Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
k878 wrote:dziewczyny, kupujecie inhalator na wypadek choroby?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysle ze u nas tez bedzie fotelik cybex
Gorszy jest wybor wozka, czytam i ogladam w necie duzo na ten temat a jak pojde do sklepu to stoje jak koza i nie wiem na co patrzec. Dzis znow jedziemy ogladac. Narazie chce ktorys z wozkow bebetto tylko nie wiem ktory model. Ale moze cos innego mi wpadnie w oko.
Dzis wizyta u ginki jupiSynuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się cholernie boję tej glukozy. Widzę, że cukrzyca często się w ciąży pojawia, a mi lekarz kiedyś powiedział, że mam tendencje do posiadania tej cudownej choroby w przyszłości, więc może w ciąży też
Za tydzień jedziemy na urlop, a zaraz po powrocie idę na drineczka. -
Szczesliwa_mamusia wrote:no ja już powinnam przestać oglądać wózki. Właśnie wpadł mi w oko wózek bebetto vulcano i jest tylko 200zł droższy od baby merca. No i tu mam problem. Musiałabym pojechać i go obejrzeć, bo ten baby merc super się prowadziło.
słyszałam, że bebetto są dobre.
Ja wybrałam Paradise Baby wersję Magnetico z fotelikiem maxi cosi. -
nick nieaktualnyPrzyszły moje wyniki badań. Nie mam cukrzycy.
Na czczo 75,3
po 1h-122,4
po 2h- 126 ( tu jest dla mnie zaskoczenie, aczkolwiek trzyma się normy)
Mocz mi wyszedł do kitu albo probka zepsuła się, bo wyszło mi dużo leukocytów,bakterie i jakieś pojedyncze komórki drożdzy.
Hemoglobina z hematokrytami wzorsła. Dalej jest poniżej normy, ale już bliżej granicy, czerwone krwinki też ładnie wzrosły, czyli picie pokrzywy pomogło.
Tsh mi wzrosło, ale ft4 nisko. w dolnej granicy. Ciekawa jestem co doktorek powie. Cieszę się,że nie mam tej cukrzycy.Wachciowa, nataliamonika, Iruletka, k878, Zołzimagic, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:no ja już powinnam przestać oglądać wózki. Właśnie wpadł mi w oko wózek bebetto vulcano i jest tylko 200zł droższy od baby merca. No i tu mam problem. Musiałabym pojechać i go obejrzeć, bo ten baby merc super się prowadziło.
Natomiast jollz - mega drogi wózek a ma pozycje w spacerówkę kubełkową i nie da sie położyć dzieckahttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny78beti wrote:Naprawdę polecam oglądać wózki na żywo a nie w necie bo to zupełnie co innego. Dużo osób chwaliło anexa i sie nim zainteresowałam bo w necie wyglądał fajnie natomiast na miejscu już nie było tak różowo: mała torba, rączka która strasznie głupio sie reguluje i przy moim wzroście musiałabym właściwie iść na wózku przy jej najwyższym ułożeniu, jakiś taki duzy - jakby ta gondola była nadmuchana no i to co go całkowicie zdyskwalifikowało to brak możliwości złożenia razem ze spacerówka
Natomiast jollz - mega drogi wózek a ma pozycje w spacerówkę kubełkową i nie da sie położyć dziecka