Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaga1402 wrote:kurcze nie wiem o co chodzi wpisuje tekst a co do czego tylko z jedno zdanie sie zapisuje reszte ucina.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
aga1402 wrote:kurcze nie wiem o co chodzi wpisuje tekst a co do czego tylko z jedno zdanie sie zapisuje reszte ucina.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Kurcze, ale ja to jestem niecierpliwa. Minął dopiero tydzień od poprzedniej wizyty, a ja już bym poszła na kolejna. Wydaje mi się, że byłam wieki temu. A tu trzeba cierpliwie czekać kolejne 3tyg. Dobrze, że bliżej rozwiązania chodzi się częściej
a ja musze czekac do kolejnego USG do 30 tygodnia. To jest wyzwanieAle tak robia w DE , jesli wszystko jest ok, to USG sa tylko 3. Ale ze za dwa tygodnie jestem w PL.... Chyba czas na USG 3D , zeby zobaczyc Maluszka
Chociaz Mały cały czas kopie wiec jestem w miarę spokojna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 08:13
-
nick nieaktualnyW pl na NFZ też nie robią często usg. Tylko 3. Ewentualnie 4 po 37 tyg. Na szczęście moj gin podgląda ze mną dzidziusia na każdej wizycie
cudownie patrzeć jak się zmienia. Idź na 3d/4d jak masz mozliwosc, niesamowite przeżycie. Mi robił w 4d, tylko wydruk czarno biały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 08:18
-
nick nieaktualny
-
a kupujecie posciel do lozeczka czy tylko kocyk ? Czytam rozne juz glupoty w internecie, to moje pierwsze dziecko i nie wiem co mam kupic. Jedni piszą że posciel niepraktyczna, drudzy ze wystarczy tylko kocyk minky. Ale to zima będzie... i czy do wozka wystarczy kocyk 75x50 czy lepiej kupic 75x100 ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 08:40
-
nick nieaktualnyja pościeli na razie nie kupuje. W łózeczku maluszek będzie spał na plasko, przykryty grubszym kocykiem. A na spacer będę i tak go ubierać w kombinezon, to też go przykryję kocykiem. Pościel zamierzam kupić dopiero jak skończy 4-5 mcy, nie wcześniej i to też tylko do łóżeczka. Do wózka to dla mnie zbędny wydatek. u mnie w domu zimą jest dość ciepło. Mojej siostry synek urodzony też w grudniu i też spał tylko pod kocykiem. Jedynie przymierzam sie do zakupu takiej poduszki co profiluje kształt główki dziecka
-
Wiesz co ja sobie podaruje i to i to, tylko śpiworek, kocyk będzie do wózka, Zuza sobie naciągała na głowę, raz by mi się udusiła w nocy. Bo pod kocem nie słychać jak dziecko płacze. Więc ja na pierwsze miesiące będę Nikosia wkładać do spiwirka, becika a koc tylko w wózki gdy będę mieć na niego oko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 08:41
-
Dzień dobry
My już po połówkowych. Wyszło że jednak będzie chłopiec
wszystko wyszło w porządku no ale nie udało się sprawdzić serduszka i kręgosłupa i Pani kazała mi przyjść za tydzień..
Tylko moje pytanie teraz, była to wizyta prywatna i koszt usg to 220, czy Pani nie powinna pomierzyć wszystkiego ? Czy mam znów iść na badanie i znów płacić 220 zł gdzie przecież większość jest sprawdzona i pozostały te dwie rzeczy.. Nie jesteśmy aż tak bogaci żeby co tydzień wydawać 220 zł
Co byście zrobiły na naszym miejscu?
MalaHD, aga1402, Wachciowa, k878, Jooozefka, malysmok84 lubią tę wiadomość
Oliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak