Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • malysmok84 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacgueline - u mnie tez nie maja zwiazku ani z aktywnoscia dziecka ani z moja. Wczoraj mała szalala caly dzien, dzisiaj ledwo ja czuje moze ze 4 razy kopnela delikatnie. Wczoraj caly dzien lezalam, przedwczoraj mnostwo chodzenia i pojawiaja sie i tak i tak. A u mnie nie ma znaczenia czy cos mnie boli czy nie i tak sa.

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie cierpię koszul do spania i w szpitalu tez tylko pierwsza dobę byłam w koszuli a potem przegrałam sie w spodnie i koszulkę. Wiem ze do szpitala trzeba wiec kupię ze 2 ale potem nie zamierzam już w nich spać

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi o dziwo, wielkiej przeciwnicce koszul, wyjątkowo spi się dobrze w koszuli. Tej, która ostatnio kupiłam. Fakt, muszę spać w majtach, bo z gołym tyłkiem nie umiem. Ale pierwsza koszula, w której nie budze się zwinięta pod pacha

• KlaraS Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja po połówkowych
    Córka pozostała corka a o to miałam stres po informacjach tu na forum o dzieciach które zmieniły płeć;)
    Dzidzi zdrowe wszystko wyglada ok 460g:)
    I tez poskarżyłam sie pani dr na twardnienia brzucha i dostałam duphaston zeby troche zrelaksować macice. W poprzedniej ciąży moja macica sie tak relaksowała ze 3 testy oksytocynowe i pełna oksytocyna na wywołanie jej nie ruszyły;) ale każda ciąża inna wiec posłusznie bede brac

Aztoria, Wachciowa, nick nieaktualny, nesairah, kaka470, Iruletka, magdzia26, nick nieaktualny, Petitka lubią tę wiadomość

• KlaraS Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do koszul w poprzedniej ciąży miałam 2 z rękawem 3/4 i zdecydowanie było mi w niej za gorąco w szpitalu także teraz zakupie cos krótkiego

• KlaraS Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dumamy nad imieniem Na tapecie Basia Marianna, Mira, Helena:) jak tu sie zdecydować:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenka. Ja zawsze chciałam mieć Helenke. Ale mąż kategorycznie powiedział nie. Dlatego my dumalismy nad innym. Ale kto wie, może po Wojtusiu, da się przekonać i na Helenke :)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, że wszystkie dzieciaczki zdrowe, kto jeszcze ma mieć połówkowe?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Kamcia1988 Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja 24.08- to jeszcze tydzień...;/ ale jak mała się rusza, da się wytrzymać oczekiwanie- od ostatniej wizyty będzie 5 tygodni i dwa dni...;/ i mam nadzieję, że małej nie urośnie ptaszek :O

w4sq43r8x4wdamie.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Jeszcze Jacqueline miała mieć dziś

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Modrzewiowa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry Wieczór Dziewczynki :)

Widzę, że troszkę naprodukowałyście. Ja w tym czasie słodko leniuchowałam u Rodziców.

k878, Wachciowa lubią tę wiadomość

dev358pr___.png

Franciszek :*
    10.05.2017 r. serduszko naszego Serduszka :)

cbpregz2jivxh5d2.png

Me­dicus cu­rat, na­tura sa­nat
  • [m]alina Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do Was pytanie :)

Czy ktoras z Was ma w ogrodzie maliny?
    Jecie je prosto z krzaka, czy probujecie je na ile sie da umyc zanim zjecie w ciazy ?

11.12.2017 syn Adaś
  • emikey Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymeczyli mi dziś dziecko na USG tak bardzo, że teraz śpi, a to przecież godzina jego harcow. Może prześpi ta noc bez kopania po moim pecherzu ;)

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=[m]alina]Mam do Was pytanie :)

Jecie je prosto z krzaka, czy probujecie je na ile sie da umyc zanim zjecie w ciazy ?[/QUOTE]
    W tym roku nie miałam malin, ale jadłam bezpośrednio z krzaka poprzeczki

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Wymeczyli mi dziś dziecko na USG tak bardzo, że teraz śpi, a to przecież godzina jego harcow. Może prześpi ta noc bez kopania po moim pecherzu ;)
    Mój po usg połowkowym też spał. Na drugi dzień poprzestawiały mu sie godziny kopania.

• emikey Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jecie je prosto z krzaka, czy probujecie je na ile sie da umyc zanim zjecie w ciazy ?[/QUOTE]
    Nie mam malin, mam jeżyny. Jeżyny myłam ale one się nie rozwalają przy myciu. Maliny chwila moment i miazga się robi. Jak masz swoje własne i wiesz, że nie pryskane czy rosnace przy drodze to myślę że spokojnie możesz jeść z krzaka.

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Wachciowa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pochlaniam z krzaka maliny agrest :D nie gardzę truskawkami czy poziomkami z piaskiem. ;) my nie stosujemy żadnych chemicznych oprysków tylko naturalny granulowany Obornik jesienią, dlatego nie boję się jeść prosto z krzaka.

f2wl2n0ajybxw4ws.png

2nn33e3kzqao0cl3.png
    06.06.19 174
    09.06.19 857
    21.06.19 <3
    12.07.19 2.69cm
    07.08.19 7.19cm💙
  • emikey Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Mój po usg połowkowym też spał. Na drugi dzień poprzestawiały mu sie godziny kopania.
    Może znów będzie dziennym dzieckiem :D

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • [m]alina Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za odpowiedzi :)

11.12.2017 syn Adaś
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam połówkowe w piątek. A malin nie myję, nawet tych sklepowych

dhpclr4.png
‹‹ 930 931 932 933 934 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ