Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zycze wszystkiego dobrego dla Ciebie i maluszka, zdrowia, sil i spokoju szczegolnie, bo teraz raczej nie jest optymalny czas do bycia w ciazy. Oby do grudnia wrocilo wszystko do normalnosci 🙏
Rosnijcie zdrowo!Pierworodka lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyLaurka wrote:Zycze wszystkiego dobrego dla Ciebie i maluszka, zdrowia, sil i spokoju szczegolnie, bo teraz raczej nie jest optymalny czas do bycia w ciazy. Oby do grudnia wrocilo wszystko do normalnosci 🙏
Rosnijcie zdrowo! -
nick nieaktualny
-
Hej, ja chętnie dołączę Dwie kreski zobaczyłam 23.03 (10 dpo), następnego dnia beta wyniosła 45 Termin wg OM mam na 2.12.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 18:29
Pierworodka, Aaasti lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChusy wrote:Hej, to i ja dolaczam : ) U mnie dzisiaj druga kreseczka na tescie. To moja trzecia ciaza : )
Hej Gilmoregirl, ja mysle ze Logan bardziej wymiata niz Jess
Super że powoli dochodzą nowe mamuśki -
Pierworodka wrote:Czyli mogę w ciszy gratulować?? Coś po emotce mam przeczucia że ty mozesz być jedną z grudniowych ☺️
Wszystkiego naj dziewczyny😘Pierworodka lubi tę wiadomość
-
Pierworodka, 22.02. Niby wg apki jest 5 tydzien i 1 dzien.
Spokojnie, dolaczy jeszcze duzo dziewczyn po drodze : ) Dopiero sie zaczelo testowanie grudniowe
A jak u was z wizytami u lekarza? Wybieracie sie? Ja sie wstrzymuje minimum miesiac, nie ide ani na bete ani na usg poki co.Pierworodka lubi tę wiadomość
-
Chusy wrote:Hej, to i ja dolaczam : ) U mnie dzisiaj druga kreseczka na tescie. To moja trzecia ciaza : )
Hej Gilmoregirl, ja mysle ze Logan bardziej wymiata niz Jess
Ja jestem rozdarta, jeden i drugi był fajny 😁
U mnie wg OM 4t3d dzisiaj, umówiłam ginekologa na 16.04, powinno być wtedy mniej więcej 7t0d.
Chusy lubi tę wiadomość
Gratulacje dziewczyny, spokojnych nudnych ciąż! I oczywiście lajtowego rozwiązania:)
Ja dokładnie rok temu dowiedziałam się że jestem w drugiej ciąży, zupełnie nie planowanej Dziś synuś ma 4.5 mc, miałam być grudniowka jednak finalnie zostałam listopadowka Trzymajcie sięChusy, Pierworodka, gilmoregirl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChusy wrote:Pierworodka, 22.02. Niby wg apki jest 5 tydzien i 1 dzien.
Spokojnie, dolaczy jeszcze duzo dziewczyn po drodze : ) Dopiero sie zaczelo testowanie grudniowe
A jak u was z wizytami u lekarza? Wybieracie sie? Ja sie wstrzymuje minimum miesiac, nie ide ani na bete ani na usg poki co. -
nick nieaktualnyHej, również się do Was dołączę. U mnie dwie kreseczki pojawiły się 22.03, w dzień spodziewanej miesiączki (12 dpo). Beta ładnie rośnie, z czego się bardzo cieszę. Kalendarz prognozuje mi poród na 1 grudnia. Zobaczymy jeszcze co powie moja pani ginekolog.
Spokojnej i zdrowej ciąży dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 10:04
Chusy, gilmoregirl, Pierworodka lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Wam z całego serca ❤️ ja mam syna❤️ z Grudnia urodził się 2004 ❤️.
Życzę Wam wszystkim zdrowo donoszonych ciąż , niech maleństwa rosną zdrowo .
Kwietniowa mama 2017 i majowa 2019gilmoregirl, Pierworodka, Chusy, Bławuniek lubią tę wiadomość
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -
Bławuniek wrote:Hej, również się do Was dołączę. U mnie dwie kreseczki pojawiły się 22.03, w dzień spodziewanej miesiączki (12 dpo). Beta ładnie rośnie, z czego się bardzo cieszę. Kalendarz prognozuje mi poród na 1 grudnia. Zobaczymy jeszcze co powie moja pani ginekolog.
Spokojnej i zdrowej ciąży dziewczyny!
Hej! Jak się czujesz? Umowilas juz wizytę u gin?
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygilmoregirl wrote:Hej! Jak się czujesz? Umowilas juz wizytę u gin?
Wstępnie jestem umówiona na jutro, ale mam obawy czy iść na tą wizytę: nie wiem czy to trochę nie za wcześnie, a druga kwestia to oczywiście koronawirus. Z drugiej strony bardzo chciałabym już zobaczyć dzidziusia .
Czuję się dobrze. Jestem tylko bardziej senna niż zwykle i rano nie mam apetytu. Aż czasami się martwię tym brakiem objawów :p.
Inga28 lubi tę wiadomość