Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Izia Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko🌼 wrote:
    Dziewczyny macie do polecenia jakieś filmy ? Ostatnio ciężko jakoś nic mnie nie wciąga

Ja obecnie nie jestem w stanie żadnych filmów oglądać, takie rozkojarzenie. A normalnie wsysałam po kilka sezonów seriali na raz plus sporo do kina chodziłam. Ostatnio mnie zachwycił film Palkowskiego "Pojedynek" z K.Gierszałem i A.Gillenem (Gra o Tron) , świetna obsada, nieujawnione historie z czasów zbrodni katyńskiej, ale nie brakuje w filmie humoru mimo smutnego tematu. Oglądałam już 2razy w kinie, jest dostępny na tvp vod. Zanim się dowiedziałam o ciąży wsuwałam tygodniami na skyshow Dextera i dwukrotnie Langera, ale ja akurat kocham filmy i seriale o zwyrolach i seryjniakach:) Jeszcze jak ich grają przystojniaki:)
    Jak ktoś lubi szpiegowskie z nutką humoru i retro to "Ponies" na skyshow, akcja w dawnej Moskwie, jedną z głównych ról gra "królowa smoków" z Gry o Tron:)

A tak poza tym majówkę zaliczyłam w pracy codziennie po 12h, więc mnie wymęczyło równo, marzyłam o śnie. Dziś w końcu wolne, to leżę i nic nie robię, nie umiem się nawet na oglądanie filmu zmobilizować. Straszne, bo zaległości się piętrzą. Pójście do sklepu po ogórki kiszone i sok (naszła ochota) było wyczynem. Nadal mdłości i wstręt do połowy posiłków. Czekam na koniec zamówienia z cateringu, bo to już bez sensu, że wywalam połowę, lepiej samemu kupować gotować, jak tak odrzuca od rzeczy, które kiedyś uwielbiałam. Czuję, że skończy się etap zdrowego jedzenia bez glutenu i laktozy i przejdę na same bułki, parówki i makarony heh. Całe szczęście jajka, wędliny i sery mi smakują, ale nic zielonego, żadnych warzyw, nawet pomidorów nie umiem zjeść ze smakiem.

👩'83👨'83
    📌Ona: PCOS, niedoczynność tarczycy, kiry AA
    2018 - 2021 starania naturalne
    2022 inseminacja ❌

06/2022 I IVF
    czerwiec punkcja, 3 zarodki
    I transfer świeżaka beta 8.10 i 3.90
    sierpień II transfer ❄️ ❌
    listopad III transfer ❄️ ❌

07/2023 II IVF
    lipiec punkcja, 3 zarodki
    IV transfer ❌
    wrzesień V transfer ❄️ 5dpt beta 10.92 7dpt 42.16 9dpt 101.03 12dpt 151.17 13dpt 167.70 15dpt 105
    listopad VI transfer ❄️5dpt 15 7dpt 30.46 10dpt 18

01/2024 III IVF
    styczeń punkcja pobrano 12🥚, 2 zarodki, oba chore

05/2024 IV IVF
    maj punkcja pobrano 13🥚, 5 zarodków, 1z5 zdrowy
    lipiec VII transfer ❌

07/2025 V IVF
    lipiec pobrano 15 🥚 , 3 zarodki bez badań
    sierpień VIII transfer ❄️ ❌
    wrzesień IX transfer ❄️❄️ ❌

10/2025 VI IVF
    październik punkcja pobrano 15 🥚 7 zapłodnionych, 4 zarodki bez badań

03/2026
    X transfer ❄️❄️
    8dpt beta 92.7 11dpt 332.01 13dpt 584.55 15dpt 1515.17 26dpt jest ❤️!
  • blancaa12 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na wakacjach jeszcze do 9 maja. Na razie nie narzekam na ciążowe uroki. ;)

‹‹ 16 17 18 19 20
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ