Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko zależy od dziecka mój synuś nie chciał spać w poscieli(kolderka, kocyk) brał nogi do góry i non stop był odkryty...wiec sobie darowalam i spał na początku w spiworku takim malusim bawelnianym dla niemowlakow a później jak zaczął wstawać na nozki w pajacu ocieplanym
ale on to zmarzluch straszny
-
emikey wrote:Ja kupuje pościel. Kocykiem mały się nacieszy w wózku
Sama też nie chciałabym spać na dłuższą metę pod kocem.
Moje dziecko kołderki nie tolerowało, wiecznie się odkopywał. Śpiworek byl dla niego bleee. Pocił się bardzo. A pod kocykiem spał ładnie chyba przez kilka lat. A ja z kolei zawsze opatulona kołdrą, mąż też. Po kim on taki zimnolubny to ja nie wiem -
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:oj ci niektorzy lekarze tylko aby zarobic. ja bym sie osobiscie wkurzyla czekaj tyle czlowieku na badanie a tu ci nie sprawdzi tylko nast wizyte umawia.bulo zapytac czy bedzie bezpalatnie i czego teraz tego nie sprawdza.
Dzidziuś chyba spał bo nie chciał się obrócić ani nic, nawet jak chwile pochodziłam itp.
Wiem, że mogłam zapytać ale bardziej byłam przejęta tym czy wszystko dobrze i czy nic złego się nie dzieje, bo długo patrzyła na serduszko i już się przestraszyliśmy ale powiedziała że wydaje jej się że z serduszkiem wszystko dobrze ale nie może dokładnie zbadać bo nie chce się dobrze przekręcićOliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
Ja chyba kupię kocyk minky taki ocieplony. One podobo sa super bo ta bawelna jest chłodniejsza a minky cieplutka zobaczymy jak się sprawdzi.
Ja bym się wkurzyla gdyby mi wszystkiego nie pomierzyli na połówkowych. Powinno być za darmo jak jej się nie udało sprawdzić czegoś.
Mam wyniki testu potrójnego, ryzyko poniżej 1:10000. Co ciekawe ryzyko podstawowe z wieku 1:850 a mam 28 lat, myślałam, że to po 30 dopiero wzrasta.Aztoria lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Ja chce i kocyk i rożek i kokon i motylka z minky. Mega mi się to podoba
Ja akurat motylka i kokonu nie kupuję. Mam poduchę w kształcie C i będę ja wykorzystywać na różne sposoby,. Za to kocyk z minky musi być, podobnie jak rożek. Boję się trochę jakości tych z allegro, zwłaszcza, że w sklepach stacjonarnych jeszcze nie spotkałam fajnego jakościowo rożka. -
nick nieaktualnyA ja rożka nie kupuje. Mam becik do szpitala od mojej siostry i wystarczy.w zasadzie to nawet bliżej mu do rożka. Mój siostrzeniec w tym leżał tylko po porodzie. A jak się opiekowałam siostrzeńcem, to sobie go w kocyk owijałam i było dobrze. A kocyk minky kupuje mi siostra, więc będę go mieć. 2kupuje moja mama. Ja też kupiłam kocyk bawełniany, tylko dlatego że mu się spodobał. Kokona nie będę kupować, bo wykorzystam moja poduszkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 10:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KlaraS wrote:Co do ręczników bambusowe sa super zwróćcie uwagę tylko dziewczyny na rozmiar im większy tym lepszy i dłużej posłuży dzieci preeedko rosną
Bambus jest ogólnie świetnym materiałem, skarpetki np. noszę tylko bambusowe. Udało mi się nawet znaleźć bambusowy pokrowiec na fotelik samochodowyGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyAmus87 wrote:A ja mam juz dziecko i nie wiem o czym piszecie jakie minky ?
kuba spal pod kocykiem cienkim z poczatku a pozniej kolderka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 11:05