☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula9463 wrote:Dzień dobry💐❤️
Nadrobie w wolnej chwili😅
Po ciężkich bojach o 20:47 na świat przyszedł Grzegorz Michał ❤️ 3930g 55cm❤️mimo wagi udało się SN z nacięcie krocza, pęknięciem i użyciem waku czy jak to się tam nazywa ❤️🤣🫣 zgadzałam się już na wszystko 🤪🙈 38+2 wywołanie- przebicie wod i oxy w wolnej chwili opiszę jak to wyglądało
https://ibb.co/9nXgGsdPaula9463 lubi tę wiadomość
-
A ja niedługo zbieram się na wizytę, naprawdę mam nadzieję, że już ostatnia 🤭
Lekarz ma zobaczyć jak tam sprawy się mają, czy może pojawiło się jakieś rozwarcie. Ogólnie tak jak pisałam odszedł mi brązowy czop i nic poza tym się nie dzieje od dwóch dni 🙄
Dziewczyny, które dzisiaj poznają swoje bobaski : POWODZENIA!!! ✊🏼❤️ To będzie cudowny dzień 😍Mandoriana, Aune, Mami_35, Sandrix, MummyYummy, Nina_02, aambrozjaa93, mar.1 lubią tę wiadomość
-
Paula gratulacje!
Dzięki za kciuki 🧡 my już przyjęci, siedzę pod kroplówką i czekam na swoja kolej ☺️ jestem następna. Wymiotować mi się z nerwów chciało od rana ale teraz już ok, jakoś się nastroiłam 😅 i nawet się wyspałam dzisiaj 🫣
Ale jestem głodna i pić mi się chce strasznie!! 😅Amra, Mami_35, Aune, rybka8, Nina_02, aambrozjaa93, mar.1, Paula9463 lubią tę wiadomość
13.03 wyjęcie implantu anty
17.04 ⏸
17.04 beta 6,56
19.04 beta 42,87
26.04 beta 1585,24
29.04 🩺 widoczny pęcherzyk ciążowy
10.05 🩺USG, jest ❤️
22.05 2 cm bobasa
Sanco wynik prawidłowy, chłopiec
17.06 prenatalne
28.08 🩺 II prenatalne, ponad 500 g zdrowego synka
02.10 kolejna wizyta
16.10 & 22.10 III prenatalne
💊
Euthyrox N50
-
Ile mamy już maluszków na świecie 😍 Niesamowite! Czekamy na kolejne ♥️
U nas dziś już cztery tygodnie 🥹 W sobotę oficjalnie Niko przestanie być noworodkiem 🥹♥️
I doskonale rozumiem te z Was, które myślą o kolejnym dziecku - jak patrzę na Synka, to tez jestem otwarta na Rozalkę lub Gucia 🤭 Niestety wspomnienia z ciąży są jeszcze zbyt świeże, żeby mówić o tym na poważnie 😅rybka8, Aune, Księgowa, aambrozjaa93, Mami_35, Zagadka919, Merida Waleczna, mar.1 lubią tę wiadomość
-
U nas po wizycie. Lekarz znowu zrobil mi dość mocne badanie i teraz mam krwawienie 🙄 mam wrażenie, że jeszcze wyszły mi jakieś resztki krwawego czopu. Niby lekarz powiedział, że może wystąpić plamienie, ale to raczej jest już krwawienie a nie samo plamienie. Poczekam jeszcze trochę czy będzie się zmniejszało. Tak czy tak zbadał mnie bardzo mocno, wbijał mi się w tą szyjkę i bolało okropnie.
Jak do jutra nic się nie wydarzy to mam stawić się do szpitala na KTG i zabrać już ze sobą rzeczy na wszelki wypadek.
Także proszę o mocne kciuki ✊🏼✊🏼✊🏼aambrozjaa93, Mami_35, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Paula9463 wrote:Dzień dobry💐❤️
Nadrobie w wolnej chwili😅
Po ciężkich bojach o 20:47 na świat przyszedł Grzegorz Michał ❤️ 3930g 55cm❤️mimo wagi udało się SN z nacięcie krocza, pęknięciem i użyciem waku czy jak to się tam nazywa ❤️🤣🫣 zgadzałam się już na wszystko 🤪🙈 38+2 wywołanie- przebicie wod i oxy w wolnej chwili opiszę jak to wyglądało
https://ibb.co/9nXgGsd
Gratulacje! Dużo zdrówka! ❤️Paula9463 lubi tę wiadomość
-
Wody mi odeszły i czekam na położna i idę na porodówkę, trzymajcie kciuki
rybka8, Aune, Megipta, Mandoriana, Księgowa, Amra, aambrozjaa93, Mami_35, Zagadka919, Dariaa29, Merida Waleczna, Nina_02, MummyYummy, mar.1, Paula9463, TęczowaJa lubią tę wiadomość
-
Amra wrote:U nas po wizycie. Lekarz znowu zrobil mi dość mocne badanie i teraz mam krwawienie 🙄 mam wrażenie, że jeszcze wyszły mi jakieś resztki krwawego czopu. Niby lekarz powiedział, że może wystąpić plamienie, ale to raczej jest już krwawienie a nie samo plamienie. Poczekam jeszcze trochę czy będzie się zmniejszało. Tak czy tak zbadał mnie bardzo mocno, wbijał mi się w tą szyjkę i bolało okropnie.
Jak do jutra nic się nie wydarzy to mam stawić się do szpitala na KTG i zabrać już ze sobą rzeczy na wszelki wypadek.
Także proszę o mocne kciuki ✊🏼✊🏼✊🏼
Mnie tak zrobili na izbie przyjęć i krwawiłam bardzo mocno...
I tej nocy rozpoczął się poród, trzymam mocno ✊🏼✊🏼
Jeszcze żeby było zabawniej to przerażona i obolała na maxa po tym badaniu poprosiłam o podpaskę i niemiła asystentka pokazała palcem gdzie leżą za kotarką,
ja guła, która nigdy nie widziała podkładu porodowego rozerwałam go, wyciągnęłam ta watę i wsadziłam sobie w majtki...
Nie pytajcie co miałam w głowie 😅
Później jak na patologii ciąży chcieli mnie przebadać to udawałam, że muszę siusiu, a tak serio pobiegłam opłukać się pod prysznicem i wyciągać sobie tę watę ze wszystkich zakamarków 😅😅Mami_35 lubi tę wiadomość
-
💐Paula gratulacje, dobrze, że mój Gucio też postanowil wyjść wcześniej sam bo waga podobna do Twojego Grzesia tylko jeszcze dluzszy 🫣 chyba mamy tendencje do rodzenia dużych chłopów 🤷🏼♀️😅
Jak byl zastój 8 dni to żadna nie rodzila a teraz fabryka bobasów na nowo otwarta, 💐cesarki powodzenia, 💐villemo_gbm kciuki ruszy raz dwa 🤞😊rybka8, Paula9463 lubią tę wiadomość
👱♀️ 34l. 🧔♂️28l. 👶 02.12.2022 💙
🩺08.05.24r. 10tc+0 2,93cm ♥️
🩺03.06.24r. 13tc+5 8,02cm chłopczyk?🩵🦋
🩺19.06.24r. 16tc+0 🩵Chłopiec na pokładzie🩵
🩺17.07.24r. 20tc+0 🥰 321g słodyczy
🩺23.07.24r. 20tc+6 II prenatalne 🫶 392g
🩺21.08.24r. 25tc+0 740g🩵
🩺18.09.24r. 29tc+0 1360g🤗
🩺16.10.24r. 33tc+0 2200g 🫢🩵
🩺06.11.24r. 36tc+0 3015g 🫣
🎁25.11.24r.🎊 ur. 38tc+5 3828g 👶🏻
U nas ten tydzień był pełen stresu, po potwierdzonej grypie u najstarszej wszyscy dostaliśmy leki przeciwirusowe, całe szczęście, że można je brać przy kp, ale mimo to stresowaliśmy się czy ktoś z nas jeszcze złapie a w szczególności balismy się o Rozalke. Ale chyba dzięki izolacji udało się i jesteśmy zdrowi.
Rybka będziesz miała co wspominać z tą podpaską 😅
Villemo_gbm czekamy 🥰rybka8, MummyYummy, mar.1 lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Już kończę spam, ostatnie pytanko - jakie macie bujaki? Wiem, że najbardziej polecane są te z Babybjorn i słyszałam, że nawet te łudząco podobne z Lionelo mają inną budowę.
Ja przy pierwszej dwojce miałam jakiś z Fisher price,mało go uzywalismy ale czasem sie przydawal. Przy trzecim nie miałam wcale tylko mate na podłogę i baby gym. Teraz też mam baby gym ale od siostry pożyczę leżaczek właśnie babybjorn, udało jej się gdzieś kupić uzywany w bardzo dobrej cenie, warto szukać.
Myślę,że jaki by nie był grunt,żeby używać go z głową.MummyYummy lubi tę wiadomość