Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas była konsternacja na połówkowych, bo lekarka mówiła o dziecku "on"; mąż zapytał czy coś się zmieniło w kwestii płci, a ona ze śmiechem, że póki co nie widzi, bo zasłania nóżką a mówi per "płód"
no ale potem pokazała że się nie zmieniło
a gdyby się zmieniło co pewnie byłoby chwilowe zdziwienie, ale w końcu to nasze maleństwo, więc jakie by nie było, to fajneCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Eli - rozumiem Cie. Ja tak sie nastawilam na chlopca, ze kiedy dowiedzialam sie ze dziewczyna to az sie nie ucieszylam
))
-
Jak sie ciesze, ze mnie rozumiecie
nawetzamowilam szafe dla moich ksiezniczek, ubranka poszykowalam, juz oczami wyobrazni widzialam jaki maja ze soba dobry kontakt i bawia sie razem. Jest mi szkoda synka, ze tak sie poczulam, ale z drugiej strony 10 tyg lekarz mnie upewnial, ze to dziewczynka. Nawet na slubie calej rodzinie powiedZiałam , ze na bank coreczka
no to teraz nie wiem, czy sie nie skusimy jednak.na trójce kiedys
tylko zadnej pewnosci co do plci
no nic czas sie przestawic, przeciez to nasz synek, powonnam dziekowac Bogu, ze mamy dzieci i to zdrowe, a nie marudzic, ze w polowie roz przestaje rzadzic
-
nick nieaktualnyEli-na szczęście teraz dla chłopców też są piękne ubranka
ja to zawsze się śmieje, że w końcu będę mogła się pobawić tymi wszystkimi fajnymi zabawkami dla chłopców, a w dzieciństwie słyszałam, że dziewczynce nie wypada
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Rozumiem Eli. Ja po usg na którym powiedzieli mi, że to chłopczyk czułam zawód. Czułam się też winna w stosunku do synka bo jak mogłam nie cieszyć się, że go mam. Trwało to kilka dni. Z jednej strony byłam smutna z drugiej zła na siebie bo wydawało mi się, że krzywdzę to dziecko które noszę. Teraz nie wyobrażam sobie że to mogła by byc dziewczynka. Przyzwyczaisz się i na pewno kiedyś będziesz się cieszyc, że masz parkę
przeczytałam ostatnio artykuł, że to normalne czuć zawód. Ale ludzie zdrowi psychicznie szybko sobie z tym radzą. Ci z problemami z głowa potrafią nawet po porodzie odrzucić dziecko, bo nie jest takie jakie chcieli.
-
nick nieaktualny
-
A co do super kontaktów między siostrami. Mój brat ma dwie córki, różnica wieku tylko 1,5 roku. Jedna ma teraz 9 druga 7,5. I uwierz mi mają lepszy kontakt z młodszym bratem niż sobą. Dziewczyny nie dogadują się w całe, są totalnie inne z charakteru i wyglądu. Nienawidzą mieć podobnych ubrać. Nienawidzą dzielenia pokoju. Robią sobie na przekór. Leją się. Więc Eli, córka może mieć bardzo dobry kontakt z bratem
Eli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:A co do super kontaktów między siostrami. Mój brat ma dwie córki, różnica wieku tylko 1,5 roku. Jedna ma teraz 9 druga 7,5. I uwierz mi mają lepszy kontakt z młodszym bratem niż sobą. Dziewczyny nie dogadują się w całe, są totalnie inne z charakteru i wyglądu. Nienawidzą mieć podobnych ubrać. Nienawidzą dzielenia pokoju. Robią sobie na przekór. Leją się. Więc Eli, córka może mieć bardzo dobry kontakt z bratem
dlatego tak sobie wpoilam, ze siostra ten kontakt bylby lepszy. Za to.kuzynka ma parke, teraz maja 24 i 19i kontakt maja super i za chwile Mloda idzie na studia, bedzie miesZkać z bratem. Takze pewnie nie ma reguly. Mysle, ze jeszcze z dZień dwa i przestawie sie na synusia
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Eli jak to się mówi synuś mamusi
zobaczysz chłopaki są super ja swojego synka nie zamienilabym za żadne skarby :*
za to teraz nie wiem na 100 % czy będę miała synka czy córeczkę mam do tego ze tak powiem bardzo duży dystans
-
MalaHD wrote:Przestańcie straszyć, ja już mam kupione sukienki
zanim je oddała to przynajmniej mu przymierzyłam. Podobno latał po domu i wszystkim pokazywał jak zagin kiece do góry i macha siusiakiem
Szczesliwa_mamusia, Eli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny