Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus wszystkiego najlepszego
A my z B zrobilismy sobie spontaniczny wyjazd nad morze, jutro juz wracamy
Pogody nie mamy w ogóle ;( komary nas prawie zezarly, ale i tak jest fajnie
Anilewe będzie dobrze, zobaczysz, nie możesz się stresować.
Eli dla mnie też bylby szok, jakby teraz mojemu Oliemubl siusiak odpadł, ale cieszylabym sie tez bardzo mimio, że miało by ciuchy w samochody.
Co do owłosienia to przed ciążą byłam zarosnieta i wlosy tez bardzo szybko odrastaly, na nogach, bikini, brzuchu jeszcze spoko, ale na klatce piersiowej to juz porażka, dobrze, że na twarzy nie mialam i nie mam. Używałam depilatora IPL no i troche ustalo to odrastanie i wloski zrobily sie ciensze, ale odkąd w ciąży jestem to wszystko wrocilo i wlosy znowu grube sie zrobily i zaczely odrastac szybko moge codziennie sie golic. A ostatnio nawet ciężko bylo mi ogolic okolice bikini przez brzuchmasakra.
Anilewe90❤ lubi tę wiadomość
Oliwierek- 22.12.2017r. -
Ania wsYstkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Ja dotarłam wczoraj wieczorem na mazuryo ile dzisiaj pogoda była super, to jutro zanosi się na deszcz.
Wynik glukozy chyba mam w normie to było okropne..
Życzę Wam spokojnej nocy i do usłyszenia jutro
-
MalaHD - jedyne o czym myślałam wieczorem, to uśpić córkę i samemu spać
nie wiem kiedy tak szybko usnęłam, ledwo człapałam wczoraj od 20-tej
W niedzielę nawet nie ma szans dłużej pospać, mogłabym wziąć leki normalnie o 6-tej i lulu dalej, ale obudziłabym się z bólem głowy potem. Wysączyłam kawkę i sobie posiaduję na razie, córka i mąż śpią12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
U nas zachmurzone niebo i tyle z gwiazd
A co do KOMAROW jest na nie sposób, kupic olejek lawendowy, migdałowy albo waniliowy i popunktiwac ciało na nadgarstkach, za uszami i na kostkach u nóg, i gwarantuje że nie ruszy Was ani heden.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 07:43
nataliamonika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry mamusie
Ja wczoraj gwiazdy przegapiłam... a szkoda. Noc u mnie średnio przespana. Miałam jakieś sny o szpitalu i porodzie. Od rana mały mnie raczy kopnikami, już bym chciała go pooglądać, a wizyta dopiero we wrześniu.
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Ja to wczoraj padłam pierwszy raz od niepamietnych czasów szybciej niż mój mąż. W końcu się wyspałam. U nas i tak nie byłoby widać spadających gwiazd, bo niebo było zachmurzone.
Z dolegliwości ciazowych zaraz po zgadza i opuchnietych dziasłach, wyskoczył mi wczoraj jeden hemoroid. I tylko ch.. wie dlaczego, bo nie miałam ostatnio żadnego zaparcia :')w dodatku pomogłam trochę wczoraj w malowaniu mężowi (malowałam pędzelkiem ściany przy oknach) i w nocy obudziłam się z opuchnietymi dłońmi. Palcu nie mogłam zgiac ani zestawić ze sobą, więc dziś to mi zostanie tylko pomóc w sprzątaniu po tym malowaniu.
Z pozytywnych rzeczy jestem znowu tydzień do przodurozpoczynam 24tydz
Cudownie
Lady Savage, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
cześć
w końcu się zrobiło 20 stopni i da się normalnie żyć
ech u mnie też hemoroid i to mega paskudny:/ wczoraj mi poleciały 3 kropelki krwi i coś się cały czas sączyło:( mąż jak to zobaczył to chciał od razu do szpitala jechaćwieczorem już się obrzęk zmniejszył ale dalej piecze
u mnie 24 tydzień skończony, zaczynam 25jutro idę na to obciążenie glukozą...
mały kopie, ale dziwnie się przekręca, czuje go jakby po dwóch stronach brzucha naraz :>Lady Savage, Jooozefka, magdzia26 lubią tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Na Kurpiach słońce i zero komarów. W ogóle w tym roku nie widziałam jeszcze ani jednego. Może za sucho tu jest. Burze omijają Kurpie szerokim łukiem.
Ja znów obudziłam się że zdretwialymi palcami u rąk. dolegliwość moja po paru sekundach ale i tak jest to wkurzające. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mogę dospac. Wczoraj ogladalysmy z przyjaciółkami te gwiazdy, u nas było dobrze widać, 5 naliczylam
wróciłam do domu po północy a i tak wstałam o 6. Znów będę kimac po obiadku.
Zjadlam właśnie kaszke manne z nektarynka. Tak mnie naszło na kaszke, że odliczalam czas do 9 aż otworzą biedre -
MałaHD, a jak odczuwasz teraz ruchy? Bo ja wczoraj rano czułam super, dzidzia baraszkowała aż miło, przez brzuch było widać, a dziś nic. Oczywiście detektor w ruch i ok, ale tylko ze trzy razy mnie lekko puknęła. W nocy to w ogóle nic nie czuję. Tylko mega dziwne uczucie jak się przekręcam z boku na bok, jakby mi się wszystkie wnętrzności wywracały. Wcześniej tego nie czułam. i twardnieje mi brzuch na kilka sekund jak kładę się na wznak, a może to dziecko się wypycha, sama nie wiem.31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(