Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jesteście niezastąpione zdecydowałam, że nie będę brała tego leku i piłam wodę z malinami, czosnek i płukałam nos wodą morską, dziś już lepiej no może poza katarem, bo ten jeszcze jest, ale też już lepiej niż te kilka dni temu. Także bardzo Wam dziękuję :* :* :*
mon!ta^ lubi tę wiadomość
*30 lat
*jajowody drożne
*kariotypy prawidłowe
*mutacja MTHFR oraz V Leiden
*fDNA plemników 20% ( po zabiegu usunięcia żylaków)
*AMH 1,92
Invicta Gdańsk
03.2020 zaczynamy z ivf
06.04 - pobranie 7 kumulsów ( tylko 1 zarodek przetrwał do 5 doby)
11.04 - transfer 5dniowego zarodka 4.1.1
6dpt -BHCG 23,0
10dpt - 77,9
17dpt - 969,0
31dpt - mamy serduszko -
Dziewczyny a jeszcze powiedzcie mi proszę, gdzie takie ładne suwaczki można ustawić?
*30 lat
*jajowody drożne
*kariotypy prawidłowe
*mutacja MTHFR oraz V Leiden
*fDNA plemników 20% ( po zabiegu usunięcia żylaków)
*AMH 1,92
Invicta Gdańsk
03.2020 zaczynamy z ivf
06.04 - pobranie 7 kumulsów ( tylko 1 zarodek przetrwał do 5 doby)
11.04 - transfer 5dniowego zarodka 4.1.1
6dpt -BHCG 23,0
10dpt - 77,9
17dpt - 969,0
31dpt - mamy serduszko -
Kinga1001 - ja przez całe życie nigdy kataru nie miałam, no chyba że jakaś poważniejsza choroba. A teraz podczas ciąży codziennie muszę się wysmarkać a zdrowa jestem taki katar ciążowy
https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Na końcu wklejasz w stopkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2020, 18:40
Kinga1001 lubi tę wiadomość
-
Kinga1001 w ciąży śluzówka bardziej ukrwiona to taki katar może być też. Ale dobrze, że nie brałaś antybiotyku. Przesadzona reakcja lekarza była moim zdaniem. Lepiej spróbować takie przeziębienia naturalnymi sposobami wyleczyć
Kinga1001 lubi tę wiadomość
-
Szalona 27 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie 😀 na wszystko ok, ale płeć nie potwierdzona bo siedzi na ylku z podwiniętymi nozkami po dupke 🤣 ale ok 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 11:25
-
Mój na ostatnich podglądach 3d wiecznie twarz zasłania rękami, ale wydaje mi się dlatego bo jest cały czas skierowany głową w dół to i ręce chyba grawitacja mu przyciąga
Mój w brzuchu chyba już odczuwa moje emocje, zdenerwowałam się dzisiaj troszkę za nie wzięcie pod uwagę mojego zdania i taka nabuzowana byłam że mały tak mnie kopał po brzuchu jakby sam też się zdenerował :o -
Ja w pierwszej ciąży wyraźne ruchy poczułam w okolicy 20 tc, w drugiej około 17 tc, a teraz w trzeciej czułam to wyraźnie już w 15 tc. Może dlatego, że umiem to już łatwo rozpoznać i mam większą świadomość co się dzieje. Łożysko na górze na tylnej ścianie. Obecnie jestem w 22 tc, połówkowe było jakiś czas temu, na pewno chłopak
Cały czas mam napór na pęcherz i strasznie to męczące, latam ciągle do WC i nic. W poprzednich ciążach miałam to dopiero pod koniec ciąży. Macie może z tym problem?
Dawno nie pisałam, cieszę się, że u Was dobrze. Pozdrawiam dziewczynyMała panda, Kinaa lubią tę wiadomość
Trzecia ciąża, termin na 14.12
Córka 2012
Synek 2014 -
jak tak czytam o tych toaletach to w głowie mam tylko jedna piosenkę ,,mam tak samo jak tyy.." wkońcu dzisiaj wyszło słoneczko i nabrałam troszkę energii, bo tak to przez ostatnie deszczowe dni moje ciśnienie niskie dało mi w kość i nic mi się nie chciało. Ciekawe jak ja jesień wytrzymam ?!
-
Dzisiaj mam połówkowe trzymać kciuki! Mój szatan kopie prawie non stop najgorzej że centralnie pod blizna po cc i tego się obawiam.. Zaczęły się też skurcze przepowiadające ale mi sprawiają ból także zobaczymy co na to gin... Mam wrażenie że ta druga połowa ciąży da mi popalić...
mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Jak tam czujecie się w te upały? Mi się coraz ciężej oddycha🤦♀️
Na wczorajszej wizycie wszystko dobrze dzidzia zdrowa waży 340g szyjka długa także zaczynam zakupowe szaleństwo oczywiście online bo nie mam siły chodzić po sklepach 🤦♀️ Syn potwierdzony! 🎉Glonojadek, potrójnamama, Kinaa lubią tę wiadomość
-
Hej
U mnie bardzo intensywnie i nerwowo...Syn zaczął mi kaszleć a lekarz i teleporady to jakaś porażka u Nas. Próbuje go leczyć sama ale wiecie czasami nic nie pomaga. Do tego zaczęła mu temp rosnąć i już w ogóle przez tel postawiona diagnoza, że to covid doprowadziła mnie do nerwicy...🙈Okazało się, że mu 6 wychodzą i stąd temp...Ale kaszel ciągle to męczy...Poza tym jadąc z pracy po córkę przywaliłam na parkingu w wiatę na wózki i dosłownie rozprułam drzwi. Mieliśmy jechać na tydzień do siostry męża no ale że auta Nam nie zroboli jeszcze to urlop spędzamy w domu 🙈 No i stresuje się trochę już bo 14 mam mieć robione echo serca...Aaaa i jeszcze szefowa dała mi do zrozumienia, że nie będę miała gdzie wracać po macierzyńskim 🤷♀️ Miło...No cóż, życie...Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
Moje dwie znajome co mają 2 letnie dzieciaczki identycznie problem z lekarzami same teleporady ale udało się wizytę osobiście odbyć. A te same objawy co Ty opisujesz i diagnoza to alergia albo od zębów i ponoć już lepiej na zdrowiu u nich 👍 praca się nie przejmuj i autem to tylko przedmioty ważne że zdrowa jesteś i że nic Ci się nie stało 🤗
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2020, 13:10
potrójnamama lubi tę wiadomość
-
Glonojadek wrote:Akurat mam basen na podwórku to zawsze mogę się schłodzić mnie zaczęło pobolewac spojenie łonowe 😟 i nie wiem czy to coś niepokojącego czy nie.
Mnie juz codziennie boli i zauważyłam ze jak pochodzę wiecej to bol jest nie do wytrzymania. Wizyta dopiero za ponad 2 tygodnie i zastanawiam się co powie lekarz- choć znając życie to pewnie powie ze tak ma być.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Przestań bać się tego, co może pójść źle.
Skup się na tym, co może pójść dobrze.
Amh 0.42 -2019
Amh 0.84- 2018
Jeden drozny jajowod
06.2018 ivf 2/5 😕😕
12.2018 ciąża- 7 tyg.- poronienie
06.2019 icsi- 0 zaplodnionych
Od 07.2019 - Novum
Tsh 1.8, podwyższona prolaktyna, torbiele
Od 12.2019- antykoncepcja
02.2020-punkcja torbieli 😟
04.2020