Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Inga28 ślicznie wyglądasz. Brzuszek pokaźny 😍
Inga28 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Przestań bać się tego, co może pójść źle.
Skup się na tym, co może pójść dobrze.
Amh 0.42 -2019
Amh 0.84- 2018
Jeden drozny jajowod
06.2018 ivf 2/5 😕😕
12.2018 ciąża- 7 tyg.- poronienie
06.2019 icsi- 0 zaplodnionych
Od 07.2019 - Novum
Tsh 1.8, podwyższona prolaktyna, torbiele
Od 12.2019- antykoncepcja
02.2020-punkcja torbieli 😟
04.2020
31dc- beta hCG 251
33 dc.-635
04.05. 6+1 ❤💍
Bądź silny maluszku 🙏 walcz...
20.07-185gram 💗
23tc- 448 g
26tc-710g
30tc-1240g
33tc-1500g
35tc- 2240g -
Inga28 świetnie wyglądasz u mnie brzuszka jeszcze nie widać, w pracy śmieją się że oszukuje z ciążą 😂😂 na razie jedyne to że przytyłam z 45 do 48,6 kg i mam może troszkę większy obwód brzuszka bo wcześniej spodnie 34 a teraz ledwo w 36 się mieszcze ale mogę jeszcze w nich paradować 😄 w pracy nie widzieli mnie miesiąc i stwierdzili że nic nie przytyłam 🙄🙄🙄🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2020, 13:12
-
Glonojadek wrote:Inga28 świetnie wyglądasz u mnie brzuszka jeszcze nie widać, w pracy śmieją się że oszukuje z ciążą 😂😂 na razie jedyne to że przytyłam z 45 do 48,6 kg i mam może troszkę większy obwód brzuszka bo wcześniej spodnie 34 a teraz ledwo w 36 się mieszcze ale mogę jeszcze w nich paradować 😄 w pracy nie widzieli mnie miesiąc i stwierdzili że nic nie przytyłam 🙄🙄🙄🙄
Dziękuje 😊 u mnie niby 1 kg do przodu tez obecnie wazę 48,5 kg ale w spodniach szybko jest mi niewygodnie. Dobrze że jestem w domu to chodzę luźno ubrana i jeszcze nie trzeba wymieniać garderoby 😜
-
Fajne brzuszki dziewczyny U mnie też już widać od jakiegoś czasu. Ja to widzę oczywiście najbardziej, ale znajomi, którzy wiedzą o ciąży też to widzą, także coś jest na rzeczy.
Ciekawe co piszecie na temat ruchów. U mnie też trzecia ciąża, jeszcze nic nie czuję, ale u mnie jelita często wariują, więc łatwo pomylić. Jeszcze trochę i wszystkie będziemy cieszyć się ruchami. Te w połowie ciąży są najprzyjemniejsze, pamiętam że w 8-9 mc nie mogłam już wytrzymać z bólu od kopniaków w żebra...Trzecia ciąża, termin na 14.12
Córka 2012
Synek 2014 -
Dziewczyny piękne brzuszki! Dorzucam mój, zdecydowanie szybciej się zaokrąglił niż w pierwszej ciąży:
Kingus super że dobre wieści z prenatalnych! I kolejny przewidywany chłopak! Jestem ciekawa jak ostatecznie się rozłoży statystyka płci na naszym wątku
Inga28, olciaa, Edyciak, kingus0x, Glonojadek, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Piękne te Wasze brzuszki
Długo się nie odzywałam, ale starałam się większość czytać.
U mnie na prenatalnych dziewczynka, a dwa tygodnie później ten sam lekarz bardziej jest za chłopcem. Aż sama jestem ciekawa kto w tym brzuszku mieszkaGlonojadek, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Ale dziewczyny macie piękne brzuszki!
Ja muszę chyba jeszcze poczekać, jedynie co to jeansów nie zapinam tylko noszę rozpięte na gumkę, do tej pory przytyło mi się 1kg
Chciałabym żeby już było coś więcej bo zamówiłam 2 bluzki ciążowe07.04.2020 - Ⅱ
💙 14.12.2020 💙 -
Glonojadek wrote:Mała panda fajne gacie
adekwatne do Twojego nicku rozbawiłaś mnie
Dziewczyny, super brzuchy macie 🤰
My jeszcze nie mówiliśmy o ciąży naszym dziadkom, bo nie chcieliśmy ich martwić gdyby coś było nie tak, ale chyba coś podejrzewają bo rosnę w oczach -
I tak się cieszę właśnie, że te najfajniejsze brzuchy będziemy mieć w lato 🤰♥️😎 potem na jesień jak będziemy się kulać zamiast chodzić to będziemy siedzieć w domu 🙈
Glonojadek lubi tę wiadomość
-
Piękne brzuchy😍
Ja dzisiaj mialam krzywa cukrową no i wyniki kiepskie po godzinie i dwóch 201 i 200 jestem załamana... Ale polecam wam jak będziecie mieć kupcie sobie glukoze do picia nazywa się gluco test ja miałam pomarańczowa i jest o niebo lepsza od tej w proszku, mimo że 2godz walczyłam by nie zwymiotować ale dzisiaj ogólnie miałam kiepski dzień na pobraniu wylam jak dziecko ehh -
Savana wrote:Piękne brzuchy😍
Ja dzisiaj mialam krzywa cukrową no i wyniki kiepskie po godzinie i dwóch 201 i 200 jestem załamana... Ale polecam wam jak będziecie mieć kupcie sobie glukoze do picia nazywa się gluco test ja miałam pomarańczowa i jest o niebo lepsza od tej w proszku, mimo że 2godz walczyłam by nie zwymiotować ale dzisiaj ogólnie miałam kiepski dzień na pobraniu wylam jak dziecko ehh