Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nesairah wrote:U mnie stres bierze górę. Zauważyłam, że im bardziej się denerwuję, tym gorzej się czuję. Teraz siedzę w pracy i w głowie mi się kręci... brzuch lekko boli. Ehh
Spokojnie zobaczysz dzisiaj pęcherzyk i będziesz spokojniejsza chociaż na chwilę
Bo ja widziałam w poniedziałek a dzisiaj już też panikujeLea
-
Tizzi wrote:Super! A ile ma pęcherzyk?
Mowila że nie będzie jeszcze mierzyć ale już go widziała malutkiego na ekranie.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Tizzi wrote:O której masz wizytę?
Spokojnie zobaczysz dzisiaj pęcherzyk i będziesz spokojniejsza chociaż na chwilę
Bo ja widziałam w poniedziałek a dzisiaj już też panikuje
o 15:45, to jeszcze wieczność! W poczekalni chyba zejdę na zawał. Odstatnio serducho zatrzymało się w 6tc, więc... boję się cholernie! -
nesairah wrote:U mnie stres bierze górę. Zauważyłam, że im bardziej się denerwuję, tym gorzej się czuję. Teraz siedzę w pracy i w głowie mi się kręci... brzuch lekko boli. Ehh
Kochana na pewno będzie piękny pecherzyk. W końcu starsza masz ciążę ode mnieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ale dzisiaj cyrku narobilam. Zadzwonilam do mojego B. Ze chyba mi opryszczka wychodzi pierwszy raz w ciazy i ze to niebezpieczne i co ja mam zrobic. A to chyba tylko warge podraznilam myjac zeby....
-
nick nieaktualnymycha91 wrote:Ale dzisiaj cyrku narobilam. Zadzwonilam do mojego B. Ze chyba mi opryszczka wychodzi pierwszy raz w ciazy i ze to niebezpieczne i co ja mam zrobic. A to chyba tylko warge podraznilam myjac zeby....
A85K lubi tę wiadomość
-
Tizzi wrote:Krew na bete kolejny raz?
Drugi .1 razem 8dpt później nie robili mi przyrostu teraz jestem 17dptTizzi lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualnynesairah wrote:o 15:45, to jeszcze wieczność! W poczekalni chyba zejdę na zawał. Odstatnio serducho zatrzymało się w 6tc, więc... boję się cholernie!
-
SusannaDean wrote:Hehe wlasnie tak wyglada panika nic dziwnego hehe dobrze ze reagujesz i jestes wyczulona ale te sytuacje pokazuja jak bardzo drzymy o dzidzie...
Masz racje ja widziałam pęcherzyk w poniedziałek I nie mogę doczekać się kolejnej wizyty ... boję się i mam nadzieję , że już zobaczymy swojego okruszka ....Tizzi lubi tę wiadomość
Laura
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Masz racje ja widziałam pęcherzyk w poniedziałek I nie mogę doczekać się kolejnej wizyty ... boję się i mam nadzieję , że już zobaczymy swojego okruszka ....
-
ja próbuje właśnie zjeść jogurt z owsianką. U nas własnie grad przeszedł
Ponoć w drugiej ciąży się tak nie stresuje, a ja Wam powiem g... prawda:) człowiek więcej wie się stresuje bardziej...Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
SusannaDean wrote:Ja jeszcze nie widzialam wlasnie bo jest za wczesnie dopiero mam za 8 dni wizyte do tego czasu musze myslec pozytywnie boje sie ze wmawiam sobie np ze mnie mdli czy cos albo ze boli jajnik to na pewno jest ok... A pewnie jest ok ale nie potrafie sie tym cieszyc na 100%
Ja mam tak samo...jakoś nie potrafię ciesztć na 100% ...ja czuję tylko zmęczenie I senność noi bóle głowy ale czy przypadkiemm nie wmawiam tego sobie.
Wizyta już w poniedziałek albo dopiero w poniedziałek.Laura
-
Justya85 wrote:ja próbuje właśnie zjeść jogurt z owsianką. U nas własnie grad przeszedł
Ponoć w drugiej ciąży się tak nie stresuje, a ja Wam powiem g... prawda:) człowiek więcej wie się stresuje bardziej...Justya85 lubi tę wiadomość
-
Justya85 wrote:ja próbuje właśnie zjeść jogurt z owsianką. U nas własnie grad przeszedł
Ponoć w drugiej ciąży się tak nie stresuje, a ja Wam powiem g... prawda:) człowiek więcej wie się stresuje bardziej...
Ilość przebytych ciąż nie sprawia ,że się mniej boimy czy obawiamy...strach jest chyba większy po tylu przeczytanych informacjach.
Wiem po sobie nie powinnam się bać a strach towarzyszy mi codziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 12:26
Laura
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Ja mam tak samo...jakoś nie potrafię ciesztć na 100% ...ja czuję tylko zmęczenie I senność noi bóle głowy ale czy przypadkiemm nie wmawiam tego sobie.
Wizyta już w poniedziałek albo dopiero w poniedziałek.
Musiałam zwymiotować i teraz mi dużooo lepiej dzięki bogu już -
A85K wrote:Ja mam tak samo...jakoś nie potrafię ciesztć na 100% ...ja czuję tylko zmęczenie I senność noi bóle głowy ale czy przypadkiemm nie wmawiam tego sobie.
Wizyta już w poniedziałek albo dopiero w poniedziałek.
Też mam tak, że chwilami myślę, że to sen, że sobie wmawiam i że wcale w ciąży nie jestem. Ostatnio takie myśli doprowadziły do tego, że pobiegłam do sklepu po testA85K lubi tę wiadomość