Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdoczka wrote:Ja jak robiłam badania na początku pierwszej ciąży, to miałam 2,7. I nic z tym nie robiliśmy.
Jagodzianka19 lubi tę wiadomość
-
Savana wrote:Moja plama też się jeszcze nie ruszała tylko serducho pulsowało 😉
Wykoleiło mnie kiepskie samopoczucie całkowicie czytam was ale nijak nie mam siły włączyć do rozmowy mdłości i zawroty głowy najchętniej bym spała ale dzieci ciągle coś chcą 😭
Również czytam wszystko, ale za nic w świecie nie mam mocy się włączyć do rozmowy 😕 boli mnie głowa, mam mdłości, czuje się jakby mnie coś przejechało. Brak sił totalnie... -
indepedent wrote:dziewczyny , czy jeśli mam młodszą ciążę według usg to liczę sobie tydzień od usg czy ostatniego okresu?
Na tym etapie liczymy wg ostatniej miesiączki. Dzidzia jest jeszcze tak mała, że niełatwo ją zmierzyć dokładnie i pomiar jest tylko orientacyjny. Gorszy sprzęt, lekarzowi drgnie ręka i już pomiar może się różnić.
Usg prenatalne pierwszego trymestru jest uznawane jako najbardziej wiarygodny pomiar
-
Emka1234 wrote:Również czytam wszystko, ale za nic w świecie nie mam mocy się włączyć do rozmowy 😕 boli mnie głowa, mam mdłości, czuje się jakby mnie coś przejechało. Brak sił totalnie...
Mam dziewczyny identycznie jak Wy. Brak sił, ciągłe zmęczenie. Nudności od rana do nocy a teraz doszedł jeszcze ból głowy. Też Wam chce się tak pić? Ja w nocy to kilka razy się budzę i piję... -
Przytulanka ból głowy może być spowodowany brakiem wody w organizmie, także pij dużo wody mi pomaga.
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Heja byłam u lekarza 8tc 2 dzień serduszko bije i nadal luteina bo mam plamienia brak krwiaka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2020, 13:05
Glonojadek, Kropkaa87, Kitaja, Mamadzieci, Kokaina, olciaa, Betti37, Jagodzianka19, Kinaa lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Hej ja po wizycie (9+4) maleństwo ma się dobrze, krwiak zmniejszył się o połowę. Doktor ucieszony był z postępów, mierzy 2,8 cm doktor dał mi posłuchać serduszko 171bpm ❤❤❤❤❤❤ Pokazał mi nóżki, rączki i główkę teraz czekam na prenatalne 29.05
Niestety z wyników APTT wychodzi że mam problemy z krzepliwością i dostałam większą dawkę clexanu także na razię dalej muszę się kłuć, ale najważniejsze że się krwiak zmniejszył! 😎😎😎😎😎
Kitaja, Mamadzieci, Kokaina, gilmoregirl, olciaa, Betti37, Jagodzianka19, Kinaa, Jeżowa, Mała panda, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja tez po wizycie. Wszystko ok 9t + 4 .( 2,69 cm) ❤️ale u mnie mniejsze tętno płodu niż glonojadek 135.Aż się teraz wystraszyłam że mamy taka różnice ale lekarz mówi ze wszytko Ok i dobrze się rozwija ciąża 😀 wiec jest dobrze:)
Mamadzieci, Glonojadek, Kokaina, gilmoregirl, olciaa, Betti37, Kitaja, Jagodzianka19, Kinaa, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Glonojadek ale się cieszę z Twojej udanej wizyty, i maluch jaki już duży, miłego dnia
Glonojadek lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyGlonojadek wrote:Hej ja po wizycie (9+4) maleństwo ma się dobrze, krwiak zmniejszył się o połowę. Doktor ucieszony był z postępów, mierzy 2,8 cm doktor dał mi posłuchać serduszko 171bpm ❤❤❤❤❤❤ Pokazał mi nóżki, rączki i główkę teraz czekam na prenatalne 29.05
Niestety z wyników APTT wychodzi że mam problemy z krzepliwością i dostałam większą dawkę clexanu także na razię dalej muszę się kłuć, ale najważniejsze że się krwiak zmniejszył! 😎😎😎😎😎
Glonojadek lubi tę wiadomość
-
Patrzę dziś dzień wizyt u nas 8+6,serducho dalej bije, na ten moment wszystko ok. Zrobiłam dziś część badań typu hiv, hcv, tsh itd. Muszę zrobić na czczo morfo i glukozę, donieść mocz i biocenoze pochwy zrobić.
Waga 59 kg, czyli już 1 kg przybył. Nie wiem tylko czy przez ciążę czy kwarantannę bo ciągle człowiek jadł i jadł
Zapomniałam gina zapytać o przytulanie z M. W żadnej ciąży nie pytałam i całą ciążę się normalnie kochaliśmy, ale po ty poronieniu jakaś schiza...Gin nic nie mówił że coś nie tak, więc chyba można
Kokaina, Kitaja, Jagodzianka19, olciaa, Glonojadek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kropkaa87 gratuluję udanej wizyty, ale fajnie ja mam za tydzień i już doczekać się nie mogę.
Moje libido jest zerowe przez mdłości i ogólnie, mąż to widzi i nawet nie próbuję póki co. Ale jak już wszysto będzie dobrze i nie będzie żadnych przeciwskazań to czemu nie.Kropkaa87 lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan