X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz na topie ten miś szumis i żyrafa Sophie :P ale tą dwójkę sobie daruje na 100%.

U mojego bratanka sprawdziły się samochody. dosłownie każdy samochód. Byle miał 4 koła i już było ulubiona zabawka.

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • malysmok84 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No j niestety nie bede miec poki co pokoju dla malej. Wynajmujemy spora kawalerke, ale to jednak jeden pokoj. Mamy w nim fajna wneke w ktorej do tej pory miescilo sie nasze lozko, a beda staly mebelki malej, a my sie wynosimy na kanape. na poczatek moze byc, bo tak jak mowia dziewczyny wole byc blisko dziecka i miec ja na oku.A i w nocy bedzie latwiej miec wszystko pod reka..

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten anex cross ma strasznie mały koszyk pod spodem (a raczej torbę). Przynajmniej takim się wydaje na zdjęciach. Dla mnie koszyk jest dość ważny, bo mąż pracuje do pozna i to ja będę musiała robić wszystkie zakupy. Duży koszyk to przydatna rzecz :)

Edit. W sumie to może nie jest objętościowo mały. Tylko wąski a wysoki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 17:04

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emilkey tu masz racje, nie jest ona za duza. A czemu szumisia sobie darujesz? duzo pozytywow o nim czytalam i w sumie chcialam kupic :)

• emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jego wygląd mnie przeraża :D zwłaszcza ten z jednym okiem zaszytym wydaje sie trochę straszny :P

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę kupić szumisia bo słyszałam pozytywne opinie. Ale kupię takiego mniejszego, nie w kształcie miśka bo te są rzeczywiście przerażające :D

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Ten anex cross ma strasznie mały koszyk pod spodem (a raczej torbę). Przynajmniej takim się wydaje na zdjęciach. Dla mnie koszyk jest dość ważny, bo mąż pracuje do pozna i to ja będę musiała robić wszystkie zakupy. Duży koszyk to przydatna rzecz :)

Edit. W sumie to może nie jest objętościowo mały. Tylko wąski a wysoki.

O to był kolejny plus by kupić x-landera, xD zmieściło mi się pod wózkiem wszystko, zakupy plus stos książek na magisterkę XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Jego wygląd mnie przeraża :D zwłaszcza ten z jednym okiem zaszytym wydaje sie trochę straszny :P
    Mnie ten z tym okiem tez odstrasza śle te okrągłe są dla mnie Ok i chyba się zdecydujemy na takiego
    http://szumisiesklep.pl/kategoria/kup-szumisia/szumi-maskotka-sleep-mi-towy-czujnik-snu

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam kupić szumisia, ale xD byłaby to kolejna rzecz nie używana w przypadku Zuzi, może Nikoś będzie inny, i będę musiała potem latać z jęzorem by go kupić XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas hitem by garnuszek na klocuszek z fisher price. Nazwa jest boska :-P Szczeniaczek uczniaczek w sumie też. Ale melodia z garnuszka do tej pory mi w głowie gra ;-)

dhpclr4.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupię synowi takiego pluszowego konika morskiego, który wydaje dźwięk bąbelków i gra delikatna usypiajaca muzykę. I nie straszu w nocy :D

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka wrote:
    U nas hitem by garnuszek na klocuszek z fisher price. Nazwa jest boska :-P Szczeniaczek uczniaczek w sumie też. Ale melodia z garnuszka do tej pory mi w głowie gra ;-)
    No właśnie to ten kociołek uwielbiany przez moja bratanica :) ten ze świecącym nosem ;)

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja maskotek typu szumiś nie kupuję, w razie czego mam w domu generator szumów i suszarkę ;-)

dhpclr4.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    No właśnie to ten kociołek uwielbiany przez moja bratanica :) ten ze świecącym nosem ;)
    Dokładnie ten sam :-)

dhpclr4.png
  • nataliamonika Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    Mnie ten z tym okiem tez odstrasza śle te okrągłe są dla mnie Ok i chyba się zdecydujemy na takiego
    http://szumisiesklep.pl/kategoria/kup-szumisia/szumi-maskotka-sleep-mi-towy-czujnik-snu

Mnie się ta owieczka spodobała, ale nie wiem czy działa na takiej samej zasadzie
    https://cookids.pl/sklep70729.shoparena.pl/pl/p/-ZAZU-Przytulanka-usypianka-owieczka-LIZ-z-bijacym-sercem-1/85

emikey lubi tę wiadomość

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • Eli Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    salenne wrote:
    Ja chcę kupić szumisia bo słyszałam pozytywne opinie. Ale kupię takiego mniejszego, nie w kształcie miśka bo te są rzeczywiście przerażające :D
    My uzywamy szumisia od ponad 2 lat, tzn mechanizm szumisia sie niedawno zepsul, wiec kupilismy ptAszka z tym samym szumem. Ostatnio jak na zlosc zostawiliśmy u tesciow i teraz musimy zamowic kolejnego, zeby miec tu i tu bo.nam sie super przy nim spi i Mloda szybciej zasypia ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliamonika wrote:
    Mnie się ta owieczka spodobała, ale nie wiem czy działa na takiej samej zasadzie
    https://cookids.pl/sklep70729.shoparena.pl/pl/p/-ZAZU-Przytulanka-usypianka-owieczka-LIZ-z-bijacym-sercem-1/85
    Wygląda bardziej przyjaźnie niż szumis! Stanowczo! :)

nataliamonika lubi tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja najprawdopodobniej kupię tego konika morskiego. Nie szumi jak wody plodowe, ale wydaje dźwięk bąbelków :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/953b45df224a.jpg

nataliamonika, nick nieaktualny, Anuśka...G lubią tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3godziny drzemki, a Wy już tyle naprudokowalyscie;) u nas też malowanie czeka. Od 2tyg farby czekają na przyplyw dobrej energii. U nas pokoik małemu zrobimy, ale i tak będzie z nami spał w sypialni przez jakiś czas. W salonie postawię sobie łóżeczko turystyczne albo będzie sobie spał w wózeczku na początek.

Co do zabawek. To ostatnio chodziliśmy po smyku i mój mąż wybierał kolejki. Śmiałam się, że biedne dziecko, bo to tata już by sie chętnie pobawił. Bedzie- synu zaraz ci tata da.
    Co do szumisiow-to mnie zadziwia cena. Dlaczego to takie drogie. Ja sobie ten bajer daruje.
    We wrześniu mam zamiar kupić łóżeczko. Już mam wypatrzone na allegro. Pod koniec września zamówimy wózek, a w październiku komodę. A później zostaną już tylko kosmetyki. Teraz zamówiłam butelkę, smoczek był gratis do butelki. Majtki poporodowe i takie tam drobiazgi. Jeszcze do drodze kupię przewijak, ochraniacz na łóżeczko i wanienke. Ale to też przy okazji jakiś internetowych zakupów.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nesairah Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba sobie szumisia daruję. Jakoś inaczej sobie poradzimy :)

Jestem w domu i nareszcie leżę - pozycja idealna po całym dniu siedzenia. Chłodno mamy w mieszkaniu, więc jeszcze lepiej.

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
‹‹ 844 845 846 847 848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ