Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
potrójnamama wrote:Ale macie małe te brzuszki 😍
Ja miałam podobny w połowie maja. Teraz dużo większy. Ale to pewnie zależy od ilości ciążGlonojadek lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
hej dziewczyny troszkę mnie nie było - miałam przypływ energii i chodziłam na spacery i do rodziców na ogród a jak wracałam jadłam i szłam spać Inga ciesze się, że wszystko jest już w porządku, żałuję, że nie było mnie tu w tych trudnych dla Ciebie chwilach Co do prenatalnych na razie nie myślę o żadnych amniopunkcjach i innych rzeczach, nastawiam się, że będzie wszystko 19 czerwca w porządku a jak coś wyjdzie nie tak to wtedy konsultując sie z lekarzem zadecyduje o dalszych badaniach Widzę, że tu dość niemiły spór się toczy.. Dziewczyny tak jak już któraś wcześniej pisała, jest tutaj nas wielu po wielu niepowodzeniach, trudach i próbach zajść w ciążę, to, że tu jesteśmy oznacza, że udało nam się przezwyciężyć trudności jakie miałyśmy. Nie czas ani miejsce na głoszenie jakichkolwiek swoich poglądów i obrażanie dziewczyn o odmiennych. To czas abyśmy wzajemnie wspierały się i myślę, że każda albo przynajmniej większość zgodzi się z tym Co do brzucha to zakupiłam dzisiaj 2 sukienki szersze co by ukryć jeszcze ciąże szczególnie przed wścibskimi sąsiadkami - jedna mnie dzisiaj zaczepiła ( wiekszość czasu siedziałam w domu szczególnie pierwsze 6-7 tygodni) że już miała się o mnie pytać bo dawno mnie nie widziała <hahaha> nic się przed nimi nie ukryje więc może troszkę jeszcze je przetrzymam
Chcę być mamą, gucha, Glonojadek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam ogromny brzuch od 7 tyg 😅 najpierw serio to były wzdęcie teraz to już brzuchol o każdej porze konkretny. Z młodym nie miałam brzucha do 30 tyg wiec jest ciekawie 😅 ale przed nlodym ćwiczyłam 5 razy w tyg min przez większość życia, a po się nie dało wiec nic dziwnego ze mięśnie nie trzymają teraz.
Właśnie przyszły wyniki Nifty zdrowa dziewczynka kamien z serca. Wczoraj już miałam puls cały dzień 140 i myślałam ze mi serce wyskoczyjjs, Mamadzieci, Inga28, Tortie, Chcę być mamą, olciaa, Glonojadek, potrójnamama, mon!ta^, Kinaa lubią tę wiadomość
-
PatSim wrote:Ja mam ogromny brzuch od 7 tyg 😅 najpierw serio to były wzdęcie teraz to już brzuchol o każdej porze konkretny. Z młodym nie miałam brzucha do 30 tyg wiec jest ciekawie 😅 ale przed nlodym ćwiczyłam 5 razy w tyg min przez większość życia, a po się nie dało wiec nic dziwnego ze mięśnie nie trzymają teraz.
Właśnie przyszły wyniki Nifty zdrowa dziewczynka kamien z serca. Wczoraj już miałam puls cały dzień 140 i myślałam ze mi serce wyskoczy
Gratulacje ♥️
PatSim lubi tę wiadomość
-
Anuśla wrote:Oczywiście, że zależy. W drugiej ciąży brzuch szybciej jest widoczny, bo mięśnie sa już rozciągnięte.
Dlatego ja w mojej 5 ciąży w 14tc wyglądam tak
https://www.fotosik.pl/zdjecie/b1555fc98918ccc0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2020, 11:43
olciaa, Chcę być mamą, Inga28 lubią tę wiadomość
Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dolores wrote:Mam jeszcze jedną propozycję by na pierwszej stronie umieścić nasze nicki i terminy porodôw. Ja mam na 27 Grudnia
Niestety nikt z pierwszej strony się nie odzywa... już poruszaliśmy ten temat kilka razy:/ Szkoda, praktycznie na każdym miesięcznym jest taka lista -
Hej dziewczyny. Ja dziś po wizycie u nowego lekarza prowadzącego. 11tydz.+1dzień i termin na 24 grudnia. Z dzidziusiem wszystko ok, fajnie machał rączkami. Cudny widok❤ Wszystko mam zgrane na pendrive'a. Nastepna wizyta za 2 tygodnie z wynikami pappa i bety i wtedy poznam tez płeć 🥰 już nie mogę się doczekać.
Anuśla, potrójnamama, Glonojadek, Kinaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygucha wrote:Hej dziewczyny. Ja dziś po wizycie u nowego lekarza prowadzącego. 11tydz.+1dzień i termin na 24 grudnia. Z dzidziusiem wszystko ok, fajnie machał rączkami. Cudny widok❤ Wszystko mam zgrane na pendrive'a. Nastepna wizyta za 2 tygodnie z wynikami pappa i bety i wtedy poznam tez płeć 🥰 już nie mogę się doczekać.
-
Dolores wrote:Ja mam 17 ego usg prenatalne wraz z testem Pappa i moje pytanie -czy powinnam na ten test i badanie przyjść na czczo?
Mi przy zapisach powiedzieli, że nie trzeba być na czczo. Nawet mi proponowali godziny typu 18, więc trudno by bylo tyle nie jeść.
Ponad dwa lata starań -
Dolores wrote:Super to mamy prawie ten sam termin bo ja mam z om 26 grudzień. A ty termin masz wyliczony z om czy teraz z tego usg?
-
nick nieaktualny