Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNola ja z Kuba w ciązy coś takiego miałam ale nie trwało tak długo, mi sie wydawało jakby pępowina się trzęsła nie wiem jak to wyjasnić ale to tak jakby w jednym miejscu oczywiście panikowałam ze to moze dziecko sie tzresie ale dr uspokoił.
mamabyc staram sie myślec pozytywnie i o dziwo nie panikuje bardzo ale pokoju mi to i tak nie daje troche ....
opolanka zapewne ucisk na nerwyNola lubi tę wiadomość
-
Nola - a jaką masz Luteine ile mg i w jakiej dawce no i pozostałe rzeczy?
Amus - a może zapytaj swojego lekarza czy co o to, że masz drugie skierowanie, nie wiem czy ktoś to sprawdza czy cośWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 08:54
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Nola, kurczę, to słabo
Amus, chodzi tylko o to, że dam głowę, ż przy każdym badaniu tętna podnosi ci się z nerwów ciśnienie i tętno; i maluszek na pewno to czuje i też mu się może podnosić, przez co sytuacja się nakręcaCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNola ja myślę, że to nie przez leki. Ja biorę magnez 3xdziennie. Wcześniej brałam do tego 3xdziennie nospe i nic takiego nie miałam. Ale oczywiście jak sie martwisz, to zawsze każdy niepokój dobrze skonsultować.
Dziś przyjdą do mnie leginsy ciążowe długość 3/4. W sam raz na latoNola lubi tę wiadomość
-
opolanka, mam dokładnie to samo, ale mi konkretnie drętwieje i mam uczucie gorąca - jak stoję, chodzę i siedzę na krześle; muszę robić przerwy w spacerku i w krzątaniu się po domu, bo mi to przeszkadza; na szczęście leżenie pomaga, ale martwię się, że może to pójść dalej na jakiś niedowład; przestałam prowadzić samochód, tylko na krótkie dystanse do lekarza jeżdżęCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Mamabyc3 wrote:Mi na zatwierdzenia pomaga dieta zdrowa czyli zero białego pieczywa, słodyczy i fastfoodow...
wystarczy że zjem coś niezdrowego i masakra. No i chyba mój chleb na zakwasie robiony przezemnie. Plus pije herbaty na trawienie z kopru i anyzu
Dokładnie, im mniej węglowodanów prostych, tym lepiej. Ja niestety uwielbiam makarony i czasami po prostu nie mogę się oprzeć... Dodatkowo można się wspomóc rano np. szklanką cieplej wody z cytryną. Na rozruszanie jelit dobrze jest też wypić pół litra samej wody na czczo. Oprócz tego mielone siemię lniane, jabłka koniecznie ze skórką, śliwki suszone, niesiarkowane oczywiście, daktyle mają też sporo błonnika. Wbrew pozorom sposobów jest bardzo dużo, podałam tylko przykłady.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Chyba też musze rozejrzeć sie za legginsami przez neta bo stacjonarnie nie mam siły łazić na zakupy za bardzo a i ciężko znaleźć, nie mam już w czym chodzić, dwie pary spodni ciążowych i jedne legginsy, ale jak będzie ciepło to przecież sie ugotuje w tych ciążowych12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
ja chyba postawię na luźne długie sukienki na lato, lniane mi się marzą, ale póki co ta pogoda jest taka, że mnie do sklepu nie wygania, więc chodzę ciągle w długich jeansach
a w domu jakąś spódnicę podciągnę wyżej nad brzuszek albo dresy mężaCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja ostatnio się zawiodłam w galmoku; mam niedaleko przy m Służew sklep z odzieżą ciążową, ew. wybiorę się na Senatorską tam jest taki sklep z lnem, dużo ciuchów dla starszych bab, ale teraz workowaty krój w sam razCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
Nola wrote:Dziewczyny w nocy przezylam cos strasznego
czulam od wieczora przez cala noc az do teraz takie naprawde ciezko to nazwac pulsowanie drganie w brzuchu...dodam ze nie byla to czkawka malenstwa ani moj puls tetno. uczucie przerazajace bo nie wiem co to jest Czy ktoras ma jakies przyuszczenia moze?
musiałaś się czymś zdenerwować, mi tak brzuch "pulsował" przed egzaminami.Nola lubi tę wiadomość