Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
k878 wrote:Mycha, a dawno miałaś badany mocz? Bo to tez jest objaw infekcji dróg moczowych... nie chce straszyć, ale tak mi się wydaje..
Mocz mam perfekcyjny, brak jakichkolwiek odchylen, za to pecherz baaaardzo malutki od zawsze.
Nie mniej dziekuje za troske, ale infekcja to ti stety-niestety nie jest. Nie mam parcia na sama cewke jak przy zapaleniu tylko uczucie pelnego pecherzai jak ide na kibelek to sie okazuje ze on faktycznie byl juz czesciowo napelniony ^^ a ze dzieciol jest na jego napelnianie bardzo wrazliwy to jeszcze dostaje kopniaki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 09:47
-
nick nieaktualnyJa z sikaniem też mam czasem tak samo. Pójdę zrobić siku. Wstanę umyje ręce i za chwilę znowu czuję parcie. I co najśmieszniejsze znowu sikam. Po czym położę się do łóżka i za 5mon góra znowu czuję parcie. Ale na szczęście nie pojawia się to często. Jest to dość upierdliwe. Zauważyłam też, że nie mogę za dużo chodzić. Bo wtedy cały czas chce mi sie siku. Jak siedzę to nie, a jak się tylko trochę poruszam to już muszę go toalety. Mocz też mam w porządku. Zapalenia żadnego. Myślę, że mały czasem daje mi do wiwatu i kopie po pęcherzu. I jeszcze często sikam przy bólach macicy. Tak jakby się rozciągała i uciskala pęcherz
Tak jak dziś w nocymycha91, aga1402 lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:200 g na plus od początku ciąży
Ale Ty schudłaś 10...a teraz przytyłaś 200g czyli póki co jesteś 9,8 na minusie ?
Ja schudłam 9.5...teraz przytyłam pół kilko czyli nadal 9 na minusiemycha91, Lady Savage lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Jejku, dziewczyny, Wy tak chudniecie ładnie, a ja tylko łapię dodatkowe kilogramy. Jeszcze wczoraj pisałam, że przybyło mi 2kg, a dziś rano stanęłam na wagę, a tam już 57 kg! Zaczynałam od 53kg. Na ostatniej wizycie lekarz mówił, że teraz powinno przybywać około 0,5 kg na tydzień. Jak tak dalej pójdzie, to dobiję do 70kg
aż mi dziwnie z tym. Wizualnie wydaje mi się, że przybyło mi brzucha i biustu. Chociaż tyle.
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja z sikaniem też mam czasem tak samo. Pójdę zrobić siku. Wstanę umyje ręce i za chwilę znowu czuję parcie. I co najśmieszniejsze znowu sikam. Po czym położę się do łóżka i za 5mon góra znowu czuję parcie. Ale na szczęście nie pojawia się to często. Jest to dość upierdliwe. Zauważyłam też, że nie mogę za dużo chodzić. Bo wtedy cały czas chce mi sie siku. Jak siedzę to nie, a jak się tylko trochę poruszam to już muszę go toalety. Mocz też mam w porządku. Zapalenia żadnego. Myślę, że mały czasem daje mi do wiwatu i kopie po pęcherzu. I jeszcze często sikam przy bólach macicy. Tak jakby się rozciągała i uciskala pęcherz
Tak jak dziś w nocy
Tez mam to tak falami - jakby to byly momenty rozciagan, albo jakis powiekszen. -
k878 wrote:myślę, że nie masz się co przejmować, skoro idzie w cycki
chociaż raz w życiu idzie w cycki!!!
Jeszcze jak ktoś całe życie deską byłU mnie zmiana z małego B na duże C, najbardziej oczywiście cieszy się małż
aga1402 lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
a ja nie chcę już żeby w cycki szło.... zawsze były wielkie, teraz są ogromne! Teraz mam juz chyba rozmiar I, bo z H się wylewają. Dziewczyny, macie jakies sprawdzone sklepy ze stanikami do karmienia w dużych rozmiarach?
-
Ja przytyłam 2 kg, brzuszek mam niewielki, ale nie lubię go uciskać, więc wolę chodzić w ubraniach ciążowych, które jeszcze permanentnie mi zjeżdżają
Biust z małego B też zmienił się na C, jakie to miłe, i jak dużo łatwiej dobrać stanik, jak jest czym wypełnić miseczkę
Ból podbrzusza w większości odpuścił, chyba faktycznie było to przeforsowanie. -
nesairah wrote:a ja nie chcę już żeby w cycki szło.... zawsze były wielkie, teraz są ogromne! Teraz mam juz chyba rozmiar I, bo z H się wylewają. Dziewczyny, macie jakies sprawdzone sklepy ze stanikami do karmienia w dużych rozmiarach?
Ja konkretnie nie pomogę, ale ogólnie w kwestii większych staników zawsze podobał mi się blog: http://stanikomania.blox.pl/html
Może znajdziesz tam jakieś ciekawe info? -
A ja jakie mam cycki!
znaczy się obstawiam, że to małe B ale dla kogoś kto całe życie nie miał nic są cudowne
chyba po karmieniu sobie zrobię sztuczne bo jestem nimi zachwycona
Uciekła nam kotka w nocy. Ona nigdy nie wychodzi jakoś uchylnym zwiala. Kartki rozwiesilam, po sasiadach lazilam o 7 rano, prawie zawału dostałam. To ładna kotka, niebieski brytyjczyk, rasowa. O 10 przyniósł ja pan z ochrony, że komuś wlazla na balkon. Musiała spaść pietro dwa lub trzy w dół bo u nas nie ma balkonów na pietrze. Ale co ja się nadenerwowalam... -
ja zawsze miałam B/C a teraz D, i to od dawna, ok 7-8 tydzień mi spuchły; śmiałam się, że alfabetu zabraknie, ale póki co stoją na tym D.
Powiesiłam 1/4 prania i brzuch z kręgosłupem kazały mi zrobić przerwę. Masakra, jak kaleka jestem, jeszcze trochę zapomnę jak się chodzi.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny