Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis zapolowalam i zamowilam na zalando 2 sukienki na chrzciny i wesele. Mam nadzieje ze chociaz jedna bedzie pasowac, a druga bedzie odeslana
Lady Savage, magdzia26, Amus87, Aztoria lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie. Maly rozwija sie prawidlowo. Wazy 400 gram i jest wiekszyy o tydzien
Wtulal sie w macice i zaslanial raczka, wiec zdjecia brak. Ale chyba udalo mi sie dostrzec na usg jak cwiczyl mimike i sie usmiechnal.
Szczesliwa_mamusia, nataliamonika, magdzia26, Amus87, malysmok84, MalaHD, k878, aga1402, Petitka, Jooozefka, Eli, Aztoria, Iruletka, Wachciowa lubią tę wiadomość
11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam:) wczoraj sie tak wkurzylam i poklocilam z mezem ze mna az telepalo ze zlosci.... Od razu cisnienie i cukier wysokie
używałą któraś z was clortimazolum w tabletkach dopochowywch ? ja założy lam wczoraj ale takie dziwne uczucie ze wyjęłam ( chyba niedostatecznie daleko włożyłam ....)
mała jeszcze nie wstala dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 08:01
-
Amus87 wrote:Witam:) wczoraj sie tak wkurzylam i poklocilam z mezem ze mna az telepalo ze zlosci.... Od razu cisnienie i cukier wysokie
używałą któraś z was clortimazolum w tabletkach dopochowywch ? ja założy lam wczoraj ale takie dziwne uczucie ze wyjęłam ( chyba niedostatecznie daleko włożyłam ....)
mała jeszcze nie wstala dzisiaj -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Dzieki dziewczyny to moze dzisiaj zaaplikuje znowu....ogromne te tabletki sa !!! A w ciazy? Uzywala ktoras?
bralam rownoczesnie, ale nie pomoglo, wiec musialam wziac jeszcE raz jak skonczylam lutke
-
aga1402 wrote:oh jejku wy tak piszecie a ja to nawet nie wiem czy man czegos malo czy za duzo tutaj zadnych badan masakra. jedy ie co od samego poczatku biore komplet wit na wlasna reke. kiedys lapaly mnie skurcze w lydki ale to jadlam wiecej bananow dziennie i tyle.
jeszcze miesiac i zrobie sobie badania w pl.
morfologii nie masz co jakiś czas?Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Dzien dobry! My dzisiaj aktywne od rana, obudzilam sie chwile przed 7, Ula razem ze mna wiec zaliczylysmy godzinny spacer plaza
jestesmy baaardzo zadowolone i troszke zasapane
Wgle Ulka sie zrobila dosyc aktywnym dzieckiem oststnio - jak tylko cos jej nie pasuje to odrazu kopy! Charakterek po mamusce ^^Wachciowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEli wrote:Ja wlasnie w ciąży, bo cos mi sie przyplatalo jak bralam luteine
bralam rownoczesnie, ale nie pomoglo, wiec musialam wziac jeszcE raz jak skonczylam lutke
to sprobuje . Pimafucin lepiej sie zakladalo bo to takie sliskie. A ten clortimazol wielki i taki stricte tabletkowy
-
O tak, Macmiror jest wielki, choć mnie bardziej Pimafucin przerażał haha taki jak czopki podłużne to a Macmiror taki owalny jajowaty
Burza straszna z rana przeszła, przez zamknięte okno do pokoju wleciało ze 3 litry wody i chlup po parapecie na panele, latałam ze ścierami jak nigdy
A teraz pogoda piękna na razie
Kciuki za wizytya w sumie to i gratulacje pozytywnych wieści już u niektórych dziś
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Amus87 wrote:Dzieki dziewczyny to moze dzisiaj zaaplikuje znowu....ogromne te tabletki sa !!! A w ciazy? Uzywala ktoras?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ja się witam z pracy. Jeszcze 9 dni pracujących mi zostało
A później urlop!
Ostatnio przymierzałam swój strój kąpielowy (jednoczęściowy), oczywiście za mały. Myślicie, że taki zwykły nieciążowy, ale w większym rozmiarze się nada? Nie chcę przepłacać na jeden wyjazd, a w decathlonie są tanie stroje kąpielowe. -
nick nieaktualnyU nas też burza. Od 6nie śpię, bo grzmiało. Wczoraj mój syn wyjątkowo aktywny, może poranna pogadanka pomogła;) Hahaha
Dziś troszkę spokojniejszy, ale rano trochę pokopał. Już bym poszła na wizytę, a tu jeszcze 2tyg.
Ja na grzybka też brałam macmiror. Dość szybko pomogło. -
Dzień dobry!!!
U nas już po spacerkuZ tego co piszecie, to widzę, że pogoda nie rozpieszcza. Tutaj po deszczu, ale mimo tego duszno i ciężko.
Wczoraj mieliśmy wizytę i USG połówkowe.
Franek jest zdrowym chłopczykiem, bardzo ruchliwym - ciężko było go pomierzyć
Miłego dnia Dziewczynkimagdzia26, aga1402, Petitka, Jooozefka, k878, Eli, Amus87, Aztoria, [m]alina, MalaHD lubią tę wiadomość
-
nesairah wrote:Ja się witam z pracy. Jeszcze 9 dni pracujących mi zostało
A później urlop!
Ostatnio przymierzałam swój strój kąpielowy (jednoczęściowy), oczywiście za mały. Myślicie, że taki zwykły nieciążowy, ale w większym rozmiarze się nada? Nie chcę przepłacać na jeden wyjazd, a w decathlonie są tanie stroje kąpielowe.
Ja z mojego stroju kąpielowego "nie wyrosłam". Brzuszek idealnie się mieści, ale mój strój kąpielowy wygląda jak mała czarna