Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie leżę sobie na leżaczku i kobieta koło nas ma wózek Xlandera cite - wyglada całkiem niźle
Czy któraś z Was miała ten wózek ? Jak się spisuje ? Zastanawiam się nad nim bo różnica w cenie w porównaniu z moim ukochanym mutsy to prawie 1500 złhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
78beti wrote:Fajny - jakiej to firmy ?
Tiny love
Miałam taki ale u nas sie nie sprawdził sprzedałam po 4 miesiącach dziecko mi w nim nie leżało stabilnie układała sie jakos asymetrycznie. Ale jesteśmy jakimś wyjątkiem wiem ze większość rodziców chwali sobie ten leżaczek -
nick nieaktualnyDo mnie przemawia ten tiny love ze względu,ze można położyć dziecko na płasko, a w późniejszym etapie wykorzystać jako "krzesełko" do karmienia. Cena nie jest mała, Ale też nie taka duża. Ja znalazłam w jednym sklepie internetowym za 250zl, a i używane można kupić taniej. Skuszę się pewnie po porodzie. Kupię go z kasy z ubezpieczenia. Na pewno nie polecam dla noworodków tych leżaczkow Fisher price. Od 3mca to jeszcze, ale dla takiego maluszka, to niezbyt wygodne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 14:54
-
nick nieaktualny
-
A ja zaczelam zglebiac temat tej haptonomii o ktorej mowilyscie. Nie mialam pojecua ze cis takiego jest! Sporo rzeczy robilam calkiem.niezle jkos intuicyjnie, ale np temat kolysnia brzucha jest mega - jak mala no w nocy mi sie wiercila i nie moglam spac to tym.mi ie udalo ja ukolysac :o . Moj M. tez sie wlaczyl i zaangazowal, bo do tej pory jak malutka kopala, a on kladl reke zamiast mojej to uciekala - teraz sie uparl.ze popracuje zeby poznawala jego dotyk ( ma duzo cieplejsza i ciezsza reke moze dlatego mala sie chowala?)Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Zołzimagic wrote:teraz obejrzalam ten xlander. Dosyc ladny i co warte uwagi , lekki wozek (niecale 11 kg czy spacerowka czy gondola) ale dla mnie jakis taki zwykly
ten xlander stoi koło mnie i widzę ze ma fajne funkcje
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualnyprzeszczesliwa
)) synus
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 12:08
nesairah, Szczesliwa_mamusia, emikey, [m]alina, MalaHD, nataliamonika, k878, salenne, Aztoria, malysmok84, Zołzimagic, Petitka, Lady Savage, Wachciowa, magdzia26, Jooozefka, Anuśka...G, Jacqueline, Iruletka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny