey, Aztoria, Zołzimagic, Jacqueline, kaka470, Lady Savage, Nola, Sunshine_111, Jooozefka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Znalazłam nowy przysmak. Zjadłam 10 kiwi na raz. Gdybym miała więcej pewnie na tych 10 by się nie skończyło.
Witamina C i kwas - moje dziecie tez lubi ^^
Ja ostatnio kocham kwas chlebowyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 23:20
emikey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Amus - spokojnie z tym Clotrimazolem. Ja zewnętrznie w pierwszym trymestrze smarowałam delikatnie. Teraz nie mam potrzeby. A na zwykłe podrażnienia polecam Lacibios Femina, żel dla kobiet w ciąży na podrażnienia.
A.zel mam i uzywam i czsami kapsulki tez)
-
Amus - no nic dziwnego, że nie mogłaś znaleźć, skoro bez żelu próbowałaś
Swoje łatwo jest znaleźć i bez żelu, ale maluszka na tym etapie ciężko. Jak leżałam na pierwsze poronienie czekając na zabieg to była ze mną kobieta w sali w 20/21tc, nie jakaś chudzinka, ale ciałka trochę miała, choć to raczej po innych częściach ciała patrząc a nie na brzuch, to położna rach ciach od razu i bez żelu znalazła, ale to miesiąc dalej niż my jesteśmy w ciąży było i maluch też już wysoko
Znowu żem nie wyspana, kładę się na lewym boku a budze na plecach czasem z bólem odcinka piersiowego kręgosłupaI biodra już powoli zaczynają boleć w nocy, masakra
Faktycznie się już zaczynają poszerzać, sprawdziłam na spodniach takich normalnie co przed ciążą chodziłam, suwaka nawet zasunąć nie mogę, ale w udach normalnie pasują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 07:21
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziewczyby bylam wczoraj u kolegi, którego pies ma nuzeniec. Wyczytałam, że zakażenie od psa jest mało prawdopodobne ale nie niemożliwe. Za to nic za temat tego w ciąży, coś wam wiadomo? Może być szkodliwe?
Obudziłam się w dodatku z bolacym gardłempewnie od klimatyzacji. Co polecacie?
I witam się w 18 tygodniu. Moja malutka nadal nie daje o sobie znaćLady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Dzisiaj zel do usg kupilam
tak probowalam na sucho
dobrze, że go w końcu kupiłaś i Ci się udało
Mala-a miałas styczność bezpośredni z tym psem? Od zwierząt wcale nie jest tak łatwo się zarazić. Nawet toxo od kotów wbrew pozorom nie jest tak łatwo złapać. A na gardło prenalen i płukanki.
Ja dziś kończę 18tydz, a to oznacza początek 19. Do wizyty jeszcze niecałe 3tyg.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny