Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Aż bym to uczcila czymś pysznym
na Twoim miejscu
, ja wolne od słodyczy od ostatniego ciasta cytrynowego, następne słodkie, 19 sierpnia
zjem sobie kawałek tortu urodzinowego mojej córki i piccolo.
-
nick nieaktualnyAmus-wszystkiego najlepszego
Madzia-jednak był błąd w pomiarze poprzednio. Super
A ja właśnie wróciłam z "pracy". 3klientki pomalowane. Gotowe na wesele, a u nas taki deszcz się rozpadał. Kręgosłup to mi już konkretnie dokuczamagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny
Imprezke robimy taka wieksza 18 tego w restauracji bo maz mial niedawno 30 tke ja dzisiaj to robimy razem
Ale mala dzisiaj dajechyba te upaly tak ją oslabialy, dzisiaj max jest 20 stpni i buszuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 15:22
-
Eli wrote:Tez fanka kotow???
. Zabawki jak wybiera to musi być kotek, pościel wybierałam jej, i pokazuje, misie, słonie, lalki, psy, a ona kotek, kotek i kotek, no to wybraliśmy pościel z kotami xD. Maluje też tylko koty, tu buziu, tu jąsy, nołs, koko xD. No to tak sobie pomyślałam, że będzie się cieszyć z tortu kotka
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 16:54
Midwife1991, Eli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
k878 wrote:Dziewczyny, konserwa rybna ze śledzia: można jesc? Piszą ze sterylizowana...
Jak chcesz to zjedz, przecież taka odrobnia konserwy Ci i dzidzulowi nie zaszkodzi. Gorzej jakbyś jadła w dzień w dzień, 7 dni w tygodniu, przez cały miesiąc.
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś pół dnia spędziłam na zakupach, aż mnie plecy rozbolały. Niestety nie kupiłam nic konkretnego, ale podotykałam i upatrzyłam sobie kilka rzeczy w smyku
A to brzuchol z dzisiaj. 24tc:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1cb184a1bdd.jpg
I nikt tego brzucha nie widzi w kolejkachWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 18:51
Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, [m]alina, aga1402, magdzia26, Eli, emikey, Jacqueline, Iruletka, kaka470, Ewka094, Coco55, MalaHD, Jooozefka, Anuśka...G, Nola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNesairah-doskonale widzą. Modlą się w duchu,zebys się przypadkiem "nie wepchnela" przed nich. Ja przedwczoraj szłam do kasy. Była jedna osoba. Jak starsza dama zobaczyła, że idę w kierunku kasy, to dostała takiego speed-a,aby tylko dojść do kasy przede mną. Ludzie widzą mój nie mały brzuch i odwracają głowę. Bo co, Jak będę musieli mnie przepuścić. Ja jak chodzę po sklepie, to jeszcze jest ok. Ale jak stoję w kolejce, to mnie tak plecy rwa, że ciężko mi się już stoi
-
Lady Savage wrote:Bardzo, nawet nie wiem skąd to wzięła. Ja i R nie przepadamy za nimi, ja bym powiedziała, że nawet ich nienawidzę. Na ogrodach ludzie mają psy, moja mama ma psa, my świnki morskie, upodobała sobie kota
. Zabawki jak wybiera to musi być kotek, pościel wybierałam jej, i pokazuje, misie, słonie, lalki, psy, a ona kotek, kotek i kotek, no to wybraliśmy pościel z kotami xD. Maluje też tylko koty, tu buziu, tu jąsy, nołs, koko xD. No to tak sobie pomyślałam, że będzie się cieszyć z tortu kotka
.
tyle ze my mamy żywego kota w domu, wiec ta milosc pewnie stad
-
MalaHD wrote:Ostatnio ja przepuściłam dziewczynę bo "ona tylko z wodą" Miałam ochotę jej powiedzieć - a ja tylko z ciążą
Ja tak powiedziałam xD 2 tyg temu w biedrze, w sobotę robimy zakupy na cały tydzień, więc wózek jest ogromny, i Pan zaczepił, bo on tylko 4 -pak piwa chce kupić. Powiedziałam mu, że z miłą chęcią ale jestem w ciąży, słabo mi, a do tego mojemu 2 letniemu dziecku sie nudzi już w wózku, co było z resztą widać. -
nick nieaktualny
-
W Smyku mają posrane ceny. Dziś kupiłam zabawkę oball samochód (efekt oglądania filmów na yt odnośnie musi have and regrets). Zapłaciłam 29zł co i tak wydało mi się duża kwota jak za taka zabawkę. Zaszłam potem do Smyka. Ta sama zabawka tam 49,99. Porąbało ich. Zabawka już wypróbowana przez mojego 4 letniego bratanka. Dzis miał urodziny. Dostał duzo zabawek a najbardziej upodobał sobie zabawkę mojego Gabiego. Musi więc być dobra
-
nick nieaktualny