Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Witaj w klubie "synuś mamusi"
Teraz poczekaj aż ci mąż powie, że w domu jesteś w mniejszościmój już się z tego cieszy.
Jak nic do tej równowagi trzeba dorobić córkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 16:27
Zołzimagic, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
LISEKO.PL wrote:Dziewczyny, zgłębiałyście temat pieluszek wielorazowych?
Witaj Liseko, właścicielko mojego ulubionego blogaZ tego co pamiętam, oprócz mnie jest tutaj jeszcze chyba tylko jedna dziewczyna, która zastanawiała się nad wielorazówkami.
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Lady Savage wrote:U nas też 2 dz, 2 chłopak, 2 strzelce, 2 lwy xD
u nas wszyscy zimowi ryby, wodnik, strzelecW sumie wszystkie najbliższe osoby w mojej i męża rodzinie urodziły się między styczniem a majem. Córka będzie wyjątkiem grudniowym.
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Ja byk, mąż bliźniak. Oboje z wiosny. Nasz syn jak narazić koziorozec, ale jak się urodzi ciutke wcześniej to strzelec. Mąż jest niezadowolony z obu, bo mówi, że nie lubi obu tych zodiakow. . Ja w zodiaku zbytnio nie wierzę, ale dla mnie zawsze najgorsze były wagi
takie tam zabobony, nie wierzę że zodiaki kształtują osobowość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 17:58
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Ja byk, mąż bliźniak. Oboje z wiosny. Nasz syn jak narazić koziorozec, ale jak się urodzi ciutke wcześniej to strzelec. Mąż jest niezadowolony z obu, bo mówi, że nie lubi obu tych zodiakow. Ja w zodiaku zbytnio nie wierzę, ale dla mnie zawsze najgorsze były wagi
takie tam zabobony, nie wierzę że zodiaki kształtują osobowość.
Ja mialam problem ze znakiem zodiaku corki, bo 20 kwietnia, to niby ostatni dzien barana, niby poczatek byka. Do tego jak sprawdzilysmy na porodowce znani urodzeni tego dnia, to kto sie wyswietlil??? Oczywiscie Adolf HitlerWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 17:58
Wachciowa, nataliamonika, Petitka lubią tę wiadomość
-
Eli wrote:No dzieki, te wagi nie takie zle ;p
Ja mialam problem ze znakiem zodiaku corki, bo 20 kwietnia, to niby ostatni dzien barana, niby poczatek byka. Do tego jak sprawdzilysmy na porodowce znani urodzeni tego dnia, to kto sie wyswietlil??? Oczywiscie Adolf Hitler
http://astroweb.pl/jaki-jest-naprawde-twoj-znak-zodiaku.php
To czasem byk czasem baran.
-
Moja koleżanka urodziła 29 lutego
mała urodziła się w 28 tc i nie jest z nią dobrze niestety. Jakby nie było, urodziny ma co 4 lata.
Znam też prZypadek bliźniaków z 31.12 i 01.01 (wujek i ciocia mojego pierwszego chłopak). Tyle, że rodziły się w domu więc oboje mają wpisane 1.01Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 18:16
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, tez macie tak koszmarne rwace bole w pachwinach? Ja tak od 2 dni ma ze czasem az mi i chce plakac z bolu. do tego dochodzi koszmarny bol krzyza i az mnie kluje w podbrzuszu, jakbym miala wszystko obolale. To moze byc az tak mocno wszystko? No spa guzik daje..Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
emikey wrote:Musisz sprawdzić po roku
http://astroweb.pl/jaki-jest-naprawde-twoj-znak-zodiaku.php
To czasem byk czasem baran.dzieki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 19:28
-
malysmok84 wrote:Dziewczyny, tez macie tak koszmarne rwace bole w pachwinach? Ja tak od 2 dni ma ze czasem az mi i chce plakac z bolu. do tego dochodzi koszmarny bol krzyza i az mnie kluje w podbrzuszu, jakbym miala wszystko obolale. To moze byc az tak mocno wszystko? No spa guzik daje..
oj tak, masakryczne, ja używam wózka Zuzi jako balkonikhaha