Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała panda wrote:Co do plamień to wiem, że pewnie to czytałyście nie raz, ale mnie to zawsze trochę uspokaja. https://mamaginekolog.pl/krwawienie-w-pierwszym-trymestrze-czy-oznacza-poronienie
Dzięki za ten artykuł Mała panda, rzeczywiście uspokajającyMała panda lubi tę wiadomość
Trzecia ciąża, termin na 14.12
Córka 2012
Synek 2014 -
Glonojadek wrote:Wam chodzi o ten segregator https://mamaginekolog.pl/produkt/segregator-jestem-w-ciazy/ ?
Tak.
potrójnamama lubi tę wiadomość
starania od 2016
pcos, endo I st, lewy jajowód "upośledzony"
stymulacje 2017-2019
2019 -żpn,zabieg,
2020- 7 tydz. puste jajo płodowe...
2023- doszła adenomioza
2024- w drodze do ivf 😊
2.2024 -naturalny biochem
04.24 punkcja, stan zapalny endo
w oczekiwaniu na transfer ❄️
06.24 - transfer ❄️
8dpt beta 164
10dpt beta 413
21dpt jest fasola i serce 🥳
-
nick nieaktualnyGlonojadek wrote:Wam chodzi o ten segregator https://mamaginekolog.pl/produkt/segregator-jestem-w-ciazy/ ?
Ja dzisiaj o 20:30 idę do lekarza sprawdzić czy wszystko ok przez te plamienia cała noc prawie nie spałam zasnelam o 3 i już wstałam jak mąż do pracy szedł ... -
Powodzenia dziewczyny na wizytach
Ooo kisiel 😍 wczoraj mnie naszło ale nie miałam pod ręką ☹️
W poprzedniej ciąży miałam plamienie wylądowałam z nim na izbie mimo brania duphastonu ale wszystko dobrze nawet lekarz nie wiedział skąd ale dla porównania wiem że jak poronilam to odrazu była żywa krew także nie stresujcie się tylko odpoczywajcieJagodzianka19 lubi tę wiadomość
-
Cześć. My wczoraj rodzinie - najbliższej powiedzieliśmy. Moja młodsza córcia miała założoną koszulkę - starsza siostra i wysłaliśmy zdjęcie. Nie wszyscy się zorientowali 😂😂😂
Wszyscy bardzo się ucieszyli.
Chciałam nie mówić w robocie. No ale muszę. W środę otwierają przedszkole i z szefową czeka mnie rozmowa 🙊Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dolores wrote:Zaraz jade na 1 wizyte. Dam znac po powrocie bo ogólnie wogóle nie czuję się ciążowo
Śpię idealnie, gdzie wczesniej miewałam spore problemy ze snem, mdłości brak, oby tak dalej;)starania od 2016
pcos, endo I st, lewy jajowód "upośledzony"
stymulacje 2017-2019
2019 -żpn,zabieg,
2020- 7 tydz. puste jajo płodowe...
2023- doszła adenomioza
2024- w drodze do ivf 😊
2.2024 -naturalny biochem
04.24 punkcja, stan zapalny endo
w oczekiwaniu na transfer ❄️
06.24 - transfer ❄️
8dpt beta 164
10dpt beta 413
21dpt jest fasola i serce 🥳
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie siedzę na OGTT ale jest wszystko w porządku, dało sie wypić i nie było mi niedobrze jeszcze za 15 min ostatnie pobranie i do domu
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2020, 11:03
Jagodzianka19, Kropkaa87, Glonojadek lubią tę wiadomość
07.04.2020 - Ⅱ
💙 14.12.2020 💙 -
Savana wrote:Powodzenia dziewczyny na wizytach
Ooo kisiel 😍 wczoraj mnie naszło ale nie miałam pod ręką ☹️
W poprzedniej ciąży miałam plamienie wylądowałam z nim na izbie mimo brania duphastonu ale wszystko dobrze nawet lekarz nie wiedział skąd ale dla porównania wiem że jak poronilam to odrazu była żywa krew także nie stresujcie się tylko odpoczywajcie
Kropkaa87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDam znać jak będę już po. Mówiłam sobie ze nie będę chodziła do obcych lekarzy ale sytuacja mnie niestety do tego zmusiła. Moi bliscy trochę nie rozumieją po co idę skoro mój lekarz nie zaproponował mi wizyty, że panikuje.A jak jednak dmucham na zimno... jak się lezy to rzeczywiście nic się nie dzieje ale to chyba prawo grawitacji działa bo jak pójdę w pion to od razu plamię. Może rzeczywiście większa dawka proga się przyda.