X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam vegety jest taka bez soli takie żółte opakowanie ale za to nie używam soli. Ogólnie to lubię ostre jedzenie tylko ze teraz w ciąży to wszystko odstawiłam. Mąż coś tam narzeka ale mu.mowie ze to nasz mały skarbem się rozwija i mama nie może tak jeść jak kiedyś. Najlepsze jest to ze ja nie jadam słodkiego ... zamiast ciastek itd to ja wolę makaron ryze zupy i takie tam czyli u mnie to po obidzie zamiast słodkiego idzie następe danie :))) teraz to się ciesze ze będzie dzidziuś bo piekę ciasta co tydzień ale tylko mojemu mężowi ...wiec w przyszłości będzie miał z kim to zjadać ;)

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga w jakim mieście w Anglii będziesz rodzić? Mamy różnice 5 dni. Może się spotkamy gdzieś na porodowce lol :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 16:24

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coventry a ty

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oxford

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzilam gdzie jest Coventry. prawie ten sam dystans co do Londynu. W sumie nie tak daleko :)

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się nie spotkamy. Ale powiem ci ze aż się boje czy dojadę w razie co.... bo kawałek jest...a znam dziewczyny dwie polki co rodziły w domu ... wyobrażasz sobie ... nie rozumiem czego pogotowia nie wezwaly

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy mieszkanie 20 min piechotą od John Radcliffe Hospital więc jak coś to może dojdę :P w Oxfordzie tragiczne korki. Szybciej będzie piechota haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 16:46

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey-od razu mi się przypomniała trzecia część bridget Jones :) Może mąż Cię zaniesie;)

emikey lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emikey rozsmieszasz na forum.... ciekawe jakby to wyglądało jak byś sobie szła ;)))

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga1402 wrote:
    Emikey rozsmieszasz na forum.... ciekawe jakby to wyglądało jak byś sobie szła ;)))
    Kulgałabym się raczej ;)

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżę a moje słonko się właśnie poruszyło takie bąbelki fajne ...to już trzeci raz ;)))

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje jest leniwe po tatusiu ;(

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje jak pójdzie w tatusia to 3800 będzie ważyć a po mamusi 2400 ;))) jeszcze do mnie nie dochodzi ze taka duża istotka ma ze mnie wyjść

• malysmok84 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spacer na porodowke w grudniu :p Jeszcze w anglii pol biedy, ale ja do mojego szpitala bielanskiego mam 20min spaceru przez las. Juz sie smiejemy, ze jak sie zacznie, to zarzuce torbe na plecy i w zaspach i sniegu bede sie przebijac...:p

aga1402 lubi tę wiadomość

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malysmok84 wrote:
    spacer na porodowke w grudniu :p Jeszcze w anglii pol biedy, ale ja do mojego szpitala bielanskiego mam 20min spaceru przez las. Juz sie smiejemy, ze jak sie zacznie, to zarzuce torbe na plecy i w zaspach i sniegu bede sie przebijac...:p
    Uważaj na studentów AWFu. Oni często tam w zimę biegają i można ich pomylić z kimś o nieczystych zamiarach :P wystraszysz się i nie zdążysz dojść :P

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malysmoku może nie będzie padać ;)
    Ja do szpitala, w którym chce rodzic mam 48km. W zębach ból będę trzymać, ale dojadę;)
    Nie wiem ile moje będzie ważyć, Ale długie na pewno będzie. Nogi to na ba pewno po tatusiu. Bardzo długie.

• Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slazaczka nie wiem jaka plec, w 12 tyg wyszla dziewczynka, w 16 chlopak a teraz ide we wtorek i mam.nadzieje ze sie w koncu naprawde dowiem :)

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga1402 wrote:
    Moje jak pójdzie w tatusia to 3800 będzie ważyć a po mamusi 2400 ;))) jeszcze do mnie nie dochodzi ze taka duża istotka ma ze mnie wyjść
    U mnie w rodzinie chłopy rodzą się po 4600-5200!!!! Ja urodzona w 7 miesiącu ważyłam 2950. Mój mąż był duży i gruby też. Czarno to widzę....

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie, Pan doktor nadal utrzymuje, ze dziewczynka :) wszystko ok, ale dokladne pomiary zrobi za 4 tyg, bo jaak zwykle zwinięta w klebuszek ;)

Szczesliwa_mamusia, Jooozefka, [m]alina, Aztoria, Wachciowa, k878, magdzia26 lubią tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest coś co chciałybyście żeby wasze dziecko odziedziczyło z wyglądu po was lub mężu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 17:22

EnhBp1.png
    Zdbo.png
‹‹ 707 708 709 710 711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ