Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa używam vegety jest taka bez soli takie żółte opakowanie ale za to nie używam soli. Ogólnie to lubię ostre jedzenie tylko ze teraz w ciąży to wszystko odstawiłam. Mąż coś tam narzeka ale mu.mowie ze to nasz mały skarbem się rozwija i mama nie może tak jeść jak kiedyś. Najlepsze jest to ze ja nie jadam słodkiego ... zamiast ciastek itd to ja wolę makaron ryze zupy i takie tam czyli u mnie to po obidzie zamiast słodkiego idzie następe danie
)) teraz to się ciesze ze będzie dzidziuś bo piekę ciasta co tydzień ale tylko mojemu mężowi ...wiec w przyszłości będzie miał z kim to zjadać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
spacer na porodowke w grudniu :p Jeszcze w anglii pol biedy, ale ja do mojego szpitala bielanskiego mam 20min spaceru przez las. Juz sie smiejemy, ze jak sie zacznie, to zarzuce torbe na plecy i w zaspach i sniegu bede sie przebijac...:p
aga1402 lubi tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
malysmok84 wrote:spacer na porodowke w grudniu :p Jeszcze w anglii pol biedy, ale ja do mojego szpitala bielanskiego mam 20min spaceru przez las. Juz sie smiejemy, ze jak sie zacznie, to zarzuce torbe na plecy i w zaspach i sniegu bede sie przebijac...:p
wystraszysz się i nie zdążysz dojść
-
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:Moje jak pójdzie w tatusia to 3800 będzie ważyć a po mamusi 2400
)) jeszcze do mnie nie dochodzi ze taka duża istotka ma ze mnie wyjść