X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz na topie ten miś szumis i żyrafa Sophie :P ale tą dwójkę sobie daruje na 100%.

U mojego bratanka sprawdziły się samochody. dosłownie każdy samochód. Byle miał 4 koła i już było ulubiona zabawka.

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • malysmok84 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No j niestety nie bede miec poki co pokoju dla malej. Wynajmujemy spora kawalerke, ale to jednak jeden pokoj. Mamy w nim fajna wneke w ktorej do tej pory miescilo sie nasze lozko, a beda staly mebelki malej, a my sie wynosimy na kanape. na poczatek moze byc, bo tak jak mowia dziewczyny wole byc blisko dziecka i miec ja na oku.A i w nocy bedzie latwiej miec wszystko pod reka..

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten anex cross ma strasznie mały koszyk pod spodem (a raczej torbę). Przynajmniej takim się wydaje na zdjęciach. Dla mnie koszyk jest dość ważny, bo mąż pracuje do pozna i to ja będę musiała robić wszystkie zakupy. Duży koszyk to przydatna rzecz :)

Edit. W sumie to może nie jest objętościowo mały. Tylko wąski a wysoki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 17:04

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emilkey tu masz racje, nie jest ona za duza. A czemu szumisia sobie darujesz? duzo pozytywow o nim czytalam i w sumie chcialam kupic :)

• emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jego wygląd mnie przeraża :D zwłaszcza ten z jednym okiem zaszytym wydaje sie trochę straszny :P

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę kupić szumisia bo słyszałam pozytywne opinie. Ale kupię takiego mniejszego, nie w kształcie miśka bo te są rzeczywiście przerażające :D

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Ten anex cross ma strasznie mały koszyk pod spodem (a raczej torbę). Przynajmniej takim się wydaje na zdjęciach. Dla mnie koszyk jest dość ważny, bo mąż pracuje do pozna i to ja będę musiała robić wszystkie zakupy. Duży koszyk to przydatna rzecz :)

Edit. W sumie to może nie jest objętościowo mały. Tylko wąski a wysoki.

O to był kolejny plus by kupić x-landera, xD zmieściło mi się pod wózkiem wszystko, zakupy plus stos książek na magisterkę XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Jego wygląd mnie przeraża :D zwłaszcza ten z jednym okiem zaszytym wydaje sie trochę straszny :P
    Mnie ten z tym okiem tez odstrasza śle te okrągłe są dla mnie Ok i chyba się zdecydujemy na takiego
    http://szumisiesklep.pl/kategoria/kup-szumisia/szumi-maskotka-sleep-mi-towy-czujnik-snu

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam kupić szumisia, ale xD byłaby to kolejna rzecz nie używana w przypadku Zuzi, może Nikoś będzie inny, i będę musiała potem latać z jęzorem by go kupić XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas hitem by garnuszek na klocuszek z fisher price. Nazwa jest boska :-P Szczeniaczek uczniaczek w sumie też. Ale melodia z garnuszka do tej pory mi w głowie gra ;-)

dhpclr4.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupię synowi takiego pluszowego konika morskiego, który wydaje dźwięk bąbelków i gra delikatna usypiajaca muzykę. I nie straszu w nocy :D

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka wrote:
    U nas hitem by garnuszek na klocuszek z fisher price. Nazwa jest boska :-P Szczeniaczek uczniaczek w sumie też. Ale melodia z garnuszka do tej pory mi w głowie gra ;-)
    No właśnie to ten kociołek uwielbiany przez moja bratanica :) ten ze świecącym nosem ;)

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja maskotek typu szumiś nie kupuję, w razie czego mam w domu generator szumów i suszarkę ;-)

dhpclr4.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    No właśnie to ten kociołek uwielbiany przez moja bratanica :) ten ze świecącym nosem ;)
    Dokładnie ten sam :-)

dhpclr4.png
  • nataliamonika Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    Mnie ten z tym okiem tez odstrasza śle te okrągłe są dla mnie Ok i chyba się zdecydujemy na takiego
    http://szumisiesklep.pl/kategoria/kup-szumisia/szumi-maskotka-sleep-mi-towy-czujnik-snu

Mnie się ta owieczka spodobała, ale nie wiem czy działa na takiej samej zasadzie
    https://cookids.pl/sklep70729.shoparena.pl/pl/p/-ZAZU-Przytulanka-usypianka-owieczka-LIZ-z-bijacym-sercem-1/85

emikey lubi tę wiadomość

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • Eli Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    salenne wrote:
    Ja chcę kupić szumisia bo słyszałam pozytywne opinie. Ale kupię takiego mniejszego, nie w kształcie miśka bo te są rzeczywiście przerażające :D
    My uzywamy szumisia od ponad 2 lat, tzn mechanizm szumisia sie niedawno zepsul, wiec kupilismy ptAszka z tym samym szumem. Ostatnio jak na zlosc zostawiliśmy u tesciow i teraz musimy zamowic kolejnego, zeby miec tu i tu bo.nam sie super przy nim spi i Mloda szybciej zasypia ;)

salenne lubi tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliamonika wrote:
    Mnie się ta owieczka spodobała, ale nie wiem czy działa na takiej samej zasadzie
    https://cookids.pl/sklep70729.shoparena.pl/pl/p/-ZAZU-Przytulanka-usypianka-owieczka-LIZ-z-bijacym-sercem-1/85
    Wygląda bardziej przyjaźnie niż szumis! Stanowczo! :)

nataliamonika lubi tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja najprawdopodobniej kupię tego konika morskiego. Nie szumi jak wody plodowe, ale wydaje dźwięk bąbelków :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/953b45df224a.jpg

nataliamonika, aga1402, Anuśka...G lubią tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3godziny drzemki, a Wy już tyle naprudokowalyscie;) u nas też malowanie czeka. Od 2tyg farby czekają na przyplyw dobrej energii. U nas pokoik małemu zrobimy, ale i tak będzie z nami spał w sypialni przez jakiś czas. W salonie postawię sobie łóżeczko turystyczne albo będzie sobie spał w wózeczku na początek.

Co do zabawek. To ostatnio chodziliśmy po smyku i mój mąż wybierał kolejki. Śmiałam się, że biedne dziecko, bo to tata już by sie chętnie pobawił. Bedzie- synu zaraz ci tata da.
    Co do szumisiow-to mnie zadziwia cena. Dlaczego to takie drogie. Ja sobie ten bajer daruje.
    We wrześniu mam zamiar kupić łóżeczko. Już mam wypatrzone na allegro. Pod koniec września zamówimy wózek, a w październiku komodę. A później zostaną już tylko kosmetyki. Teraz zamówiłam butelkę, smoczek był gratis do butelki. Majtki poporodowe i takie tam drobiazgi. Jeszcze do drodze kupię przewijak, ochraniacz na łóżeczko i wanienke. Ale to też przy okazji jakiś internetowych zakupów.

aga1402 lubi tę wiadomość

• nesairah Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba sobie szumisia daruję. Jakoś inaczej sobie poradzimy :)

Jestem w domu i nareszcie leżę - pozycja idealna po całym dniu siedzenia. Chłodno mamy w mieszkaniu, więc jeszcze lepiej.

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
‹‹ 844 845 846 847 848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ