Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:dziewczyny wlasnie kupilam pierwsze ubranka pezez neta
)
Ja już mam trochę ciuszków, ciągle coś dokupuję, dostaję od mamy czy siostry, a jednak wciąż mi się mało wydaje. Nie mówiąc już o reszcie wyprawki. Niby kupuję po trochu a końca nie widać i mam wrażenie, że koszty mnie przerosną -
nick nieaktualnyMi ostatnio siostra dowiozla kolejna ogromna torbę ciuchów. Gadam z mama i mówię,ze przeraża mnie ilość prania tego wszystkiego. (4kartony ogromne plus ta torba ogromna) a mama mówi, to wypiera narazie tylko do rozm 68. A ja odpowiadam-to wszystko jest dobrze rozm 68. Bo Kajtuś obecnie nosi 74. A moja mama-no to wypierz do 62
Ale wybiorę jak leci i będę segregowac po praniu. Poprasuje tylko te do 62. Sklep z ciuszkami mogłabym otworzyć od tej ilości
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
salenne wrote:Ja już chodzę. W czwartek mam 4 zajęcia z 6. Fajna sprawa, można się trochę nauczyć. Poza tym dla mnie to zagospodarowanie masy wolnego czasu
Co do położnej to mam ze szkoły rodzenia i przyjdzie dopiero po porodzie, ale mam do niej numer telefonu więc w razie co zawsze mogę się skontaktować
Ja właśnie się boje, że nie będę mieć czasu i tez zaciekawił mnie ten kurs online, bo na pewno zapisuje się z pieluszkowania wielorazowego na osobny właśnie przez neta. Bezplatna szkoła rodzenia przy przychodni do której chodzę do gina zaczyna się chyba w ostatnim tygodniu sierpnia, ale musiałabym chodzić sama, bo męża nie będzie cały wrzesień, chociaż nie wiem czy on jest tam potrzebnyGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Jakies zielone sluz mi sie pojawil o przykrym zapachu. Cos mi sie zdaje ze grzybek
mam w domu globulki ktore mialam na grzybka w 14 tc moge zastosowac?
Ja osobiscie bym napisała zapytanie, czy mogę użyć te globulki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 16:19
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Jakies zielone sluz mi sie pojawil o przykrym zapachu. Cos mi sie zdaje ze grzybek
Amus z tego co wiem to grzybek często nie ma zapachu. Może jakaś bakteria? Nie stosuj nic na własną rękę. Skontaktuj się z lekarzem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynataliamonika wrote:Ja właśnie się boje, że nie będę mieć czasu i tez zaciekawił mnie ten kurs online, bo na pewno zapisuje się z pieluszkowania wielorazowego na osobny właśnie przez neta. Bezplatna szkoła rodzenia przy przychodni do której chodzę do gina zaczyna się chyba w ostatnim tygodniu sierpnia, ale musiałabym chodzić sama, bo męża nie będzie cały wrzesień, chociaż nie wiem czy on jest tam potrzebny
Ja chodzę z mężem jak akurat mu nie koliduje z pracą. Aczkolwiek równie dobrze mogłabym chodzić sama. -
Amus87 wrote:Jakies zielone sluz mi sie pojawil o przykrym zapachu. Cos mi sie zdaje ze grzybek
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nataliamonika wrote:Ja właśnie się boje, że nie będę mieć czasu i tez zaciekawił mnie ten kurs online, bo na pewno zapisuje się z pieluszkowania wielorazowego na osobny właśnie przez neta. Bezplatna szkoła rodzenia przy przychodni do której chodzę do gina zaczyna się chyba w ostatnim tygodniu sierpnia, ale musiałabym chodzić sama, bo męża nie będzie cały wrzesień, chociaż nie wiem czy on jest tam potrzebny
Ja właśnie zrezygnowałam ze szkoły rodzenia z powodu nieobecności mojego Męża. Do szkoły przy szpitalu w którym chcemy rodzić zalecają spotkania w parach, może być to partner koleżanka ktoś z rodziny. Ja nie mam z kim jeździć A zbyt emocjonalnie podchodzę do tego kiedy jestem sama i widzę pary A mój M jest tak daleko. Dzisiaj dowiedziałam się od Was o internetowej szkole rodzenia i to jest idealne dla nas. Mój M też chce się w to zaangażować i możemy razem przejść przez te kursy mimo tak dalekiej odległości. -
Byłam odebrać glukometr i powiem ze masakra mam już dosyć (zalecenia na szybko 8 posiłków dziennie, zapisywanie wszystkiego co jem, 4 razy dziennie pomiar) wyniki mam w normie (1 na granicy) a czuję się jakbym miała niewiadomo jak zle te wyniki...najvhetniej bym poszła ten test z glukoza powtorzyc bo coś czuję że te wyniki są delikatnie zafalszowane tym bardziej ze glukoze na czczo badalam już kilka razy i zawsze koło 85 wychodziło...
-
A ja mam dzis kiepski dzien, bylam na poszukiwaniach sukienki na wesele na ten weekend i lipa totalna
jak nic nie znajde to bede sie wciskac w ta co mam ale wolalabym cos kupic. Brzuch mam dosc spory i nie jest latwo.
Jestem po tym taka padnieta ze teraz leze i odpoczywam bo mnie wszystko boli.
Co do szkoly rodzenia to ja zaczynam poczatkiem wrzsnia w szpitalu w ktorym chce rodzic, na czesc zajec maz pojdzie ze mna ale nie na wszystkie da rade przez prace.Synuś
-
nick nieaktualnyMadzia-ja bym powtórzyła ten test. Pogadaj z położna, powiedzjej co dzień wcześniej brałaś i idź powtórz. Bo może nie potrzebnie będziesz się "katowac".
Przez te cukry i testy śniło mi się teraz (godz temu obudziłam się zdrzemki), że też mam cukrzyce i poszłam do szpitala, a tam trafiła mi sie jakaś herod baba. Kiepski sen. Najchętniej poszłabym już zrobić ten test. Ale chce mieć inne wyniki na świeżo, więc jeszcze te 2tyg wytrzymammagdzia26 lubi tę wiadomość