Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzecia wrote:Inga, będzie dobrze, bądź dobrej myśli
U mnie nieźle, brzuch ciążowy się robi już taki zaokrąglony, sprężysty... A jak u Was?
Przyszły wyniki testu pappa, chociaż miały być dopiero za 2 tyg. Jeszcze mi lekarz nie zinterpretował, ale jestem ciekawa już teraz, może któraś z Was trochę się na tym zna?
Białko PAPP-A 3,08 IU/l
Beta HCG 23,3 IU/l
Wygląda w porządku. Miałam podobne wartości w pierwszej ciąży. Oczywiście, lekarz musi nanieść jeszcze ten wynik na parametry z usg i wtedy będzie ostateczny wynik.Trzecia lubi tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Jestem w szpitalu trafiłam z bardzo silnym krwawieniem, nie wiadomo jaka przyczyna. Ciąża żywa ale poronienie zagrażające. Proszę trzymajcie kciuki (
Trzymam za Was mocno kciuki ✊✊✊ Dzidzia żyje, musi być dobrze!!! Ja miałam krwiaka w poprzedniej ciąży, mocno krwawiłam kilka razy. Kilka razy leżałam też w szpitalu. Krwiaki mają to do siebie, że się wchłanianiają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2020, 09:55
Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
Inga trzymamy kciuki!
Ja też odebralam wyniki pappa i bete hcg mam lekko ponad norme jak dla 11 tyg. Bardzo się tym denerwuje. Ludze się że jak lekarz to wpisze w ten swój system to nie bedzie ryzyka i że na usg wszystko będzie ok...
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
https://zapodaj.net/d35e0a23d4994.jpg.html
Ja już po wszystko bardzo w porządku, oprócz tego, że łożysko mam bardzo nisko i mam dużo odpoczywaćjjs, Glonojadek, Magdoczka, mon!ta^, JustynaFrog, potrójnamama, Chcę być mamą, Kokaina, Kinaa lubią tę wiadomość
-
Ja już po prenatalnych 😊 wszystko jest w porządku, maluszek w tydzień urósł prawie 2 cm 🙈 termin przyspieszył na 9.12 😊 ale pani dr nie chciała zdradzać płci, mówi ze na tym etapie to zgadywanie 🤪
Magdoczka, mon!ta^, potrójnamama, Mała panda, Chcę być mamą, Kokaina lubią tę wiadomość
termin porodu: 9.12.2020 -
Mała panda - to dużo odpoczywaj
jjs - no i wszystko elegancko, a co do płci widocznie musisz jeszcze poczekać
Super że jest wszystko dobrze!!!
Magdoczka - trzymam kciuki.
Ja po prenatalnych tak odetchnęłam ze wszystkich zmartwień że nie mam już głupich myślijjs, JustynaFrog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dolores wrote:A w ktôrym tyg ciæźy robiľaś i ile pľaciłaś za badanie? Miałaś jakieś wskazania na zrobienie tego testu?
-
nick nieaktualny
-
Ja po usg, wszystkie parametry ok, z racji mojego wieku jakieś tam ryzyka są, ale nie tragiczne. Klusek ma 7 cm i prawodpodobnie będę mieć drugiego syna pobrali mi krew na pappę, czekam na wynik.
jjs, mon!ta^, Kokaina, Glonojadek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdoczka wrote:Ja po usg, wszystkie parametry ok, z racji mojego wieku jakieś tam ryzyka są, ale nie tragiczne. Klusek ma 7 cm i prawodpodobnie będę mieć drugiego syna pobrali mi krew na pappę, czekam na wynik.