Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za podpowiedź, ja od bardzo dawna zamawiałam regularnie z gemini ale ostatnio mnie strasznie wkurzyli zapłaciłam za lek którego nie przysłali poza tym ciągle opakowania wyglądają jakby ktoś po nich skakał złożyłam reklamację i mam czekać 14 dni😤 pomijając fakt że ostatnio podnieśli sporo ceny...
Ja zauwazylam że w ciąży mam mniejszy cellulit niż przez reszte życia i obstawiam że to była wina np kawy czy alkoholu który teraz wiadomo odstawiony. Polecam peelingi ostatnio się zakochałam w takich z formy body boom tylko bardzo intensywnie pachną... -
Jutro mam kontrolna wizytę u lekarza i muszę przyzna, że znów zaczęłam się trochę denerwować. Brzuch mi nie rośnie, wszyscy mówią że nie wyglądam jakbym była w ciąży.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Hej☺️
Ta kura do karmienia jaka miałyście to ta z Lamillou? Kura babci Dany ?😁
Tortie- a to pierwsza ciąża Twoja ? Mi w pierwszej tez brzuch bardzo wolno rósł , do tego mam szerokie biodra i dzieciątko miało kupę miejsca tam 😂 nie martw się na zapas 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 12:09
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Tortie wrote:Jutro mam kontrolna wizytę u lekarza i muszę przyzna, że znów zaczęłam się trochę denerwować. Brzuch mi nie rośnie, wszyscy mówią że nie wyglądam jakbym była w ciąży.
Czuje dokładnie to samo co Ty już za długo nie miałam wizyty dzidzia ostatnio milczy a ja mam w głowie czarne scenariusze...ale musimy być dobrej myśli...
KOKAINA dokładnie to ta kura😃Kokaina lubi tę wiadomość
-
Tortie wrote:Jutro mam kontrolna wizytę u lekarza i muszę przyzna, że znów zaczęłam się trochę denerwować. Brzuch mi nie rośnie, wszyscy mówią że nie wyglądam jakbym była w ciąży.
Mój też praktycznie ciagle taki sam 🙈 jedynie po wadze widać że coś się dzieje bo mam 2,5 kg na plusie od wagi przed ciąża. Diety pilnuje, staram się ruszać i ćwiczyć więc domyślam się, że to za sprawą rosnącego maluszka i macicy 😊
termin porodu: 9.12.2020 -
Tak, moja pierwsza ciąża. Ogólnie jestem spokojna, ale zauważyłam że jak mam umówiona wizytę to tak dzień lub dwa dni przed zaczynam czuć lekki niepokój. Co ja na tym USG zobaczęStarania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Spokojnie Brzuszki różnie rosną. U mnie w pierwszej ciąży brzuch zaczął być widoczny ok. 20 tygodnia. W tej ciąży mam teraz delikatnie zaokrąglony, pod luźniejszymi ubraniami nie widać
-
nick nieaktualny
-
U mnie też w pierwszej ciąży w 15/16 tygodniu dopiero zaczął się zaokrąglać, a dopiero koło 19 można było pomyśleć, że w ciąży jestem. Teraz w trzeciej ciąży już od początku brzuchol wypchało, a teraz koniec 16 tyg i wyglądam już naprawdę ciążowo mimo że brzuch duży to mała nadal mało co kopie. Znaczy przez detektor słychać, że nieźle tam rozrabia, ale w ogóle nie przenosi się to na brzuch. Chyba łożysko już tak się powiększyło, że tworzy warstwę amortyzującą.
-
Glonojadek super wieści 😊
Odnośnie brzuszków w drugiej ciąży to mam do Was takie pytanie bo jestem ciekawa jak to wyglada. Czy po pierwszej ciąży trenowałyście ? Czy mimo treningów zawsze mięśnie się osłabiają i brzuszki przez to rosną większe?
termin porodu: 9.12.2020 -
jjs wrote:Glonojadek super wieści 😊
Odnośnie brzuszków w drugiej ciąży to mam do Was takie pytanie bo jestem ciekawa jak to wyglada. Czy po pierwszej ciąży trenowałyście ? Czy mimo treningów zawsze mięśnie się osłabiają i brzuszki przez to rosną większe?Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Mam pytanie na badaniu wyszło mi że długość szyjki mam 3,28 i lekarz mi przepisał luteinę podjęzykowo a wcześniej wyszło 3,50 - nie był zadowolony jakoś specjalnie z tej długości. Oczywiście mam się oszczędzać. Jak to u Was jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2020, 16:10
-
Glonojadek wrote:Mam pytanie na badaniu wyszło mi że długość szyjki mam 3,28 i lekarz mi przepisał luteinę podjęzykowo a wcześniej wyszło 3,50 - nie był zadowolony jakoś specjalnie z tej długości. Oczywiście mam się oszczędzać. Jak to u Was jest?
Ja na ostatniej wizycie miałam 34 mm i lekarz stwierdził, że niby w normie, ale mogłoby być trochę więcej. I będziemy obserwować. Ja cały czas biorę jeszcze duphaston. Po połowie ciąży będziemy z niego schodzić.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Dziś bylam na wizycie kontrolnej u swojego lekarza. Dostalam już skierowanie do CZMP bo jak tylko będą wyniki biopsji mam się stawić w szpitalu. Jest w sumie 50/50 szans albo będę miała usunięta ciążę albo będą dalej działać, to wszystko zależy od wyników. Cieszę się że u Was wszystko ok 🙂