Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziecię dziś bardzo aktywne. Bardzo mnie to cieszy. Nawet dostałam kopniaka w rękę. Aż mi łezka w oku się zakręciła ze szczęścia. Niesamowite. Cudowne uczucie. Moje ulubione zaraz po słuchaniu serduszka.
magdzia26, k878, Jooozefka lubią tę wiadomość
-
Mamabyc3 wrote:Jjaka ja jestem wściekła i nie mam siły już. Moja mlodsza ładnie robiła na nocnik już tydzień ładnie wolala sama wszytsko i kuźwa od wczoraj nic przestała kompletnie, mam dość bała kanapa fotele zasikane tak że ciągle śmierdzi jeszcze kilka dni i będziemy szukać nowych mebli....
że starsza się męczylam ponad pół roku zanim zaczęła wolac (2,5roku miała jak w końcu 1 siku w nocnik poszlo) mam dość latania że ściera a ta siedzi sika na kanape i się cieszy noz kur... wiem że moje nerwy na nic tu nie pomoga,ale po starszej mam naprawdę dość. I że jest jeszcze mała, ale wolala każde siku każda kupę a od wczoraj dosłownie ma w tyłku moje prośby i pytania czy chce jej się siku....
W każdym razie może nie jest gotowa? Mój dopiero jak miał 2,5 roku zaczął sikac na nocnik wcześniej mimo moich usilnych prób była awantura że nie i koniec...i tak z dnia na dzień pożegnaliśmy pieluchy w dzień... możesz jeszcze spróbować metody mojej koleżanki która kupiła pieluchomajtki i "wytlumaczyla" swojemu dzieciaczkow że to są specjalne majteczki itp w które nie wolno sikac i takim sposobem bez obsikanych kanap i mebli oduczyla go pieluch...mój np ma nocnik obok kanapy cały dzień żeby miał "pod reka" i sam podchodzi i sika może tak spróbuj? Ile wogole twoja córeczka ma lat?
-
magdzia26 wrote:Miało być cytuj a nie "lubie"...
W każdym razie może nie jest gotowa? Mój dopiero jak miał 2,5 roku zaczął sikac na nocnik wcześniej mimo moich usilnych prób była awantura że nie i koniec...i tak z dnia na dzień pożegnaliśmy pieluchy w dzień... możesz jeszcze spróbować metody mojej koleżanki która kupiła pieluchomajtki i "wytlumaczyla" swojemu dzieciaczkow że to są specjalne majteczki itp w które nie wolno sikac i takim sposobem bez obsikanych kanap i mebli oduczyla go pieluch...mój np ma nocnik obok kanapy cały dzień żeby miał "pod reka" i sam podchodzi i sika może tak spróbuj? Ile wogole twoja córeczka ma lat?
tylko spokój mnie uratuje he
-
Eli wrote:To od salami mozna dostac toxo???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Miało być cytuj a nie "lubie"...
u mnie to nie działa, nawet próbowałam jej, jak mi koleżanka radziła, skoro z Zuzy taka strojnisia, to ma b.ładne nowe majteczki, i stare majteczki. I mówię jej, że ładne majteczki są dla dziewczynek które nie siusiają w nie, a jak się posiusia, to ubieramy stare. Ale nic to nie daje. -
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Nie martw się. Ono wcześniej było wędzone. A podane dodatkowej obróbce termicznej "zabilo"toxo. Samego ja nie jem. Ale jak robię pizze czy zapiekankę, to salami kładę.
Lady hehehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny