WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p.s dzisiaj na detektorze 146-155 :)

Szczesliwa_mamusia, magdzia26, k878 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus spokojnie. Zabija. 15min w 200st spokojnie. Ja też jem pizze z salami.

Mamabyc3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecię dziś bardzo aktywne. Bardzo mnie to cieszy. Nawet dostałam kopniaka w rękę. Aż mi łezka w oku się zakręciła ze szczęścia. Niesamowite. Cudowne uczucie. Moje ulubione zaraz po słuchaniu serduszka.

magdzia26, k878, Jooozefka lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus xD Ty znowu z tym toxo xD

Another lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamabyc3 wrote:
    Jjaka ja jestem wściekła i nie mam siły już. Moja mlodsza ładnie robiła na nocnik już tydzień ładnie wolala sama wszytsko i kuźwa od wczoraj nic przestała kompletnie, mam dość bała kanapa fotele zasikane tak że ciągle śmierdzi jeszcze kilka dni i będziemy szukać nowych mebli.... :/ że starsza się męczylam ponad pół roku zanim zaczęła wolac (2,5roku miała jak w końcu 1 siku w nocnik poszlo) mam dość latania że ściera a ta siedzi sika na kanape i się cieszy noz kur... wiem że moje nerwy na nic tu nie pomoga,ale po starszej mam naprawdę dość. I że jest jeszcze mała, ale wolala każde siku każda kupę a od wczoraj dosłownie ma w tyłku moje prośby i pytania czy chce jej się siku.... :/
    Miało być cytuj a nie "lubie"...
    W każdym razie może nie jest gotowa? Mój dopiero jak miał 2,5 roku zaczął sikac na nocnik wcześniej mimo moich usilnych prób była awantura że nie i koniec...i tak z dnia na dzień pożegnaliśmy pieluchy w dzień... możesz jeszcze spróbować metody mojej koleżanki która kupiła pieluchomajtki i "wytlumaczyla" swojemu dzieciaczkow że to są specjalne majteczki itp w które nie wolno sikac i takim sposobem bez obsikanych kanap i mebli oduczyla go pieluch ;)...mój np ma nocnik obok kanapy cały dzień żeby miał "pod reka" i sam podchodzi i sika może tak spróbuj? Ile wogole twoja córeczka ma lat?

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Eli Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    dziewczyny zjadłam dzisiaj kawałek pizzy z salam ( o toxo chodzi) piekarnik zabija toxo w tak krotkim czasie?
    To od salami mozna dostac toxo??? :)

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    W każdym razie może nie jest gotowa? Mój dopiero jak miał 2,5 roku zaczął sikac na nocnik wcześniej mimo moich usilnych prób była awantura że nie i koniec...i tak z dnia na dzień pożegnaliśmy pieluchy w dzień... możesz jeszcze spróbować metody mojej koleżanki która kupiła pieluchomajtki i "wytlumaczyla" swojemu dzieciaczkow że to są specjalne majteczki itp w które nie wolno sikac i takim sposobem bez obsikanych kanap i mebli oduczyla go pieluch ;)...mój np ma nocnik obok kanapy cały dzień żeby miał "pod reka" i sam podchodzi i sika może tak spróbuj? Ile wogole twoja córeczka ma lat?
    Ona właśnie jest gotowa bo wolala, potrafila wstrzymać ma spacerze ( 2lata) tylko od wczoraj jej się odwiedziło poprostu mówi, że nie za chwile sika i się cieszy.po straszej było widać że nie jest gotowa, ona w jej wieku nie rozumiała kompletnie o co mi chodzi z tym nocnikem dlatego próbowałam od 22 miesięcy a nauczyła się jak miała 2,5 roku próbowałam tak co miesiąc przez 3 dni jak widziałam bez efektu odpuszczam, aż w końcu złapała. A mlodsza po 2 dniach popuszczala i resztę na nocnik na 3-4dzien już wolala ładne. I tam cały tydzień no chyba 9dni i wczoraj nagle nie koniec nie wola.... to chyba nazywa się regres nocnikowy czy jakoś, znudziło się i tyle . Ale dam radę trudno najwyższej będziemy nowa kanape mieli szybciej niż planowaliśmy miała być za pok roku. A pielucjomajki ona zna bo kupowałam chyba nawet miesiąc temu miałam więc nie da się nabrać:) tylko spokój mnie uratuje he

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli wrote:
    To od salami mozna dostac toxo??? :)
    Czysto teoretycznie salami jest suszone a nie pieczone, ale wiele salami nie ma nic wspólnego z tymi prawdziwymi więc są poddawane obróbce termicznej. Ja osobiscie jem salami bo je uwielbiam, chociaż teraz tak wpadłam na to że to niby surowe mieso. Ale jeść będę dalej pewnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady ej no dawno nie pisałam od toxo :D

ELi tak od salami też bo surowe:P

szczęśliwa bo małż zamówił z salami i mialam ochote jak nie wiem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się. Ono wcześniej było wędzone. A podane dodatkowej obróbce termicznej "zabilo"toxo. Samego ja nie jem. Ale jak robię pizze czy zapiekankę, to salami kładę.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:

u mnie to nie działa, nawet próbowałam jej, jak mi koleżanka radziła, skoro z Zuzy taka strojnisia, to ma b.ładne nowe majteczki, i stare majteczki. I mówię jej, że ładne majteczki są dla dziewczynek które nie siusiają w nie, a jak się posiusia, to ubieramy stare. Ale nic to nie daje.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus wiem xD, czytam forum xD ale nie powiem, uśmiechnęłam się na ten wpis xD. Rozbawiłaś mnie.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Nie martw się. Ono wcześniej było wędzone. A podane dodatkowej obróbce termicznej "zabilo"toxo. Samego ja nie jem. Ale jak robię pizze czy zapiekankę, to salami kładę.
    A wlasnie czytalam ze salami nie jest wedzone a surowe :p

Lady hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    A wlasnie czytalam ze salami nie jest wedzone a surowe :p

Lady hehehe
    Kochana weź w sklepie salami i przeczytaj, salami-kielbasa surowa, wędzona ;) tylko na zimno, tak jak te wszystkie wedzonki krotoszynskie, czy polędwicy lososiowe :)

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus ale w polskich salami jest wieprzowina która musi być w jakiś sposób poddana obróbce termicznej. Chyba że mówisz o prawdziwym salami 100% wolowym to inna bajka. Jednak wątpię by jaka kolwiek pizzeria kupowała salami za 70zl/kg ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to zwracam honor o tym ze musi byc wedzone nie wiedzialam :p

Ale mi sie nie chce isc do pracy jutro :(

Prenatalne mam na 8 sierpnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 21:55

• Eli Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie wiedzialam nawet z tym salami, a jem bardzo czesto, bo to jedna z niewielu rzeczy miesnych czy wedliniarskich, ktore lubie ;)

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli a masz przeciwciala? Jakbym miala przeciwciala to dzisiaj jade na hamburgera takiego wypasionego, 100% wolowego :))))))))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 22:12

• Eli Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Eli a masz przeciwciala? Jakbym miala przeciwciala to dzisiaj jade na hamburgera takiego wypasionego, 100% wolowego :))))))))))))
    Nie mialam nigdy toxo :)

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na fejsbooka juz wrzucalam, wiec wrzucam i tutaj. Potwierdzila sie dzis płeć, mamy synka, zdrowy chloptas :)
    mini

Aztoria, Iruletka, magdzia26, Coco55, k878, Anuśka...G lubią tę wiadomość

‹‹ 732 733 734 735 736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ