Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja z synem zero objawów, a teraz od początku, jak nie słabo, to zmęczenie, no i mdłości, teraz najgorsze wieczorami, ale skoro już te objawy są to niech sobie będą, bo jakby się uspokoiło to bym się stresowała 😅
-
Hej Dziewczyny, trzymam kciuki by objawy złagodniały.
Sama do tej pory nie miałam nic utrudniającego życia, a dzisiaj obudziłam się tak głodna że nie umiałam ustać, zjadłam śniadanie ale niewiele pomogło. Później wymioty i dopiero po 13 ożyłam.
Mam nadzieję że to jednorazowe, bo tak jak się obawiałam że nic mi nie jest tak teraz jednak podziękuję za te objawy
Czytając o Waszych wizytach trochę się cieszę że moja pierwsza wypada dopiero za tydzień. Bo jestem strasznie analizująca i pewnie gdyby czegoś jeszcze nie było to rozmyślałabym podobnie ja Wiolami.
Trudne jest to że nie ma się kontroli nad tym co się dzieje w środku
Wiolami lubi tę wiadomość
-
Hejka , weszłam sobie do was bo ja dziś od rana leżę .. jadłam tylko bułkę z masłem i piję sok .. miałam całą noc biegunke nie wiem po czym jak mało co jem i jadłam delikatnie .. ja już nie pracuje i podziwiam że wy wstajecie i robicie swoje obowiązki ja mam takie mdłości że jak tylko myślę o jakiś obowziakach w maju które muszę zrobić to aż mi słabo .. a co do tych mdłości i wymiotów no ja mam odruchy wymiotne i staram się hamować , lodówki też nie mogę otwierać .. wszystko mi śmierdzi nawet warzywa .. plus czuję takie palenie w przełyku i żołądku ale nie jak typowa zgaga bo przełykam normalnie itd .. u mnie w rodzinie to kobiety miały mega dolegliwości z chłopakami ale ja i tak sądzę że u mnie będzie dziewczynka haha 😆Przebadani - zdrowi

starania od 08.2024 .
15.04- rośnie nowe życie ! -