Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Kocia wrote:Ciała ketonowe mogą oznaczać, ze jesz za lekką kolację 😃
Z jedzeniem to wgl jest problem 😌 bo dużo rzeczy się cofa, ale to jeżeli tylko taki problem z lekka kolacja to jakoś może wytrzymam do poniedziałku w tej niepewności ☺Szalona 27 -
nick nieaktualnyU nas miała być Lucja, Ida albo Aniela, a najprawdopodobniej będzie Adelka, bo synek robi bunt na inne imiona 😅 ale on tez miał być Staszkiem przez wiele lat, a nagle w ciąży mi się odwidziało, ze jednak Gabriel. Chociaż moje serce jest tez mocno za Aniela.
-
Kinaa wrote:szalona 27 witam
My chcemy Alojzego więc będzie Alojzy Krzysztof ale jesli się okaże jednak dziewczynką co mało prawdopodobne już to Aniela Julia
Dziewczyny coraz częściej czuje lekkie ruchy magia po prostu magia
Zazdroszczę 😊 ja tam nadal nic nie czuje 😂 -
Edyciak wrote:Gucha, może zadam głupie pytanie, ale biopsję czego miałaś? Jakiej tkanki? I co ona ewentualnie ma wykazać? Widziałam Twój post o tym, że wyszły pewne nieprawidłowości w USG I trymestru..
Biopsje kosmowki. Igle wbijaja przez brzuch i pobierają z lozyska kosmki i z tego maja się dowiedzieć czy jest wada genetyczna czy jej nie ma.Edyciak lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, mam do sprzedania detektor tetna Agnel Sounds z żelem USG (pełną butelką) słuchawami i kablem do telefonu. Może któraś byłaby zainteresowana? Jeden kupilam a teraz dostalam drugi bo koleżanka wlasnie urodziła i moge z niego korzystać. Dwa takie same mi nie potrzebne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2020, 12:07
-
U nas jeżeli dziewczynka to będzie Julia. Z chłopakiem mamy mega problemy, ale mi najbardziej podoba się Mikołaj❤️
Gucha , kurczę , trzymaj się , nie zazdroszczę Ci takich przejść , ale jestem pewna ze wszystko skończy się tylko na stresie . Odzywaj się , dawaj znać co i jak.
Czy któraś z Was ma/ miała w ciąży kurzajki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2020, 12:07
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Kokaina wrote:U nas jeżeli dziewczynka to będzie Julia. Z chłopakiem mamy mega problemy, ale mi najbardziej podoba się Mikołaj❤️
Gucha , kurczę , trzymaj się , nie zazdroszczę Ci takich przejść , ale jestem pewna ze wszystko skończy się tylko na stresie . Odzywaj się , dawaj znać co i jak.
Czy któraś z Was ma/ miała w ciąży kurzajki ?Kokaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTortie wrote:Mam pytanie, czy któraś z Was robiła może badanie Nifty albo podobne? Interesuje mnie głównie sytuacja w której nie było jakiś większych wskazań. U mnie wszystkie badania wychodzą ok, ale jakoś mnie to kusi.
Też początkowo się zastanawialiśmy nad NIFTY, ale kurcze, trochę drogie to badanie, więc uznaliśmy, że gdy w USG wyjdzie coś nie tak, to wtedy NIFTY zrobimy, ale USG wyszło ok. 😉Tortie lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny przycupnę z Wami.
Termin mam na 17.12
Tortie w odpowiedzi na Twoje zapytanie- my mimo braku bezpośrednich wskazań zrobiliśmy Nifty. I stąd wiemy, że będzie chłopczyk. Zdrowy chłopczyk całe szczęście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2020, 15:25
Tortie, Kokaina, Inga28, Glonojadek lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-