Grudzień 2025 🍼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaXXX wrote:O jeny, nawet sobie nie wyobrażam jaki stres przeżyłaś, zwłaszcza, że jeszcze plamienie!
Cieszę się, że wszystko się dobrze skończyło! ❤️
Mi znowu dziś po raz drugi nachodzą te skurcze i już boję się iść do toalety, bo ciągle się boję, że zobaczę krew. Co za rollercoaster 😓KasiaXXX lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie 🙂 z usg wychodzi 5+5 (25dpo zapłodnieniu)
Jest pęcherzyk ciazowy 0.9cm i pęcherzyk żółtkowy 😉 następna wizyta za tydzień.
Dostałam luteinw na te plamienia ale ogólnie mam spokojna głowę.MimiM29, Mini94, Belma, KasiaXXX, Szu_szu, Nefretam, Gilgotek, Kłapciuch, Le lubią tę wiadomość
-
Wisienka95 wrote:Ja po wizycie 🙂 z usg wychodzi 5+5 (25dpo zapłodnieniu)
Dostałam luteinw na te plamienia ale ogólnie mam spokojna głowę.Wisienka95 lubi tę wiadomość
-
No i po wizycie...niestety prawie nic się nie dowiedziałam. Obraz był tak tragiczny że nie był wstanie dostrzec czy jest tętno czy nie...zarodek był, ogólnie wyglądało wszystko dobrze ale raczej ciąża młodsza o kilka dni. Mam wrócić za 3 tygodnie. Pobrał cytologię i mam skierowanie na badania z krwi i prenatalne. Ale chyba umówię się po świętach na NFZ żeby spróbować się dowiedzieć wcześniej. Zawiodłam się nie powiem.
-
Cebulka35 wrote:Jest dzidzius z serduszkiem ❤️ Wychodzę do domu ❤️ Piękny dzień. 🥰😍🥰😍🍀
Piękna sprawa ❤️Cebulka35 lubi tę wiadomość
💃🏻31
🤵♂️33
4cs - na luzie, spontanicznie
3cs - testy owulacyjne, suplementy
31.03 🥰 II 🥰 12 dpo
31.03 -33.60 mlU/ml
02.04- 111.00 mlU/ml
04.04- 326.00 mlU/ml
07.04- 834.00 mlU/ml
16.04- 11410.00 mlU/ml
Progesteron- 11.90 ng/ml -> 10.80 ng/ml
„Moje nadzieje nie zawsze się spełniają, ale zawsze mam nadzieję" 🤍 -
Wisienka95 wrote:Ja po wizycie 🙂 z usg wychodzi 5+5 (25dpo zapłodnieniu)
Dostałam luteinw na te plamienia ale ogólnie mam spokojna głowę.
To super 🥰 Kurde, to ciekawe czy u mnie cokolwiek ginekolog będzie w stanie jutro sprawdzić, bo według kalendarzyka będzie to dopiero 5+2Mam nadzieję, że nie odeśle mnie z kwitkiem.
-
Książkara_w_ciąży wrote:No i po wizycie...niestety prawie nic się nie dowiedziałam. Obraz był tak tragiczny że nie był wstanie dostrzec czy jest tętno czy nie...zarodek był, ogólnie wyglądało wszystko dobrze ale raczej ciąża młodsza o kilka dni. Mam wrócić za 3 tygodnie. Pobrał cytologię i mam skierowanie na badania z krwi i prenatalne. Ale chyba umówię się po świętach na NFZ żeby spróbować się dowiedzieć wcześniej. Zawiodłam się nie powiem.
Kurde, dopiero za 3 tygodnie? To jakoś długoTeż bym pewnie próbowała wcześniej się czegoś dowiedzieć.
Ale to chyba dobra informacja, że zarodek jest i, że wszystko dobrze? 🥰 -
KasiaXXX wrote:Kurde, dopiero za 3 tygodnie? To jakoś długo
Też bym pewnie próbowała wcześniej się czegoś dowiedzieć.
Ale to chyba dobra informacja, że zarodek jest i, że wszystko dobrze? 🥰
No niby dobra ale jednak człowiek chciał się uspokoić a tu lipa. No nic, trzeba poczekać jeszcze.
Gratuluję innym dziewczynom super wieści 😍 -
Książkara_w_ciąży wrote:No i po wizycie...niestety prawie nic się nie dowiedziałam. Obraz był tak tragiczny że nie był wstanie dostrzec czy jest tętno czy nie...zarodek był, ogólnie wyglądało wszystko dobrze ale raczej ciąża młodsza o kilka dni. Mam wrócić za 3 tygodnie. Pobrał cytologię i mam skierowanie na badania z krwi i prenatalne. Ale chyba umówię się po świętach na NFZ żeby spróbować się dowiedzieć wcześniej. Zawiodłam się nie powiem.
Też bym była zawiedziona taką wizytą…biorą się za wizyty, a nie mają odpowiedniego sprzętu. Ale ostatecznie ten lekarz Ci powiedział, czy widzi tętno, czy nie? Czy tak trochę bez potwierdzenia Cię zostawił? Dobrze, że umówiłaś się do lekarza szybciej, będziesz miała spokojną głowę -
Delfi wrote:Też bym była zawiedziona taką wizytą…biorą się za wizyty, a nie mają odpowiedniego sprzętu. Ale ostatecznie ten lekarz Ci powiedział, czy widzi tętno, czy nie? Czy tak trochę bez potwierdzenia Cię zostawił? Dobrze, że umówiłaś się do lekarza szybciej, będziesz miała spokojną głowę
Nie zobaczył niestety. Także jestem w stanie nie wiedzy na ten moment. Jeszcze się nie umówiłam ale zamierzam. 3 tygodnie to za długo na moje nerwy.🫣 -
malinka201666 wrote:Dziewczyny,ja jako,że jestem stara dupa 😂😂 już widzę te brzydkie wyniki na papa i myślę na panoramą lub nifty pro i nie wiem co wybrać, robiła może któraś kiedyś ?
Z opisów niby nifty jest lepsze 🤔
Ja chyba będę chciała Nifty,ale jescze Bede gadać z lekarzem.
Za 6 tygodni 35 urodziny :pAMH 0,24
👩34 🧔38 🐱
3dc
FSH 11.9
LH 6.2
estradiol 60
20dc (7dpo)
Progesteron 18,6
Estradiol 121
TSH 3,5 ->Letrox 25mg -> 1,8
Starania od 02.2025
15.04.2025 betaHCG 166
17.04.2025 betaHCG 438 -
-
malinka201666 wrote:W poprzedniej ciąży poszłam do gina na NFZ, który pracuje na moim osiedlu w przychodni również sprzęt był lipny.Po badaniu które nic nie wniosło dał mi wizytówkę ze swoim prywatnym gabinetem 🙄 znalazłam sobie od razu innego 🫣
Ja jestem na pakiecie Medicover więc spodziewałam się lepszego sprzętu. No ale co zrobić -
Dziewczyny a wiecie czy ginekolodzy dostosowują dawkę Letroxu? Czy trzeba iść do Endo?AMH 0,24
👩34 🧔38 🐱
3dc
FSH 11.9
LH 6.2
estradiol 60
20dc (7dpo)
Progesteron 18,6
Estradiol 121
TSH 3,5 ->Letrox 25mg -> 1,8
Starania od 02.2025
15.04.2025 betaHCG 166
17.04.2025 betaHCG 438 -
Książkara_w_ciąży wrote:Ja jestem na pakiecie Medicover więc spodziewałam się lepszego sprzętu. No ale co zrobić
Ja też chodzę do lekarki w medicover, która ma słaby sprzęt. W medicover to chyba ci od prenatalnych mają lepszy sprzęt -
Ja mam wizytę jutro na NFZ u lekarza do którego chodziłam na początku starań
ciekawe czy mnie pamięta 😅
Nie nastawiam się bo u mnie to będzie 5+6 więc moze nic nie zobaczyć... Ale okze się jutro. Na 9.00 jestem umówiona 🫠Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 12:44
-
MimiM29 wrote:Ja mam wizytę jutro na NFZ u lekarza do którego chodziłam na początku starań
ciekawe czy mnie pamięta 😅
Nie nastawiam się bo u mnie to będzie 5+6 więc moze nic nie zobaczyć... Ale okze się jutro. Na 9.00 jestem umówiona 🫠
Ja w 5+6 miałam już serduszko a też się nie spodziewałam 🫣 tak więc nic straconego 😄 możesz się miło zaskoczyćMimiM29 lubi tę wiadomość
-
Kłapciuch wrote:Ja w 5+6 miałam już serduszko a też się nie spodziewałam 🫣 tak więc nic straconego 😄 możesz się miło zaskoczyć