Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Bławuniek wrote:Wstępnie jestem umówiona na jutro, ale mam obawy czy iść na tą wizytę: nie wiem czy to trochę nie za wcześnie, a druga kwestia to oczywiście koronawirus. Z drugiej strony bardzo chciałabym już zobaczyć dzidziusia .
Czuję się dobrze. Jestem tylko bardziej senna niż zwykle i rano nie mam apetytu. Aż czasami się martwię tym brakiem objawów :p.
Tak wcześnie to tylko pęcherzyk będzie Ja czekam na serduszko, bo mój gin bierze mega dużo za wizytę i szkodami trochę pieniędzy, chociaż też bym chętnie wcześniej poszła...Inga28 lubi tę wiadomość
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bławuniek wrote:No to faktycznie sporo.
A jak się czujesz? Masz już jakieś objawy?
Brak, może senność tylko, ale ogólnie lubię dużo spać
Bławuniek lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Hej,
Dolacze do Was, dzisiaj test pokazal mi 2 kreski, termin na 7 grudnia 😊
Dziewczyny, jak u Was jest z dostepnoscia lekarzy? Czy ktoras ma moze pakiet w Medicover? Mi dzisiaj zaproponowano na 18 kwietnia telewizyte 😑gilmoregirl, Bławuniek, Chusy lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Kokaina wrote:Hej,
Dziewczyny, jak u Was jest z dostepnoscia lekarzy? Czy ktoras ma moze pakiet w Medicover? Mi dzisiaj zaproponowano na 18 kwietnia telewizyte 😑
Ja mam pakiet, ale rzadko z niego korzystam, będę chodziła do lekarza w bloku obok. Teraz przyjmuje on tylko ciężarne, ale ogólnie miał dużo terminów wolnych.
nick nieaktualnyChusy wrote:U mnie cisza poki co. Nie muli mnie jeszcze ale czuje sie ciagle hmm jakby najedzona?
Poprostu moglabym nie jesc.
Jak dla mnie lux, mogloby tak zostac do konca ciazy xD
U mnie też podobnie. Mniej teraz jem i jestem trochę bardziej senna. Do wczoraj też bardzo bolały mnie piersi i były strasznie napięte. A dziś rano tylko trochę bolą mnie sutki. Oczywiście spanikowałam.
Kokaina wrote:Hej,
Dziewczyny, jak u Was jest z dostepnoscia lekarzy? Czy ktoras ma moze pakiet w Medicover? Mi dzisiaj zaproponowano na 18 kwietnia telewizyte 😑
Cześć, gratulacje dwóch kreseczek!!
Wiem, że u mnie z dostępnością lekarzy ogólnie jest słabo, szczególnie na NFZ. Mój endokrynolog udziela teraz tylko teleporad. Z kolei moja pani ginekolog, do której chodzę już dłuższy czas przyjmuje teraz tylko prywatnie. Trochę kiepski czas mamy na bycie w ciąży, ale z drugiej strony chyba bardziej bym się bała gdybym musiała teraz szykować się do porodu.Kokaina lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam dziewczynki za przywitanie 😘
gilmoregirl wrote:Ja mam pakiet, ale rzadko z niego korzystam, będę chodziła do lekarza w bloku obok. Teraz przyjmuje on tylko ciężarne, ale ogólnie miał dużo terminów wolnych.
Tez jestem z Warszawy- do ktorego lekarza chodzisz?
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Blawuniek czemu panikujesz : ) Standardowe objawy ciazy na poczatku. Jeszcze cie namdli na zapas nie martw sie A nawet jesli nie to tylko sie cieszyc. Brak objawow tez jest jednym ze standardowych objawow ciazy
Bez paniki!
Witaj Kokaina : )Kokaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChusy wrote:Blawuniek czemu panikujesz : ) Standardowe objawy ciazy na poczatku. Jeszcze cie namdli na zapas nie martw sie A nawet jesli nie to tylko sie cieszyc. Brak objawow tez jest jednym ze standardowych objawow ciazy
Bez paniki!
Witaj Kokaina : )
Brak mdłości mi w sumie nie przeszkadza. Spanikowałam dziś rano, bo zmniejszyło mi się napięcie i ból w piersiach. Mam wrażenie, że "sflaczały".
Dziękuję za słowa otuchy -
nick nieaktualny
-
Kokaina wrote:Dziękuję Wam dziewczynki za przywitanie 😘
Tez jestem z Warszawy- do ktorego lekarza chodzisz?
Antoni Sierant
Co do piersi - mnie całą pierwszą ciążę nie bolały i nadal nie wiem o co z tych chodzi 😂 Nie wiem co to ból piersi inny niż przy napływie pokarmu.
Kokaina lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyChyba taki twój urok .
Ja jestem w pierwszej ciąży, więc wszystko dla mnie jest nowe. Teraz dopiero widzę, że te wszystkie objawy nie są tak oczywiste, jak wszyscy mówią i jak się pokazuje na filmach i w artykułach 😂. Spodziewałam się, że niedługo po zrobieniu testu ciążowego będę miała mdłości, humory i w ogóle wszystkie te rzeczy, o których się mówi . -
Nie pamietam juz jak to bylo w pierwszej ciazy, ale teraz mam mega bole brzucha jak na miesiaczke, biore nospe, magnez i przechodzi.
Umowilam sie do lekarza spoza Medicover na 21 kwietnia, wtedy powinno juz byc widoczne serduszko 💛
Mysle ze w przyszlym tygodniu jakos wybiore sie na bete 😊Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Hejka Mogę u Was przycupnąć ? W prawdzie mam termin z OM na 28 listopada, ale to różnie może być...Jestem tez mama grudniowej dziewczynki z 2018...wiec może tez z sentymentu wolałbym grudzień, a nie listopad
gilmoregirl, Chusy, Pierworodka, Kokaina lubią tę wiadomość