Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam takie dziwne uczucie kulki w gardle, trudno mi sie oddycha, jakbym miala takie malutkie pluca
nie wiem, czy to przez upal, czy ma ica juz taka wielka... ale nie moge nabrac duzo powietrza. Mialyscie tak?
-
emikey wrote:Kto w Polsce włączył ten piekarnik?????? Przeżywam właśnie termiczny szok.
Zawrodzcie mój samolot !!!!
dziś to już pobiłam rekord bo cały dzień leżę a jem tylko zimne rzeczy z lodówki bo nic innego się nie chce...
o torbielach też słyszałam że się wchłaniają.Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nesairah wrote:Dziewczyny mam takie dziwne uczucie kulki w gardle, trudno mi sie oddycha, jakbym miala takie malutkie pluca
nie wiem, czy to przez upal, czy ma ica juz taka wielka... ale nie moge nabrac duzo powietrza. Mialyscie tak?
koleżanka która teraz urodziła w ogóle nie miała takiego uczucia ani nigdy ją plecy nie bolały do samego końca więc widocznie taka nasza urodaMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Alxawl wrote:ja od wczoraj leżę i się poce...
dziś to już pobiłam rekord bo cały dzień leżę a jem tylko zimne rzeczy z lodówki bo nic innego się nie chce...
Ja w autobusie do domu. Kierowca debili włączył ogrzewanie. Daje po nogach gorącym powietrzem.... sauna!!!
-
nesairah wrote:Dziewczyny mam takie dziwne uczucie kulki w gardle, trudno mi sie oddycha, jakbym miala takie malutkie pluca
ja tak mam co pare dni, najczesciej jak zbyt dlugo sie nie ruszam. Jak pode sobie na spacer to jakos mi potem.przechodzi.Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Iruletka wrote:Nesairah jest mi duszno od tej pogody, ale jak tylko znajduję chlodniejsze miejsce od razu lepiej się czuję. Czy u Ciebie też to pomaga?
Tak, zdecydowanie lepiej tam, gdzie chlodniej. Zauważyłam też, że leżąc na lewym boku odczuwam lekką ulgę. Na plecach tragedia. -
Bo na plecach w ciąży faktycznie kiepsko się oddycha, jest ucisk i stąd te dolegliwości. Ale gdyby nie mijały po zmianie pozycji i do tego doszłyby takie historie jak szybka akcja serca to trzeba to zgłosić lekarzowi. Moja bliska koleżanka miala bardzo wysokie d dimery w ciąży i podejrzenie zatoru, także lepiej dmuchać na zimne.
-
Jestem po polowkowych i jestem w sZoku. Dziecko zdrowe, ale mojej Oli wyrosl siusiak!!!! Bedzie jednak synek, a tak marzylam o 2 corce. No ale nic trzeba sie przestawić
a moj maz byl w jeszcze wiekszym szoku, bo przywalil w taxi przy wycofywaniu
Szczesliwa_mamusia, aga1402, Alxawl, Jagna0707, Iruletka, MalaHD, magdzia26, Kamcia1988, Wachciowa, emikey, Jacqueline, k878, Lady Savage, Petitka, Aztoria, Jooozefka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eli wrote:Jestem po polowkowych i jestem w sZoku. Dziecko zdrowe, ale mojej Oli wyrosl siusiak!!!! Bedzie jednak synek, a tak marzylam o 2 corce. No ale nic trzeba sie przestawić
a moj maz byl w jeszcze wiekszym szoku, bo przywalil w taxi przy wycofywaniu
u nas identyczna sytuacja na polowkowych. po miesiącu od tej informacji powoli to do mnie dochodzi, za to mój mąż skacze z radości już od lipca
. najważniejsze że maluch zdrowy
Eli lubi tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
U mnie płeć od 12 tygodnia się nie zmienia. Nie wiem, czy umiałabym się teraz przestawić
najważniejsze, że zdrowe!
Gdzieś mi dziś mignął temat materacy. Jakie polecacie? Gryka kokos odpada, nie chcę ryzykować z robactwem. -
nick nieaktualnyNo ja już dzisiaj trochę poczytałam. I niby lateks zdrowy. Chyba, że dziecko ma uczulenie na lateks. Tylko niby skąd mam wiedzieć. Narazie w koszyku mam piankowa z mata lateksowa. Z jednej strony srednio-twardy z drugiej strony twardy. Naczytałam sie, że lepsze twardsze
-
nick nieaktualny
-
Alxawl wrote:witaj w klubie
u nas identyczna sytuacja na polowkowych. po miesiącu od tej informacji powoli to do mnie dochodzi, za to mój mąż skacze z radości już od lipca
. najważniejsze że maluch zdrowy
i teraz co mam zrobic, jak miala byc Ola to zostawic Olek?
Alxawl lubi tę wiadomość
-
omii wrote:a u mnie termin z miesiączki od usg odbiega prawie tygodniem, ciąża jest starsza niż wg miesiączki więc taki mam trochę dylemat, bo idąc na połówkowe i takie badania próbuję mniej więcej trafić żeby wg mies i usg miało tyle żeby się mieściło w widełkach kiedy trzeba na badaniu być
u mnie tez dzidzia wieksza wg usg o 4-5 dni ale posługuje sie terminem z OM