Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinaa wrote:Mała panda ciesze się, że wyszłaś i wszystko z maluszkiem ok :* jest mozliowść że zaraziłaś się w szpitalu? może dlatego przemilczeli temat..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 11:44
-
Ja dziś miałam wizytę. To 16t4d i nasz synuś już wyraźnie pokazał co ma między nogami Kolejna wizyta 24 lipca to już będą badania połówkowe i po nich mój lekarz skieruje mnie na echo serca maluszka.
Glonojadek, Mała panda, Kinaa, mon!ta^ lubią tę wiadomość
Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
gucha wrote:Hej dziewczyny. Ja od niedzieli w szpitalu. Wczoraj miałam mieć usg przez jakiegoś specjalistę robione ale niestety chyba zabrakło dla mnie czasu. Mam nadzieje ze dzisiaj mi zrobią i będę wiedziała co jest grane.
Gucha...jestem z Tobą myślami ❤❤❤ I trzymam kciuki nieustannie!Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
Ale mam nerwa ..
Tydzień temu oddałam krew na Nifty pro. Wynik do 10 dni roboczych
Dziś telefon z kliniki, myślę o - wyniki a ona mi że na formularzu zgody brak zaznaczenia 2 opcji...i muszę przyjechać i jeszcze raz zaznaczyć.
Kuźwa, takie zamieszanie było, położna w rejestracji nie wiedziała co i jak, woła drugą. Stoja i jedna 2 tłumaczy co i jak. Kratki na formularzu to takie mikro. Proszę żeby zerknęła czy na pewno wszystko -mówi że tak.
Ja na swoim egzemplarzu mam wszystko.
okazuje się że w wersji angielskiej przegapilam...
2 lata temu 1 kartka, wypełniał lekarz na wizycie, ja tylko podpis.
Wkurwi...się jak będę musiała czekać jeszcze tydzień
Panienka w rejestracji nie rozumie czemu się denerwuje i jak to nie mogę przyjechać...
Kuźwa, po nocy, sama z 2 latka, autobusem przez całe miasto...Dobrze że 2 bardziej ogarnięta się zorientowała i mogłam wysłać mailem że się zgadzam na wszystko w tym formularzu.
Na zawał zejdę zanim urodze -
nick nieaktualnyBetti37 wrote:Ale mam nerwa ..
Tydzień temu oddałam krew na Nifty pro. Wynik do 10 dni roboczych
Dziś telefon z kliniki, myślę o - wyniki a ona mi że na formularzu zgody brak zaznaczenia 2 opcji...i muszę przyjechać i jeszcze raz zaznaczyć.
Kuźwa, takie zamieszanie było, położna w rejestracji nie wiedziała co i jak, woła drugą. Stoja i jedna 2 tłumaczy co i jak. Kratki na formularzu to takie mikro. Proszę żeby zerknęła czy na pewno wszystko -mówi że tak.
Ja na swoim egzemplarzu mam wszystko.
okazuje się że w wersji angielskiej przegapilam...
2 lata temu 1 kartka, wypełniał lekarz na wizycie, ja tylko podpis.
Wkurwi...się jak będę musiała czekać jeszcze tydzień
Panienka w rejestracji nie rozumie czemu się denerwuje i jak to nie mogę przyjechać...
Kuźwa, po nocy, sama z 2 latka, autobusem przez całe miasto...Dobrze że 2 bardziej ogarnięta się zorientowała i mogłam wysłać mailem że się zgadzam na wszystko w tym formularzu.
Na zawał zejdę zanim urodze
-
PatSim wrote:Ja miałam wynik dokładnie po 5 dniach roboczych, coś długo to trwa u Ciebie. Ciekawe czy to wpłynie na czas oczekiwania. W ogóle dziwna sytuacje mi dwa razy sprawdzali czy wszystko zaznaczyłam, a ang wypełniała pielęgniarka.
ewidentnie nawaliła moja klinika
2 lata temu zwykłe Nifty wypełnił lekarz w innej placówce i to była jedna kartka albo dwie i ja tylko podpis składałam.
A tu kuźwa jedna nie wie jak ogarnąć, woła drugą, ta jej tłumaczy tu pacjentki na wizytę, do labu i o...wyszło jak wyszło
A te kratki takie piździurki zlane z tekstem że lupy trzeba...
Gość z Nifty odpisał że potraktują niby priorytetowo...
Tylko oby pipy wysłaly bo teraz maila wysłałam i prosiłam o potwierdzenie odczytania i nie ma...
Jak jutro tam wpadnę to nie ręczę za siebie -
Gucha jesteśmy z Tobą ❤️ dawaj znać co tam się dzieje na bieżąco.
Betti też kiedyś miałam przebój z rejestracja przez co lekarz byl niedoinformowany i był wściekły na mnie a ja na rejestrację 🤣🤣 pokłóciłam się wtedy z nim i pojechałam po rejestracji. Ale jak wróciłam to chyba ochłonął i mnie przeprosił za zaistniałą sytuację bo nie była z mojej winy, a chodziło o medycynę pracy. Bo nie dopytaly jakie stanowisko i poleciały standardowo i potem nie miałam wszystkich badań a zostal jeden dzień na załatwienie..
Dzisiaj znowu czułam w brzuszku te same odczucia co ostatnio 😍😍 czyli mały daje znać o sobie już 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 20:37
-
mała panda ten śluz kurcze niby taki jak sie przy owulacji ma ja też czasem taki mam teraz a konsultowałaś się ze swoim gin? nie rozumiem w takim razie szpitala wogóle.. powinni brać pod uwagę wyniki...
Dziewczyny gratuluję wizyt i witam serdecznie nowo przybyłe mamusie
Gucha jestem z tobą myślami cały czas :* daj znać co się dzieje :*