Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Glonojadek wrote:Cześć,
Test pozytywny 24.03.2020 w urodziny mojej siostry! 9dpo
Beta HCG - 59,2 26.03.2020 11dpo
Przewidywany termin porodu 6 grudzień 2020r. (Ja mam urodziny 3 grudnia)
3 lata starań naturalnie, w lutym 2020 zdecydowaliśmy się na klinikę niepłodności. Pierwsza wizyta miała być 03.04.2020. Ostatecznie mieliśmy odwołać i zaprzestać starania bo - wirus. A tu niespodzianka.. Ale trzeba żyć i nie zwariować.
Tak miało być, co bym miała na starość wnukom opowiadać.
Glonojadek,
ja też miałam iść 8 kwietnia leczyć nadżerkę i zaprzestać starań na 2 miesiące, a tu zonk:)
Glonojadek lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
Kokaina wrote:Glonojadek,
ja też miałam iść 8 kwietnia leczyć nadżerkę i zaprzestać starań na 2 miesiące, a tu zonk:)
Widzisz Kokaina, jakby mi ktoś 3 lata temu powiedział że to właśnie tak będzie wyglądać to bym nie uwierzyła. Kazałabym się puknąć w łepek.Kokaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Olcia ja też na heparynie.
Witam się, byłam dziś u gina (miałam przyjść właśnie dziś) ale za wcześnie było na pęcherzyk, mam przyjść za 2 tygodnie.
termin mam na 30.11Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 21:50
olciaa, Kokaina, Glonojadek lubią tę wiadomość
-
gilmoregirl wrote:Hej dziewczyny, jak tam dzisiaj? Tak bardzo nie mogę się doczekać pierwszej wizyty 🥰
Ja cały czas próbuje uwierzyć że jestem w ciąży! Wizytę mam jutro na 16.00. Rękawiczki i maseczka przygotowane! Wiem że teraz za dużo nie zobaczymy ale bardziej chcę się coś dowiedzieć o tarczycy i co tam dalej działać w temacie i czy wszystko jest ok.
Mam wyniki!
Beta HCG 26.04.2020 - 59,2
Beta HCG 01.04.2020 - 1421
HCG podwaja się co 1 dni 7 godzin (31 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 172 mlU/ml (191.5%) (w normie).
Progesteron - 91,690 dla I trymestru 35-141
Martwi mnie TSH bo spadło mi z 4,99 tylko do 4,41. Jutro pewnie zwiększymy dawkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 15:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wizytę mam dopiero 21 kwietnia
Powinno być spokojnie widoczne wówczas serduszko , to będzie 7 tydzień.
Mam nadzieję, że lekarz w zaistniałej sytuacji jej nie odwoła
No i od razu po USG jak wszystko będzie dobrze muszę powiedzieć w pracy i tego się trochę boję, nie wiem jaka będzie reakcjaSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Kokaina wrote:Ja wizytę mam dopiero 21 kwietnia
Powinno być spokojnie widoczne wówczas serduszko , to będzie 7 tydzień.
Mam nadzieję, że lekarz w zaistniałej sytuacji jej nie odwoła
No i od razu po USG jak wszystko będzie dobrze muszę powiedzieć w pracy i tego się trochę boję, nie wiem jaka będzie reakcja
A czemu się boisz? -
Glonojadek wrote:A czemu się boisz?
Chociaż myślę ze nic nie dzieje się bez przyczyny, bo u nas w zespole niewykluczone, ze przez to co się dzieje beda redukcje, a moja ciaza moze uchronic i mnie i wspolptacownikow
A Wy kiedy mowicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 07:15
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Jeżeli pójdzie wszystko zgodnie z planem to planuję powiedzieć dopiero w czerwcu. Ogólnie trochę boję się złośliwych komentarzy, bo dopiero co wróciłam z macierzyńskiego i już lecę na kolejny... Ale cóż, mam do tego prawo.
Kokaina lubi tę wiadomość
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
nick nieaktualny
-
gilmoregirl wrote:Jeżeli pójdzie wszystko zgodnie z planem to planuję powiedzieć dopiero w czerwcu. Ogólnie trochę boję się złośliwych komentarzy, bo dopiero co wróciłam z macierzyńskiego i już lecę na kolejny... Ale cóż, mam do tego prawo.
Oczywiscie ze masz prawo i nikomu sie nie musisz z tego tlumaczyc.
Ja musze powiedziec teraz zeby od razu przedlozyc zaswiadczenie o ciazy i miec ochrone. Boje sie, bo 7 tydzien to b.wczesnie, ale nie mam wyjsciaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 08:24
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
U mnie w firmie już pierwsze zwolnienia poszły w marcu. Obecnie jestem na postojowym ale do końca czerwca mam zmniejszoną wypłatę o 25%. Więc na zwolnienie wolałabym iść jak najszybciej... Bo nieciekawie się dzieje.
Normalnie to ja chciałabym do roboty łazić ale przy tym wszystkim się nie da xDWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 08:36