Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie znajoma do ostatniej chwili z mężem oczekiwali chłopca. Nawet na filmiku 4D było wyraźnie widać susiaka jak go dzisiaj oglądają. Później okazało się, że to pępowina była między nóżkami i z Dominika zrobiła się na porodówce Dominika
Koleżanka była w szoku i mówi, że gdyby miała pełną narkoze przy cesarce to chyba robiłaby badania czy to aby na pewno jej dziecko
U nas dzisiaj weselnie. Niby urlop a człowiek zabiegany. Nie wiem jak ja wytrzymam do późnaEli, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Amus najlepsze zyczenia
Petitka teraz to juz do porodu nie bede miala 100 % pewnosci jak z pierwsza coreczka
od 17 tc bylo pewne, ze Natalka. Dzis juz lepiej sie czuje, co ma byc to bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 10:45
Petitka lubi tę wiadomość
-
Eli wrote:Amus najlepsze zyczenia
Petitka teraz to juz do porodu nie bede miala 100 % pewnosci jak z pierwsza coreczka
od 17 tc bylo pewne, ze Natalka. Dzis juz lepiej sie czuje, co ma byc to bedzie
Przynajmniej będziesz mogła nacieszyć oko patrząc jak mąż bawi się resorakami i kolejka
mój brat chowa niektóre zabawki swojego syna, żeby móc pobawić się samemu lol
-
emikey wrote:A co do super kontaktów między siostrami. Mój brat ma dwie córki, różnica wieku tylko 1,5 roku. Jedna ma teraz 9 druga 7,5. I uwierz mi mają lepszy kontakt z młodszym bratem niż sobą. Dziewczyny nie dogadują się w całe, są totalnie inne z charakteru i wyglądu. Nienawidzą mieć podobnych ubrać. Nienawidzą dzielenia pokoju. Robią sobie na przekór. Leją się. Więc Eli, córka może mieć bardzo dobry kontakt z bratem
Właśnie u mnie tak samo, miedzy mną a siostra 3 lata różnicy, ale nie dogadywałyśmy się ani w dzieciństwie ani teraz się nie potrafimy dogadać, a za to z bratemmimo że 4 lata różnicy miedzy nami, nie zamieniłam bym go na żadne skarby
dogadujemy się zajebiście.
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Chłopak to szczęście
Przynajmniej będziesz mogła nacieszyć oko patrząc jak mąż bawi się resorakami i kolejka
mój brat chowa niektóre zabawki swojego syna, żeby móc pobawić się samemu lol
-
Petitka wrote:U mnie znajoma do ostatniej chwili z mężem oczekiwali chłopca. Nawet na filmiku 4D było wyraźnie widać susiaka jak go dzisiaj oglądają. Później okazało się, że to pępowina była między nóżkami i z Dominika zrobiła się na porodówce Dominika
Koleżanka była w szoku i mówi, że gdyby miała pełną narkoze przy cesarce to chyba robiłaby badania czy to aby na pewno jej dziecko
U nas dzisiaj weselnie. Niby urlop a człowiek zabiegany. Nie wiem jak ja wytrzymam do późna
Ja bym się rozryczaław jej sytuacji xD
Petitka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, od kilku dni ja już też czuję ruchy !!! Nawet widać je przez brzuch czasami! Niesamowite. Są delikatne i baaaaaardzo przyjemne!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 12:19
aga1402, Lady Savage, nataliamonika, Szczesliwa_mamusia, Petitka, salenne, Wachciowa, magdzia26, Aztoria, Iruletka, Jooozefka lubią tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny