Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
chicken wrote:A ja mam ten co ulatwia zajscie w ciaze. ten polecany na Ovufriend-teraz nie pamietam nazwy
Duzo Was jeszcze pracuje? Ile jeszcze bedziecie to ciagnac...?
Ja sie zmywam zaraz przed upalami. W przyszlym tygodniu maja sie zaczac, a u mnie w pracy brak klimy
Ja niestety do oporu, bo mam własną działalnośćPadam na pysk od jakiegoś czasu, bo czasem pracuje od samego rana do późnego wieczora i ostatnio we wszystkie weekendy...
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:ja nie mam, ale myślę nad nim. Rzadko w sumie teraz jeżdżę samochodem. Jak już muszę, to odciągam jak najluźniej ten pas pod brzuchem.
No właśnie mnie też bardzo przeszkadza, a czekają mnie kilkugodzinne podróże w najbliższym czasie. Czytałam, że sam pas przy ewentualnym zderzeniu może bardziej zaszkodzić niż pomóc, a nie wyobrażam sobie bez pasów jeździć.Gaja
nick nieaktualny
-
[QUOTE=[m]alina]Mam kupiony używany z allegro firmy BeSafe. Jestem zadhowolona z niego. Brzucha nieuciska
[/QUOTE]
Zażyczyłam sobie od męża na imieniny, więc używany odpada raczej jako prezent. Nowy jest dość drogi, ale znalazłam tańszy z innej firmy na allegro.Gaja
aga1402 wrote:A co myślicie o takim ?
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00RM6DJ62/ref=pd_aw_sim_sbs_75_2/262-3256303-8934065?ie=UTF8&psc=1&refRID=NYTE8608WHX4Z2RZY0T2&dpPl=1&dpID=71WdZ1NaJlL
One są wszystkie bardzo podobne. Ma bardzo dobre opinie jak wejdziesz w reviews.Gaja
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na fali tego tematu porozmawialam z mezem - i on sie poprostu boi.... dziewczyny jak ja mam mu wytlumaczyc?....
-
nataliamonika wrote:Ma któraś z Was adapter do pasów bezpieczeństwa?
Ja wlasnie dzis odziedziczylam po szwagierce bo pojechala rodzic. Ma besafe. W promocji dala za niego chyba 115 zl. -
nick nieaktualnyaga1402 wrote:A z tym.pasem to jest tak ze to podtrzymuje ta dolna część pasa samochodowego a nie ta co udzie od góry przez brzuch. A to przecież ta góra cześć uciska a nie ta na dole
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/315bc5bbbad0.jpg -
nick nieaktualnynesairah wrote:Swędzi Was skóra na brzuchu? Mnie od kilku dni okropnie swędzi... nie wiem czy to od gumy w spodniach, czy skora się rozciąga?
-
nesairah wrote:Swędzi Was skóra na brzuchu? Mnie od kilku dni okropnie swędzi... nie wiem czy to od gumy w spodniach, czy skora się rozciąga?
-
mycha91 wrote:Ja na fali tego tematu porozmawialam z mezem - i on sie poprostu boi.... dziewczyny jak ja mam mu wytlumaczyc?....
MyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynesairah wrote:Swędzi Was skóra na brzuchu? Mnie od kilku dni okropnie swędzi... nie wiem czy to od gumy w spodniach, czy skora się rozciąga?
-
nick nieaktualny