Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A to mój. Stan na -przed chwilą
19t5d. Trochę jestem pognieciona, bo jechałam samochodem niedawno
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bfea76efd4e.jpg
Na wadze +4.5u Ciebie widać te ciążę bardzo zgrabny brzuch.
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nataliamonika wrote:Mnie też już ciśnie wbrew pozorom, ale do niektórych spodni zakładam wstawkę z gumką i jeszcze daję radę w przedciążowych chodzić. A co do szczupłości, od wczoraj mam +5 kg na plusie, więc nie tak mało wcale. Przez ostatnie 24h przybyło kilogram
Chyba woda mi się zatrzymuje przez upały...
Natalia
Napiszesz skąd sweter ?
Bardzo ładny. W moim stylu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 12:49
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:No i po takich zdj człowiek się martwi jak brzuch płaski
u Ciebie widać te ciążę bardzo zgrabny brzuch.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:Natalia
Pierwsza osoba z brzuchem jak moj czyli płaskim hurra:P
Pytałam nawet lekarza na wizycie czemu mam płaski brzuch jak poogladalam tu na forum.
A skąd sweterek ?
Bardzo ładny.
Dziękuję, sweterek z Asos.com. Fajne rzeczy ciążowe mają i akurat wyprzedaże są.
Też miałam obawy czy z dzieckiem wszystko ok przez ten brzuch.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nataliamonika wrote:Dziękuję, sweterek z Asos.com. Fajne rzeczy ciążowe mają i akurat wyprzedaże są.
Też miałam obawy czy z dzieckiem wszystko ok przez ten brzuch.
A to strona po polsku ? Tam się normalnie płaci i zamawia ?
Brzuch podobny i w kg tak samo mamy. -
Lunk_a wrote:Właśnie. Ja mam też 5kg a brzuch tak jak pisałam. Lekar z mi tłumaczyl że po pierwsze progesteron który suplementyje zbiera wode a po drugie szczupłe kobiety więcej nabierają bo musza nabrac tkanki tłuszczowej tej estrogenowej.
Natalia
Napiszesz skąd sweter ?
Bardzo ładny. W moim stylu.
Tutaj masz link http://www.asos.com/asos-maternity/asos-maternity-sweatshirt-with-knot-detail-and-texture/prd/7660010?iid=7660010Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 12:51
Gaja
nataliamonika wrote:
-
teściowa dała mi torbę ciuszków po swoim innym wnuku. Tyle, że są tak zniszczone że bym swojego w to nie ubrała ;/ jak wybrnac z tej sytuacji? Kazała wybrać sobie co mi się podoba, a mi podoba się nic. Ale głupio powiedzieć, nie dziekuje, są okropne.
-
Lunk_a wrote:Dzieki
A to strona po polsku ? Tam się normalnie płaci i zamawia ?
Brzuch podobny i w kg tak samo mamy.
Nie ma polskiej wersji, ale wysyłają do Polski i to w kilka dni dociera. Od kilku lat stamtąd zamawiam. Minus, że nie ma cen w złotówkach i przelicza Ci euro albo funty po dokonaniu płatności. Ale funt akurat teraz nisko stoi, więc nie ma problemu. Darmowa wysyłka chyba od 20Ł.Gaja
nataliamonika wrote:Nie ma polskiej wersji, ale wysyłają do Polski i to w kilka dni dociera. Od kilku lat stamtąd zamawiam. Minus, że nie ma cen w złotówkach i przelicza Ci euro albo funty po dokonaniu płatności. Ale funt akurat teraz nisko stoi, więc nie ma problemu. Darmowa wysyłka chyba od 20Ł.
Zwykłą kartą czy kredytową ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 12:56
-
Zołzimagic wrote:Z tego co ja doczytalam w necie 6 miesiac zaczyna sie od 23 tyg ciazy (ewentualnie 22.5) czyli Lady Savage jeszcze przynajmniej 1'5 tygodnia brakuje Ci do 6.miesiaca
slazaczka licz ze miesiac ciazy trwa 4.5 tyg
-
nick nieaktualnyemikey wrote:
teściowa dała mi torbę ciuszków po swoim innym wnuku. Tyle, że są tak zniszczone że bym swojego w to nie ubrała ;/ jak wybrnac z tej sytuacji? Kazała wybrać sobie co mi się podoba, a mi podoba się nic. Ale głupio powiedzieć, nie dziekuje, są okropne.
Albo jak masz normalna teściowa, to powiedz jej,.ze przepraszasz, ale te ciuszki nie sa w Twoim stylu i nie chcesz ubierać w nie swojego dzieckaemikey lubi tę wiadomość
-
emikey wrote:
Ja bym ewentualnie wybrała co się nadaje, a resztę...schowała i się chyba nie odzywała...obawiam się, że ja też dostanę takie kukułcze jajoemikey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny