Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala rozumiem Twoj strach. Nam ostatnio nasz zwial tutaj w Niemczech. To kot niewychodzacy, jedynie ma w ogrodku smycz i na niej calymi dniami siedzi. Cale szczescie ma adresatke. Chodzilam po osiedlu go szukalam az sasiadka zadzwonila kilka domow dalej, ze jest u niej. Takze wiem co czulas, ja po pol godzinie (bo po takim czasie sie znalazl
) mialam juz lzy w oczach
Menda mała!
-
emikey wrote:Ja tak miałam wczoraj. Wystarczyło żebym przymkneka oczy i po 5s spałam. I tak kilka razy.
-
ja po wizycie. O dziwo weszlam o czasie - chyba sie wakcje zaczely bo luzy jak nigdy. Dzieki temu moj lekarz przebadal mnie na spokojnie z kazdej strony, zrobil cytologie itd. Niestety bez usg, ale powiedxial ze szyjka dluga i twarda. Mam.pozwolenie na wyjazd juuupppii! W srode ide sobie do nie go prywatniento podejrze Malutka.
W temacie cyckow to ja rozumiem Mala - tez mialam.deche i ledwo male A, a teraz moze szalu nie ma, ale w.koncu jest za co zlapac :p Ale poza kwestia estetyczna, to ja lubilam te moje mikro piersi- byly wyjatkowo wygodne do zyciaZołzimagic, Jooozefka, Kamcia1988, Coco55, ślązaczka, Alxawl, [m]alina, k878, ara, Szczesliwa_mamusia, magdzia26 lubią tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Chwalę się...my z rana
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/999b50bfab17.jpgJacqueline, Kamcia1988, Zołzimagic, Alxawl, salenne, [m]alina, k878, ara, Szczesliwa_mamusia, aga1402, emikey, agii81, magdzia26, A85K, Sunshine_111, Anuśka...G, Nola lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Hej, u mnie + 4 kg od początku, sam biust chyba mi kg przytył... z miseczki 65G wskoczyłam na 70 H,I- masakra- wolę mniejsze...
A tak poza tym, jak mi radziłyście, znów dziś z siuśkami szłam na posiew zobaczymy co to za bakterie się przypałętały.
Dziś mam od rana samo gotowanko- zrobiłam lody czekoladowe, upiekłam tartę ze szpinakiem fetą i suszonymi pomidorami- jeszcze szykuję na obiad makaron z kurkami, boczkiem, szpinakiem, orzechami włoskimi i parmezanem... zobaczymy jak wyjdziemagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Kamcia az mi slinka poleciała jak sobie te Twoje dania zwizualizowałam
Zołzimagic ciesz się, że czujesz już ruchy! Ja jeszcze nic nie czuję... To Twoja pierwsza ciąża?
Kamcia1988 lubi tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
ślązaczka pierwsza ciąża. Ale czasami są naprawdę mocne, jak dwa dni temu, a dzis dziecko takie spokojne, ze az detektor odpalilam
Ale czuje gdzies dopiero od tygodnia. Ale wiem ze to to, bo sa czasami naprawde mocne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 13:33
-
No ja to już nawet nie wiem, jaki rozmiar przyszło mi nosić teraz
Muszę znaleźć jakiś sklep ze stanikami dla ciężarówek, ale nie koniecznie takie zwykłe bawełniaki - bo to jest dla mnie po prostu brzydkie
Odliczam do wtorku juz dni na palcach dosłownie... korci mnie każdą możliwą częścią ciała, żeby się zapisac jeszcze gdzieś dodatkowo
-
nick nieaktualny
-
A propo ruchów, to ja znowu nic nie czuję, ale to normalne jak na moj etap ciąży myślę i na to, ze łożysko jest z przodu. Ale fajnie było czuć od czasu do czasu cokolwiek, jak sie detektora nie miało, a przerwy miedzy usg takie dlugie
Biust mi się powiekszyl nieznacznie, ale powiem Wam, że ja wolę moj mały hehe11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualny[QUOTE=[m]alina]Salene, na jaki miesiac sie napisałaś do szkoly rodzenia? Czy z dużym wyprzedzeniem?[/QUOTE]
Szczerze? Pisałam do nich dziś i od razu mnie zapisali. Zaczynam kurs 20lipca, to będzie mój 20t5d.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 14:05
[m]alina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mój syn od rana na ADHD. Czuję go intensywnie. I cały czas jest wyczuwalny pod ręka, tylko teraz troszkę niżej. Wypiął się porządnie w stronę brzucha.
Ja dziś jestem śpiąca, ale przez noc, że kiepsko spałam. A tu jeszcze goście.A85K lubi tę wiadomość