Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nataliamonika wrote:Jak dziecko kopnie to Ty lekko uciskasz albo poklepujesz brzuch w tym miejscu i mówisz coś w stylu "dobre dziecko, kopnij jeszcze raz"
Ale to uczy dziecko kopania na zawolanie? Jak mala kopie to ja tez odruchowo trzymam rexe na brzuchu i nasluchuje, albo jak sie przekreca bolesnie dla mnie to leciutko ja dotykam i naciskam i sie cofa. Staram sie tez do niej mowic sporo po imieniu.Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
malysmok84 wrote:Ale to uczy dziecko kopania na zawolanie? Jak mala kopie to ja tez odruchowo trzymam rexe na brzuchu i nasluchuje, albo jak sie przekreca bolesnie dla mnie to leciutko ja dotykam i naciskam i sie cofa. Staram sie tez do niej mowic sporo po imieniu.
Tak, dziecko w ten sposób się bawi. Podobno to korzystnie wpływa na rozwój układu nerwowego.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
A ja padam na twarz, jutro przyjeżdżają do nas goście na weekend i musialam trochę żarełka przygotować. Kregosłup mi zaraz chyba pęknie
Koszule do karmienia to dla mnie zmora. Nie cierpię w nich spać. Rano budzę się z koszulą na szyi i gołym tyłkiemZdecydowanie wolę piżamę i takie sobie kupię do domu. A w szpitalu po cięciu będę musiała się kilka dni przemęczyć w tych nieszczęsnych koszulinach
Ręczniki wybiorę takie, które można prać w temp nie mniejszej niż 60 stopni. Także chyba bambusowe odpadają bo z tego co kojarzę można je prać w niższych temperaturach, inaczej tracą swoje właściwości. Ale może się mylę. Muszę poczytać jeszcze na ten temat.
Test obciążenia glukozą też mi się nie uśmiecha. W ciąży z Adasiem nie miałam problemu z wypiciem tego ulepka ale robiło mi się potem słabo. Ale raczej z głodu, ja nie umiem wyjść z domu bez śniadania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 23:11
-
aga1402 wrote:to nie fair wszystkim dzieci kopia a mnie nie
spróbuj mu lub jej zabrać trochę miejsca. Jak ucisniesz trochę ręka to albo kopnie albo się przesunie. Spróbuj
może zadziała
u mnie też się nie ruszał, a jak zaczął to dwa dni przelewanie a trzeci to już kopniaka.
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczęta, miałam kiepska noc. Mimo,ze poszłam wcześnie spać co 2godz budziłam się na siku. I jeszcze z takim pragnieniem, że musiałam uzupełnić zapas wody. A niby mówią-wyspij się przed porodem, bo potem nocne wstawanie. Ja już mam nocne wstawanie
udało mi się przespać w koszuli. Plus ciepła, bo szybko wczoraj wyschła. I spi się w tej bardzo wygodnie. Ja też z tych, co koszula zazwyczaj ląduje na szyi. Ta odpukać zatrzymała mi się na połowie tyłka. Może uda mi się opracować jakiś system spania w koszuli, co by w szpitalu nie świecić tyłkiem w razie czego
-
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:to nie fair wszystkim dzieci kopia a mnie nie
Mnie też nie
Dziewczyny czy któraś z was boli pępek? Ja w nocy spać nie mogłam, na boku ból okropny, musialam położyć kołdrę żeby brzuch nie zwisał, dzisiaj ledwo chodzę. Mam wieczorem wizytę ale to chyba nie jest normalne? -
MalaHD wrote:Mnie też nie
Dziewczyny czy któraś z was boli pępek? Ja w nocy spać nie mogłam, na boku ból okropny, musialam położyć kołdrę żeby brzuch nie zwisał, dzisiaj ledwo chodzę. Mam wieczorem wizytę ale to chyba nie jest normalne?