Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Heja dziewczyny mały waży 3 kg. Dostałam skierowanie do szpitala mam się stawić w następny poniedziałek. Chyba że będę miała skurcze i ból w podbrzuszu to szybciej ze względu żeby nie było rozejscia blizny po 2 poprzednich cc. Odstawić leki no i czekać
Parametry w normie.
Kupił mi mąż lidlomixa na święta już się doczekać nie mogę
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
hej dziewczyny miałam troszkę przerwy bo coraz gorzej się czuje i rzadko załączam laptopa. Kokaina spóźnione gratulacje :* cieszę się, że wszystko u was dobrze . W środę mam wizytę i zobaczymy co dalej ale wczoraj miałam wieczorem takie skurcze ze juz myslalam ze pojedziemy do szpitala ale sie uspokoiły powiedzcie bo mam juz wszytsko poprane poprasowane i ułożone w szafkach ale zastanawia mnie łóżeczko czy wcześniej je przygotowujecie czy jak? bo na razie mam ochraniacze itp pochowane w szafie i nie wiem czy cos juz nakładać czy kiedy
-
Kinaa ja też w środę mam wizytę. Jeśli chodzi o łóżeczko to mam jeszcze nie skręcone, mam nadzieję że w tym tygodniu to ogarniemy z mężem. No i muszę wózek zamówić 😅 mam już od dawna wybrany, tylko codziennie miał inne ceny i nie wiedziałam kiedy kupić. To też zadanie na ten tydzień.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
U mnie się skurcze uspokoiły. Nie odczuwam ich za bardzo od dwóch tygodni i dzisiejsze KTG to potwierdziło. Zapis o wiele bardziej spokojny niż 3 tyg temuStarania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
Mały waży około 2500g, więc przystopował z przybieraniem trochę. Jak wcześniej myslalam, że będzie ogromy to teraz mi się wydaje że za mały 😂
Pani doktor stwierdziła, że jest bardzo nisko. Chyba chce już się wydostać, ale szyjka go trzyma 😅Kinaa lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
Tortie moj dokładnie w tym tyg co Ty ważył 2600 i gin mówiła że ani duży ani mały,a ja nawet sobie pomyślałam że będzie spory jak go wyjmą w 39 😀
mon!ta jak tam u Ciebie sytuacja?
Dzisiaj mam jakiś dziwny przypływ energii chodzę sprzątam jutro zaliczam fryzjera i nie widzę problemu by juz rodzic ALE DOPIERO PO FRYZJERZE🤣 bo kolejny raz pewnie wyrwę się z domu na wiosnę... grafik mam już napięty wczoraj miałam konsultacje anestezjologiczna do cc,jeszcze tylko krew wizyta u giną w przyszłym tyg. .potem zostanie juz tylko covid i cc wrrr
mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Tortie wrote:Mon!ta co u Was? Ja też trzymam kciuki
Magdoczka, Tortie, Mamadzieci, Kocia, Kinaa, kingus0x lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Monita super wieści gratuluję :* Nie pisałam w środę bo strasznie mnie krzyże bolały i po powrocie od gin poszłm spać a wczoraj to wogóle dzień do d. ale przez to organizm się wymęczył i dzisiaj spałam do prawie 11 na wizycie wszystko ok, młody waży ''aż'' 2200 ale stwierdził, że po prostu jest drobnym dzieckiem bo tak to wszytsko w porządku, szyjka mocno trzyma pomimo, że mam coraz częściej skurcze. Dzisiaj natomiast bolą mnie co chwilę krzyże i dół podbrzusza ale mam nadzieję, że jeszcze chociaż tydzień- dwa posiedzi, żeby choć troszkę urosnąć
mon!ta^ lubi tę wiadomość