X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam vegety jest taka bez soli takie żółte opakowanie ale za to nie używam soli. Ogólnie to lubię ostre jedzenie tylko ze teraz w ciąży to wszystko odstawiłam. Mąż coś tam narzeka ale mu.mowie ze to nasz mały skarbem się rozwija i mama nie może tak jeść jak kiedyś. Najlepsze jest to ze ja nie jadam słodkiego ... zamiast ciastek itd to ja wolę makaron ryze zupy i takie tam czyli u mnie to po obidzie zamiast słodkiego idzie następe danie :))) teraz to się ciesze ze będzie dzidziuś bo piekę ciasta co tydzień ale tylko mojemu mężowi ...wiec w przyszłości będzie miał z kim to zjadać ;)

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga w jakim mieście w Anglii będziesz rodzić? Mamy różnice 5 dni. Może się spotkamy gdzieś na porodowce lol :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 16:24

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coventry a ty

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oxford

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzilam gdzie jest Coventry. prawie ten sam dystans co do Londynu. W sumie nie tak daleko :)

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się nie spotkamy. Ale powiem ci ze aż się boje czy dojadę w razie co.... bo kawałek jest...a znam dziewczyny dwie polki co rodziły w domu ... wyobrażasz sobie ... nie rozumiem czego pogotowia nie wezwaly

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy mieszkanie 20 min piechotą od John Radcliffe Hospital więc jak coś to może dojdę :P w Oxfordzie tragiczne korki. Szybciej będzie piechota haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 16:46

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey-od razu mi się przypomniała trzecia część bridget Jones :) Może mąż Cię zaniesie;)

emikey lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emikey rozsmieszasz na forum.... ciekawe jakby to wyglądało jak byś sobie szła ;)))

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga1402 wrote:
    Emikey rozsmieszasz na forum.... ciekawe jakby to wyglądało jak byś sobie szła ;)))
    Kulgałabym się raczej ;)

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżę a moje słonko się właśnie poruszyło takie bąbelki fajne ...to już trzeci raz ;)))

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje jest leniwe po tatusiu ;(

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje jak pójdzie w tatusia to 3800 będzie ważyć a po mamusi 2400 ;))) jeszcze do mnie nie dochodzi ze taka duża istotka ma ze mnie wyjść

• malysmok84 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spacer na porodowke w grudniu :p Jeszcze w anglii pol biedy, ale ja do mojego szpitala bielanskiego mam 20min spaceru przez las. Juz sie smiejemy, ze jak sie zacznie, to zarzuce torbe na plecy i w zaspach i sniegu bede sie przebijac...:p

aga1402 lubi tę wiadomość

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malysmok84 wrote:
    spacer na porodowke w grudniu :p Jeszcze w anglii pol biedy, ale ja do mojego szpitala bielanskiego mam 20min spaceru przez las. Juz sie smiejemy, ze jak sie zacznie, to zarzuce torbe na plecy i w zaspach i sniegu bede sie przebijac...:p
    Uważaj na studentów AWFu. Oni często tam w zimę biegają i można ich pomylić z kimś o nieczystych zamiarach :P wystraszysz się i nie zdążysz dojść :P

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malysmoku może nie będzie padać ;)
    Ja do szpitala, w którym chce rodzic mam 48km. W zębach ból będę trzymać, ale dojadę;)
    Nie wiem ile moje będzie ważyć, Ale długie na pewno będzie. Nogi to na ba pewno po tatusiu. Bardzo długie.

• Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slazaczka nie wiem jaka plec, w 12 tyg wyszla dziewczynka, w 16 chlopak a teraz ide we wtorek i mam.nadzieje ze sie w koncu naprawde dowiem :)

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga1402 wrote:
    Moje jak pójdzie w tatusia to 3800 będzie ważyć a po mamusi 2400 ;))) jeszcze do mnie nie dochodzi ze taka duża istotka ma ze mnie wyjść
    U mnie w rodzinie chłopy rodzą się po 4600-5200!!!! Ja urodzona w 7 miesiącu ważyłam 2950. Mój mąż był duży i gruby też. Czarno to widzę....

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie, Pan doktor nadal utrzymuje, ze dziewczynka :) wszystko ok, ale dokladne pomiary zrobi za 4 tyg, bo jaak zwykle zwinięta w klebuszek ;)

Szczesliwa_mamusia, Jooozefka, [m]alina, Aztoria, Wachciowa, k878, magdzia26 lubią tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest coś co chciałybyście żeby wasze dziecko odziedziczyło z wyglądu po was lub mężu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 17:22

EnhBp1.png
    Zdbo.png
‹‹ 707 708 709 710 711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ