Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie ja nie wiem dokładnie czy teraz mi mój gin zrobi usg polowkowe czy na następnej wizycie która mam 28 lipca... ciekawe też jak moje łożysko bo niby ostatnio było na tylnej ścianie ale bardzo nisko i gin mówił że może być częściowo przodujace
a może się podnieść oby...
-
magdzia26 wrote:No właśnie ja nie wiem dokładnie czy teraz mi mój gin zrobi usg polowkowe czy na następnej wizycie która mam 28 lipca... ciekawe też jak moje łożysko bo niby ostatnio było na tylnej ścianie ale bardzo nisko i gin mówił że może być częściowo przodujace
bezcenne uczucie Tylko sie martwie bo od wczoraj mam znowu po orgaźmie bóle w prawym boku aż nospe wzięłam. A jak odczuwacie ruchy maleństw? Dalej tylko smyranie? Bo ja chyba czasami dostane kopniaka mocniejszego
może odczuwam bardziej bo mam to łożysko nisko na tylniej ścianie..a .z kolei najbardziej sie martwie jak nie czuje ruchow i tak w koło macieju zwariować idzie
-
mycha91 wrote:Jezuuu...wydalam 150 ziko na smyku.... a mowilam ze nie kupie nic dzieciakowi do momentu jak nie poznam plci...
mycha91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:No właśnie ja nie wiem dokładnie czy teraz mi mój gin zrobi usg polowkowe czy na następnej wizycie która mam 28 lipca... ciekawe też jak moje łożysko bo niby ostatnio było na tylnej ścianie ale bardzo nisko i gin mówił że może być częściowo przodujace
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mialam zly sen
Mamy w rodzinie wczesniaka z 23 tc z DPM ( z ppwodu wczesniactwa) i snilo mi sie ze moje dziecko - tez sie urodzilo tak szybko i te wszystkie objawy wczesniactwa(dziewczynka)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 07:41
-
nick nieaktualnyAmus- dobrze,że to tylko sen. moja babcia powtarzała,że sny są przeciwieństwem rzeczywistości.
Ja na mojego Cudaczka w tym miesiącu dużo nie wydałam, bo może z 70zł, ale za to wczoraj wypatrzyłam łóżeczko za 460zl, więc myślę je pod koniec sierpnia kupić. tak,żeby we wrzesniu przyszło, stało będzie i czekało. Chyba,że do tego czasu spodoba mi się coś innego -
Jakas nocka .ujowych z snow...Mi sie cala noc moja mama snila...takie retrospekcje z tego jak chorowala i potem umierala. Az jak sie wybudzilam na budzik to sie cieszylam.
-
Emilkey, zakładam, że jak dojdziemy do spacerówki i dziecko już będzie większe, to kupimy najlżejszą parasolkę tak czy siak
Nie mówiąc o tym, że jeszcze nie mamy tego wózka, i skoro dostajemy za friko, to bierzemy pod uwagę opcję, że jak się nam nie sprawdzi, to im oddamy i kupimy sobie taki, żeby nam odpowiadał.
A ten Joolz... hmm.. trochę drogi.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Oj mi też się cała noc głupoty snily
że gdzie zajrzałam w domu to jakieś dziwne zwierzaki się krecily i je wyrzucalam z domu (lis, jadowity wąż, jakiś wielki robal, itp) strasznie się wymeczylam ta nocą do tego mój synuś obudził się o 5:30 jak mój mąż wstawal do pracy wiec od tamtej pory prawie nie spalismy...
-
Co do wozkow to my praktycznie jestesmy nastawieni na jakiegos Roana ze wzgledu na duza gondole i dobra amortyzacje. No i cena 1500 jeszcze az tak nie rzuca na kolana. A uzywki mozna juz dorwac i za 1000.