Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Smacznego Lady
My właśnie kupiliśmy dziecku akwariumstrasznie mi się zawsze podobało, a w Polsce już nie dostępne niestety więc wykorzystałam okazję, że w Anglii są jeszcze niedobitki i kupiliśmy zanim się skończą. To tylko jakieś 10 miesięcy za wcześnie
[url=https://naforum.zapodaj.net/81c70ff47d5d.jpg.htmlhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/81c70ff47d5d.jpg[/url]Wachciowa, salenne, Szczesliwa_mamusia, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:To się cieszcie przynajmniej nie przytyjecie 30kg bo my żarłoki to niewiadomo
trudno, będę wsuwać sałatę po porodzie
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Ja tez strasznie dzis pożeram slodkie i ciagle mi malo... cos moze w powietrzu wisi
w piątek polowkowe, rowny 22 yc, oby panna Aleksandra dala sie wymierzyc
tak juz wszyscy i rodzina i znajomi podlapali, ze bedzie Ola, ze chocbym chciwla zmienić to juz chyba nie ma szans
Lena jeszcze za mna chodzi, ale u nas baardzo popularne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
teraz już wiem czemu mnie tak głód męczył, przez to gadanie wasze o żarciu!
aż wstać musiałam i zjeść 2 kanapeczki z uwaga... parówką, majonezem i pomidorem, skąd mi się chęć na takie połączenie wzięła? hmmm dobrze, że po siostrzenicy została mi jedna parówa w lodówce
teraz można wracać do łóżeczkaLady Savage, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja mialam dzisiaj ciezka noc. Do 2 meczyly mnie...skurcze. Caly czas mialam uczucie takiego napietwgo brzucha i dyskomfortu, wlasciwie zadna pozycja nie byla dobra, a co jakis czas, w sumie dosc czesto twardnialo mi cale ppdbrzusze. Nie bolalo ale bylo koszmarnym uczuciem, az musialam sie podnosic albo zmieniac pozycje...a malautka bardzo kopala, jakby ja to jakos pobudzalo.czytalam troche na temat skurczow bh, ale nie wiem czy u mnie to.nie za wczesnie i czy one az tak okropnie wygladaja? Wxielam nospe, magnez i dodatkowa luteine na noc i dzis rano na razie brzuch jest miekki. Martwie sie...w czwartek mam polowkowe mialam dotrwac na to mkerzenie szyjki ale nie wiem..Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnyja tą noc też miałam kiepską, pobiłam chyba rekord wstawaniu do wc. w 3 trymestrze będę spać na tronie. Jeszcze mały tak się wypinał przy pępku,jakby chciał wyskoczyć, jak obcy w filmie. Średnio to przyjemne. Jakos oddziałuje na niego ręka mojego męża, bo jak położył na brzuchu to dziecko "zwolniło". A ja to muszę go lekko nacisnąć by odpłynał. Tata już w wieku płodowych umie zapanować nad synem. poza tym coraz częściej drętwieją mi ręce, robi się już to bolesne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:ja wczoraj 87 a dzisiaj 94
ale po sniadaniu 120
dzisiaj wieczorem połowkowe. Jeszcze nie świruję ale zaczne
ale po 3 kawałkach ciasta cytrynowego mialaś taki cukier? Bo ja wczoraj wieczorem najadła sie babki cytrynowej, bo tak miałam ochotę, i obawiałam się że będzie powyżej 100, a tu taka niespodzianka. -
Dzień dobry!
Nie myślałam, że takie zdanie padnie kiedyś z moich ust, ale wczoraj mój synek w końcu mnie skopał i jestem przeszczęśliwa!
Po ilości jedzenia jakie w siebie wczoraj władowałam w końcu musiał dać o sobie znać, a ja nabrałam pewności, że te dziwne szturchania to na pewno jego kopniaczki
Na początku zmartwiło mnie trochę, że kopie tylko po lewej stronie, ale z tego co wyczytałam to chyba normalne?aga1402, Wachciowa, Kamcia1988 lubią tę wiadomość