Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
chicken wrote:A ja mam ten co ulatwia zajscie w ciaze. ten polecany na Ovufriend-teraz nie pamietam nazwy
Duzo Was jeszcze pracuje? Ile jeszcze bedziecie to ciagnac...?
Ja sie zmywam zaraz przed upalami. W przyszlym tygodniu maja sie zaczac, a u mnie w pracy brak klimy
Ja niestety do oporu, bo mam własną działalność
Padam na pysk od jakiegoś czasu, bo czasem pracuje od samego rana do późnego wieczora i ostatnio we wszystkie weekendy...
Gaja

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:ja nie mam, ale myślę nad nim. Rzadko w sumie teraz jeżdżę samochodem. Jak już muszę, to odciągam jak najluźniej ten pas pod brzuchem.
No właśnie mnie też bardzo przeszkadza, a czekają mnie kilkugodzinne podróże w najbliższym czasie. Czytałam, że sam pas przy ewentualnym zderzeniu może bardziej zaszkodzić niż pomóc, a nie wyobrażam sobie bez pasów jeździć.Gaja

nick nieaktualny
-
[QUOTE=[m]alina]Mam kupiony używany z allegro firmy BeSafe. Jestem zadhowolona z niego. Brzucha nieuciska
[/QUOTE]
Zażyczyłam sobie od męża na imieniny, więc używany odpada raczej jako prezent. Nowy jest dość drogi, ale znalazłam tańszy z innej firmy na allegro.Gaja

aga1402 wrote:A co myślicie o takim ?
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00RM6DJ62/ref=pd_aw_sim_sbs_75_2/262-3256303-8934065?ie=UTF8&psc=1&refRID=NYTE8608WHX4Z2RZY0T2&dpPl=1&dpID=71WdZ1NaJlL
One są wszystkie bardzo podobne. Ma bardzo dobre opinie jak wejdziesz w reviews.Gaja

nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na fali tego tematu porozmawialam z mezem - i on sie poprostu boi.... dziewczyny jak ja mam mu wytlumaczyc?....
-
nataliamonika wrote:Ma któraś z Was adapter do pasów bezpieczeństwa?
Ja wlasnie dzis odziedziczylam po szwagierce bo pojechala rodzic. Ma besafe. W promocji dala za niego chyba 115 zl. -
nick nieaktualnyno właśnie ten dolny uciska. Ten co idzie przy szyi i klatkę mi nie uciska. A ten co pod brzuchem tak. Niestety ten co idzie pod brzuchem nawet jak go przesuną max na dół, to i tak idzie na brzuch,a ja teraz jak odciągam max to jest luzem, równie dobrze mogłabym jeździć bez pasów. A prawidłowo powinno wyglądać to takaga1402 wrote:A z tym.pasem to jest tak ze to podtrzymuje ta dolna część pasa samochodowego a nie ta co udzie od góry przez brzuch. A to przecież ta góra cześć uciska a nie ta na dole
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/315bc5bbbad0.jpg -
nick nieaktualnymnie aż tak nie swędzi,ale czasem szczypie i to nie na zewnątrz,ale mam wrażenie,że pod skórą. Jakby mi ktoś chciał rozerwać mięśnie albo skórę. Dość nie przyjemne momentami. Jak swędzi, to dwa razy dziennie min smaruj.ja na swoje szczypanie lekko masowałam miejsce gdzie to szczypanie występowałonesairah wrote:Swędzi Was skóra na brzuchu? Mnie od kilku dni okropnie swędzi... nie wiem czy to od gumy w spodniach, czy skora się rozciąga?
-
tak, ja smaruje się kremem, przestaję na 5 dni przed wizytąnesairah wrote:Swędzi Was skóra na brzuchu? Mnie od kilku dni okropnie swędzi... nie wiem czy to od gumy w spodniach, czy skora się rozciąga?
-
Możesz mu wytłumaczyć że tam wielkiego on nie ma heh by mógł dosięgnąć do dziecka:) ale szczerze wątpię że pomoże mój teraz się nie boi, ale gdy mam duży brzuch to już nie chce no też się boi i trudno. Wiesz ile się namevzylam w 2 ciąży jak byłam po terminie a chciałam już urodzić. Chyba po 2 dniach dopiero się zgodził ale faktycznie pomogłomycha91 wrote:Ja na fali tego tematu porozmawialam z mezem - i on sie poprostu boi.... dziewczyny jak ja mam mu wytlumaczyc?....
MyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj ha tak miałam ze dwa tyg temu....masakra tylko z oliwka chodziłam na okrągło ciągle się drapałam ale już przeszło.nesairah wrote:Swędzi Was skóra na brzuchu? Mnie od kilku dni okropnie swędzi... nie wiem czy to od gumy w spodniach, czy skora się rozciąga?
-
nick nieaktualny