Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jesteśmy po połówkowym, wsio ok
Tomek zostaje Tomkiem
waży niespełna pół kg. W trakcie badania obracał się o 180 stopni i pchał stopy do czoła. Wariat mały
Odetchnęłam, uffff. Teraz jadę na łowy do Ikei
Szczesliwa_mamusia, salenne, Wachciowa, emikey, nataliamonika, Marteczka93, k878, Chomikowa_89, aga1402, Petitka, Aztoria, Zołzimagic, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:to do dupy. Wizyta dopiero za tydzień. Kupić sobie jakiś żurawit?
ja z kuba mialam do czoła bezdotykowy. w aptece kupilam za jakos 180 zł. Nie jest zły -
Całe szczęście ze dziś już weekend
w pracy mam dzisiaj takiego lenia ze ho ho. Wczoraj dostałam od szefowej piękny komplecik dla małej. Wieczorem Wam pokaże zdjecie. Firma to chyba First wish, Ale nie mogę tego znaleźć nigdzie...
I nas dzisiaj totalne upały. Normalnie odechciewa się żyć. -
nick nieaktualnyAmus87 wrote:a duzo masz tcyh leukocytow i bakterii ? jak duzo lepiej zadzownic i zapytac bo tydzien dla infekcji dróg moczowych to długo
ja z kuba mialam do czoła bezdotykowy. w aptece kupilam za jakos 180 zł. Nie jest zły -
nick nieaktualnyJa dziś od 5 ba nogach...ja się mąż szykował do pracy to się obudziłam i już nie mogłam zasnąć. Czuję się jak śnięta ryba
Jedziemy dziś po południu pokupować rzeczy do torby do szpitala i pooglądać wózki.
Co do termometru to mam taki do czoła. Bardzo sobie chwalę, mam nadzieję, że przy dziecku też się sprawdzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iruletka wrote:Jesteśmy po połówkowym, wsio ok
Tomek zostaje Tomkiem
waży niespełna pół kg. W trakcie badania obracał się o 180 stopni i pchał stopy do czoła. Wariat mały
Odetchnęłam, uffff. Teraz jadę na łowy do Ikei
Duże dziecięMoja miała 302 g w 19+5. Robiłaś 4D? My zapomnieliśmy poprosić... Idę dzisiaj do Wiktora. Bardzo się denerwuję po miesięcznej przerwie, zwłaszcza tym małym brzuchem. Dobrze, że przynajmniej jestem pierwsza w kolejce, ale pewnie i tak się spóźni
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
ja mam termometr z lidla taki do ucha i do czoła. testowałam i pokazuje o 0.5 stopnia mniej niż termometr rteciowy. wierzcie mi że przydaje się bardzo bo małe dziecko nie utrzyma pod pachą przez 10 minut rteciowego.
inhalator też mam bo moja do 3 roku życia średnio co miesiąc miała zapalenie oskrzeli i inne infekcje dróg oddechowych
a leukocyty mi też raz wyszły powyżej 30 przy normie do 5. z moczu pobranego o 3 nad ranem a zaniesionego przed godz 10. po 2 tygodniach powtórzyłam z moczu o 7 zaniesionego po godz 8 i leukocytow było 3-5 wpw. więc wydaje mi się że tamta próbka mocno skisła że takie wartości wychodziły...Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualnymi jak wychodziły same leukocyty bez bakterii, to lekarz sam twierdził,że mocz mógł sie "popsuć". Teraz mocz zebrałam o 7, ale nie wiem o której trafił do laboratorium. W poniedziałek pojde zrobić jeszcze raz badanie ogólne moczu i ten posiew na wszelki wypadek
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a czy wy pobierając mocz o tej 5-tej wiedząc, że będziecie za 4 godziny gdzieś dopiero w laboratorium chowacie go do lodówki czy stoi sobie w tym pojemniczku na szafce? Ja pobierałam zawsze między 5-6 a w lab dopiero przed 10-tą, zanim wyjeżdżałam mocz czekał w pojemniczku zawinięty w torebkę w lodówce, od początku ciąży wychodzi mi zawsze idealny.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016