Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha91 wrote:Ja na fali tego tematu porozmawialam z mezem - i on sie poprostu boi.... dziewczyny jak ja mam mu wytlumaczyc?....
Ja bym mu powiedziała, że raczej powinien Bać się ciebie, jeśli nie spełni obowiązku małżeńskiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 12:26
-
nick nieaktualnyMycha-zawsze możecie inaczej się pobawić
ja tam swojemu powiedziałam, że nie widzę problemu na ręczną robotę. Ale on solidarnie twierdzi, że jak ja nie mogę, to on też wytrzyma. Chociaż czasami tak zrzedzi, że mu dowale, że jak nie chce żebym ja mu coś zrobiła, to niech sam chociaż dobrze sobie zrobi. Bo gada jak stara dziewica
MyE lubi tę wiadomość
-
nataliamonika wrote:Ma któraś z Was adapter do pasów bezpieczeństwa?
Ja mam be safe dodatkowo na isofix. Jest rewelacyjny. Jeżdżę od 6 tygodnia. Jedyny minus kiedy mam sukienkę czy spodniczke to muszę podwinac bo pod dupskiem jest taki lizak do zapięcia który przechodzi między nogami. -
mycha91 wrote:Ja na fali tego tematu porozmawialam z mezem - i on sie poprostu boi.... dziewczyny jak ja mam mu wytlumaczyc?....
Ja odkąd jestem w ciąży to tylko raz się bzykaliśmy. A teraz jak mój usłyszał że szyjkA ma 4.6cm to powiedział że do porodu nic nie będzie bo on ma przecież większego siusiaka. Nie mogę mu przetłumaczyć że on może jedynie polechtac ta szyjke że nic nam nie grozi. Poza tym szyjka jest daleko a podczas igraszek bujaniem może ukolysac malucha. Twardo upiera się przy swoim i nici z seksu. Pozostaje miłość francuska i ręczne robótki.
Mówię Wam dziewczyny, jeszcze trochę i wezmę go silą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzesunęli mi wizytę jutro z 15.20 na 14. Zawsze to szybciej pójdę
niestety bez męża, bo nie może się tak wcześnie zerwać z pracy, a kolega który mógłby go zastąpić, siedzi z żona na porodowce
Mam nadzieję, że łożysko mi się przesunąło i nie leży już na szyjce. No i, że z serduszkiem u małego bedzie dobrze.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Jak byłam w pierwszej ciąży, to mój miał opory
też bo siusiaka ma większego niż moje 3 cm szyjka
a teraz on ma ochotę a ja nie za bardzo.
Mój brat jak jego żona szła na cesarke, to myślał że najpierw jelita będą musieli jej poprzesuwac żeby dziecko wyciągnąć.
Faceci chyba nie uważają na lekcjach biologii. -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:też tak myślę, ale wiesz wśród lekarzy 112 kg to otyłość 2 stopnia, tak słyszałam.
Wiecie co ale to nie można tak.mówić. bo ja np zawsze ważyłam 50 a od roku 65 i u mnie tego nie widać dalej chuda ... to zależy od kości moja kół waży 47 a grubsza dwa razy ode mnie waga o niczym nie świadczy ... takie moje zdanieLady Savage lubi tę wiadomość
-
emikey wrote:Czy on serio myślał, że pochwa ma 3cm?
Mój brat jak jego żona szła na cesarke, to myślał że najpierw jelita będą musieli jej poprzesuwac żeby dziecko wyciągnąć.
Faceci chyba nie uważają na lekcjach biologii.
oj tak, dokładnie tak myślał xD -
nick nieaktualnyKiedyś któraś z was napisała ze miała taką ochotę na sek i ze jej był Wniebowzięty. .pokazałam to mojemu i on od tamtej pory myśli ze to tylko ja nie chce.
)
pierwsze trzy mce nic nie bylo bo czekaliśmy na usg a teraz to tak raz na tydz delikatnie)
-
W końcu i ja mam poduchę. Pierwsze wrażenie super, mam nadzieję, że nareszcie będę wstawać wypoczęta. Fajna sprawa z opakowaniem, bo będę mogła ją wygodnie zabrać w podróż. Wybaczcie tego kawalera w tle, ale wszędzie się musi wtrynić...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd9a11c28674.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfb7c1056908.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 13:26
Lady Savage, Jacqueline, ślązaczka, [m]alina, magdzia26, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
A u mnie to chyba ze trzy razy bylo w ciąży, nie mam ochoty, ale dlatego ze sie boję, sluzu mam bardzo dużo, a jak przychodzi co do czego to sahara. Ostatnio mnie taka ochota wzięła i mojego też wiec doszlo do przytulanek i było super, więc teraz nie zamierzam się powstrzymywać, tymbardziej, że nie ma żadnych przeciwwskazań od lekarza
aga1402 lubi tę wiadomość
Oliwierek- 22.12.2017r. -
nick nieaktualny